Adatok
pike
0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Hmmm!
A FŐZDE:
Szicsek a neten:
„A valódi pálinkák ma is ugyanazokban az üstökben, ugyanolyan szakértelemmel készülnek, mint évtizedekkel ezelőtt. A pálinkák több éves ászkolás után az érlelő pincében nyerik el azt a kiváló ízhatást, ami prémium…..
pike
2009.12.07 21:34:10
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Ez az est fénypontja! Szenzációs! Kellemes erőteljes illat, letisztult zamat, hosszú finom utóízzel!
pike
2009.12.07 21:46:12
Az egyetlen ágyas pálinka a mai este, reméljük nem nyúltunk vele nagyon mellé és ízleni fog!
Azt mondják, ha ágyas, akkor Bolyhos. Talán így van, de ne felejtsük, hogy más főzdék is kiváló ágyas pálinkákat készítenek.
A FŐZDE:
Bolyhos a neten:
„Több éves tapasztalat…..
A FŐZDE:
Bestillo a neten:
„A gyümölcs felvásárlását tartjuk a lehető legfontosabb fázisnak a pálinka készítésében (nem túlérett!!! hanem pont érett, kedvező sav-cukor aránnyal). Semmit sem szabad, pláne itt az elején spórolni, hiszen pontosan azt kapja vissza a…..
pike
2009.12.07 21:04:27
Jöhet a következő almatermésű.
A FŐZDE:
Mondhatnánk nem kis főzdéről van szó!
Ez nem csak a minőségre, hanem a méretére is vonatkozik. A főzde legújabb beruházásának köszönhetően a pálinka tároló és érlelő épületben egyszerre 123.500 l pálinkát tudnak érlelni, és…..
pike
2009.12.07 20:30:18
A kóstolási sorrendet nehéz volt eldöntenünk mivel két kissé ellentmondásos utalást is találtunk az ajánlott sorrendre. Reméljük, nem követtünk el nagy bakit…
Az első:
„Az almatermésekből, a bogyós gyümölcsökből, majd a csonthéjasokból áll, utoljára pedig a…..
pike
2009.12.07 20:13:05
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz