Regisztráció Blogot indítok
Adatok
automi

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kockahas Kockahas mítoszok 2010.09.30 01:05:00
Nem jön álom a szememre. Aludni kéne, de valami nem hagy nyugodni. Egész nap nem hagyott. Tudom is mi az. Megosztom veletek, kiírom magamból, addig úgysem tudok elaludni.Történt a minap, hogy beszélgettünk páran és szóba került a kockahas. Mire az egyik srác…..
Kockahas Változások 2010.09.16 12:48:00
Sziasztok!Elkezdtem a héten végre a nagybetűs diétámat és meglepődtem reggel amikor a mérlegre álltam. Hétfő este még 96,9 kg voltam, ma reggel pedig 93,6. Több mint 3 kg ment le rólam! Első körben örültem, aztán rájöttem, hogy ez nem olyan jó.Hogy miért is?Mert ez nem csak…..
automi 2010.09.16 13:36:03
 Sziasztok Kedves Olvasók!Ma találkoztam a Csabival és a következőre jutottunk: szükségünk van a visszajelzéseitekre, hogy a blog fejlődjön. Szívesen várunk bármilyen véleményt - legyen az pozitív vagy negatív -, de az építő kritikáknak örülnénk a legjobban. Merjétek…..
Nevem auTomi. Ez az első blogbejegyzésem. Ezt a blogot azért hoztam létre, mert elkezdtem kerékpározni. Így amikor elmegyek biciklizni letudom írni az élményeimet és később visszaolvasva jót tudok majd rajta szórakozni. Mindent lefegok írni amit érdekes találok biciklizéseim…..