Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John?:_Doe

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
John?:_Doe 2016.03.30 19:55:58
John?:_Doe 2016.03.31 02:09:16
@Well...:
Ez?
https://www.google.hu/maps/@46.7456018,16.2196396,313m/data=!3m1!1e3
Sziasztok!   Előrehozott Mikulás buli volt nálunk a múlt pénteken. Idén kerültem a céghez, ezért akkor is ott lettem volna, ha nem lett volna kötelező, bár utólag már azt kell mondjam, jobb lett volna otthon maradni. Minden azzal kezdődött, hogy délután 3 körül kollektíve…..
John?:_Doe 2010.12.08 17:16:18
@Birca Maxval:
"Egy ír, egy olasz és egy lengyel ülnek a bárban, valahol New Yorkban. Állati jól érzik magukat és egyetértenek, hogy ez egy nagyon frankó bár. Aztán az ír azt mondja:
- Ja, ez egy tényleg frankó bár, de ahol én születtem, Dublinban, van egy ennél sokkal jobb. MacDougal a bár neve, és ott rendelsz egy piát, aztán még egyet, akkor MacDougal személyesen kihoz egyet ingyen!
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet. Utána az olasz kezdi mondani:
- Viszont ahol én születtem, Pármában, ott van egy annál is jobb kocsma: a Vinny kocsmája. Ott, ha iszol egy piát, Vinny hoz egyet ingyen. Veszel még egyet, Vinni hozza a következőt ingyen.
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet.
Végül a lengyel jut szóhoz
- Azt gondoljátok, hogy annál jobb hely nincs? Ahonnan én származom, ott van egy hely, úgy hívják "Warshowski". Na, ott ha bemész, akkor rögtön fizetnek neked egy piát. Aztán, ha megittad, akkor még egyet. Utána fizetnek egy harmadikat is, majd hátravisznek egy kis szobába, ahol egy állati nagyot kefélhetsz!
- Ezt már nevezem! - mondja a másik kettő. - Az tényleg egy fantasztikus jó hely lehet! De ezt csak hallomásból tudod, vagy ez tényleg így megtörtént veled?
Mire a lengyel:
- Hát igazából nem velem, hanem a húgommal!"
John?:_Doe 2010.12.08 17:30:47
@Birca Maxval:
ezek a történetek addig jók, míg a haverod meséli, és nem a feleséged, aki utál bíráskodni.
Bayer Zsolt nem szokta frappáns szójátékokba vagy kétértelmű mondatokba csomagolni, ha valakit elküld a picsába. November 24-én sem finomkodott, amikor Domaszék amúgy fideszes polgármesterét és az apró falu nagyon kicsit általános iskolájának tanárát ekézte a Magyar…..
Jó, tudom én, hogy a horoszkópok egy dedikált randomszöveg-generátorral készülnek, és a képeket sem feltétlenül hús-vér lények válogatják hozzá, de egy olvasószerkesztő vagy miafasz igazán átnézhette volna ezt a szöveget Anna Nicole Smith képe alatt, nem? A találatért…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
John?:_Doe 2010.11.21 00:55:55
@Kékmacska: "Nem tudom, miért vagytok így kiakadva. :-) "

Nem érted? Tényleg nem érted?

Ez az adó idáig csak szerzeteseket, apácákat és tiszta életű grál lovagokat (és lovaginákat) foglalkoztatott.

Erre most egy olyan van képernyőn aki nem ilyen.
Ezen az oldalon bármeddig bámulhatod a festményeket, ráadásul olyan közelről, ahogyan valószínűleg sosem lesz rá lehetőséged.  ..
John?:_Doe 2010.11.09 09:55:59
@espadazo - Játékbolt::

Ja, az.

Nekem például felajánlották Leonardo, Az utolsó vacsora képét. Gondolom ez alapján másolták.

Csak az igen gondos és megalapozott művészettörténészi műtárgybírálat fedte fel, hogy valójában hamisítványról van szó.
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
A honfoglalással indult 2009 tavaszán, és a Magyar Televízió székházának négy évvel ezelőtti ostromával ért véget hétfőn az MTV ismeretterjesztő sorozata, a Magyarország története. A 46 részes sorozat szerkesztője, Nagy György viszont nem hagyja cserben a törifanokat. Nagy…..
John?:_Doe 2010.11.03 15:29:15
Szomorú nap ez a stand-up kedvelőinek, túladagolásban meghalt Greg Giraldo, amerikai humorista. Fura, de pályafutását ügyvédként kezdte, ráadásul nem is akármilyen egyetemen végzett, hanem a Harvardon. Retorikai képességeit azonban úgy gondolta, inkább az emberek…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
John?:_Doe 2010.09.03 23:19:27
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
John?:_Doe 2010.09.03 16:08:00
OFF
@Pignon:
Mindenjót neked az idióta linkeddel, és azt is kívánom hogy az általatok minden blogba beszemetelt cég ügyvezetője, Korbuly Krisztián is rohadjon meg.

A koponyeg.hu oldal, a bejegyzője az Arkon Solutions Kft. (ingatlancom mond valamit?), amely ügyvezetője Korbuly Krisztián.
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
A magyar médiaipar mindig képes valami meglepőt húzni, és most nem a mára sztenderdnek számító, "a (tetszés szerinti kertévé random tehetségkutató vagy egyéb reality műsora) versenyzője kecskét inzultált análisan hat államtitkár társaságában" szintű műbalhékra…..
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
John?:_Doe 2010.06.24 23:47:44
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Sziasztok! Álláskeresőként fél évig jártam mindenfelé az interjúkra, a legérdekesebb élményeimet most közkincsé tenném. A legviccesebb talán az volt, amikor egy neves (dehogy az :D) modell- és reklámügynökséghez jelentkeztem. Később kiderült, hogy ők azok, akik ingyen…..
John?:_Doe 2010.06.02 16:20:22
@_Molly: "Nagyon tanulságos látni, hogy valójában a csinos pofinak és a tökéletes alaknak van a legkevésbé köze ahhoz, hogy jól tudj eladni egy terméket. "

És ez így is van. Ma már a számítógépes művészek olyanra alakítják a pofikát és egyéb testrészeket, amilyenre akarják.
A modell csak egy darab hús, hogy valami neve is legyen a gyereknek.
John?:_Doe 2010.06.02 16:24:17
@Mária: légyszíves vegyél vissza! Mindenki tudja, mióta az Orbán-kormány (ami polgári!) uralkodik, minden nagyon szép, és minden nagyon jó!

Aki mást mond az vagy náci (jobbikos), vagy komcsi (mszp-s).
John?:_Doe 2010.06.02 16:44:51
@ne most: gúnyolódsz, pedig ha belegondolsz tényleg.

Elég ha girhes a nő, megfelelő.
Az alábbi videót az Európai Bizottság kérésére teszem ki, nézzétek meg. Az Európai Bizottság szeretné felhívni a figyelmét egy kis- és középvállalkozások (kkv-k) részére készült új videoklipre, amely bemutatja, hogy milyen hasznot jelenthet, ha környezetbarátabbá teszik…..
John?:_Doe 2010.06.01 17:36:40
@Strici: mennyit használsz belőle?
John?:_Doe 2010.06.01 17:44:20
@silkent:
Confusion? Édes istenem, és te adsz tanácsokat.
John?:_Doe 2010.06.01 20:30:37
@silkent: véletlenül nálam is van belőle. Ezek szerint én is a 10%-ba tartozom.
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
John?:_Doe 2010.06.01 11:24:24
@tocibacsi: "tegye fel a kezét az a tahó paraszt, aki így tenne?!"

Olvastad a hozzászólásokat, nem?
Feltehetné majdnem mindegyik a kezét...
Subba 18 Plusz: Golyók a seggbe 2010.06.01 09:45:00
A képre csak akkor klikkelj, ha úgy érzed te már láttál mindent. ..
John?:_Doe 2010.06.01 10:45:34
@memeist: Szerintem Moldova, a kezdőbetűk és a stílus alapján, de ne kérdezd melyik könyve.
Már  17 hónapja ülök itthon. Már a felmondásom is érdekesre sikerült, de végül addig-addig izélgettek, míg aláírtam a közös megegyezést. Úgy voltam vele, hogy a végén már szinte örömmel távoztam. Azóta persze én is nap mint nap átnézem az álláshirdetéseket. Már…..
John?:_Doe 2010.05.28 07:51:21
@Strici: "Azért de szép lehetett, amikor a Jancsi meg az Ilus munkaidőben dugtak a cég patakjának partján, a nyájnak meg annyi. "

Abban az időben -szakszervezet híján-, ezért a vétségért rendkívüli felmondás járt, mindenféle fellebbezési lehetőség nélkül.
Sőt.
2 éve folyamatosan keresek állást. Közgazdász vagyok +2,5 felső fokú OKJ-s képesítésem van. Ugymint: - regisztrált mérlegképes könyvelő - mint költségvetési belső ellenőr a regisztrációm folyamatban - jelenleg egy Munkügyi és TBJ továbbképzésen nyomulok (még két…..
Szokatlan poszt a Homáron, amelyik a kapitalizmus egészséges működését kéri számon, de nem eladó-vevő-viszonylatban. A Homár azonban szenvedélyes kapitalista, ezért teljesen megérti Házisárkány panaszát, aki meghökkent azon, hogy azért hajtották el a hastáncosruháival egy…..
-akkor még mindig Angliában lennék.Nem igyekeznék vonatot keresni,ami hazahozna,az biztos.Mivel sógornőm kint él két éve, férjem idejét látta,hogy meglátogassuk.Engem,mint a család passzív pénzkereső tagját,egyéb érdemeim elismeréséül hívott meg magával.A repülőjegy 7000…..
John?:_Doe 2010.05.25 21:07:02
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu:
nem voltam még soha válós helyzetben, azért nem tudok tanácsot adni.
Ráadásul a férjed helyzetébe se tudom beleképzelni magam, számomra illogikusnak tűnik elválni egy punci miatt.

"igen,most éppen meccsen van a gyerekével,utána megy hamupipőkéhez.Nehéz a pléhpofa. "

Már elköltözött?
John?:_Doe 2010.05.25 23:07:57
@lac1:
A válás nem logikus egy másik nő nő miatt.
John?:_Doe 2010.05.26 11:25:13
@lac1:
Nem győztél meg. Lehet válni, ha a két fél között feloldhatatlan ellentét van. Sőt, akkor kell is.

De egy másik nővel a szerelem szintén elmúlik, és akkor szembetűnő lesz, mennyire nincs különbség a kettő között.