Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fell Bandi

0 bejegyzést írt és 797 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kis színes hír a NER három éves történetében: május 17-én Navracsics Tibor miniszter beterjeszett egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, mely szerint a Margitszigetet elveszik a 13. kerülettől, és közvetlenül a Fővárosi Önkormányzat igazgatása alá helyezik. A…..
Töredelmesen bevalljuk: a Csepel újságnak ilyen eszébe sem jutott volna. Bűnünket azzal próbáljuk mérsékelni, hogy kép- és szó szerint idézzük blogtársunk, a Varánusz blog mai gondolatait és fotóját: Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó…..
A negyven kilós nerszántó gyilkos ismét lecsapott. Szabó Rebeka írásbeli kérdéssel bombázta Fazekas Sándor vidékrontási és földmutyi minisztert, az meg - csak a formáját hozva - ismét hazudott két olyan orbitálisat, hogy trafikmutyi magyarázaton edződött…..
A minden bokorban politikai nyomást és jobboldali fordulatot sejtő rettegők megnyugodhatnak: Kálmán Olga nem távozott az ATV-től, sőt, június 10-én már ismét ő vezeti az Egyenes Beszédet. A műsorvezető április közepén egy sportsérülés miatt kényszerült többhetes…..
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Fell Bandi 2013.05.25 09:17:49
@én már a fény gyermeke vagyok: te a tahóság csimborasszója vagy, te tetves gyökér! Csináld meg azt amit a Risztov Éva csinált az olimpián, de te még a székből sem tudsz felállni a szétkúrt ánuszoddal te homár...
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
Már nagyon várjuk Dézsy Zoltán Elment az öszöd című "alkotását", amelyet május 2-án fognak bemutatni a mozik, és amit a Nemzeti Kulturális Alap 2012. decemberében 5 millió forinttal támogatott a miniszteri keretből. Dézsy Zoltán (Fotó: Horváth Péter Gyula,…..
Természetesen senki sem lehet akkora hülye, hogy megpróbálja kimenekíteni a vagyonát az olyan stabil bankrendszerrel rendelkező országokból, mint Spanyolország, vagy éppen Olaszország. Várhatóan nem okoz járványszerűen terjedő betétesi rohamot az európeriféria más…..
Zseniális alkotás a Blikktől. Sztárok, erős köhögés, de azért nézzük, ki kúrt kit? Ráadásul Mr Busta is a térképen van! :DDDDD ..
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
Fell Bandi 2013.02.15 12:16:05
@Nyuggervadász: vén hülye kádárfan, hogy nem fordultál még fel? A hazudozásod a diplomadolgozatodról annyira nyilvánvaló hogy választ sem érdemel. Mi a faszért nem mész már innen a tetves hazádba haza, miattad meg tudom érteni Hitleréket...
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
Fell Bandi 2013.01.11 14:51:52
@Rosszindulatú Vászka: van a Tesconak jogi képviselője, Udvardi Györgynek hívják, mobilszáma: 30/93444-75
Az Iron Maiden basszusgitárosa piacra dobta a házát, melyhez a megszokott luxus mellett saját pub, szabvány méretű futballpálya, stúdió és halastó is tartozik. Nem csoda, hogy 2,5 milliárd forintba kerül. A Steve Harris által alapított heavy metal zenekar 15 albumot adott ki, és…..
Fell Bandi 2013.01.05 18:33:39
@Ronald: miért lennének hülyék? A font kamata 0.5 % körül van, a forinté több mint 10-szer ennyi. Amúgy meg konvertibilis fizetőeszköz mindkettő. De megnyugtatlak: a hirdetésben GBP szerepel...
Kettős Mérce Lélektan 2011.03.11 07:06:00
Vajon milyen bomlott elme kell ahhoz, hogy egy éppen meghalt tudósról valakinek pártpolitikai hovatartozása jusson eszébe? Ranschburg Jenő pedig nem az a tudós volt, akiről bárkinek Gyurcsány Ferenc jut az eszébe, csak annak a szegény érzelmi nyomorék szerkesztőnek, aki a hír…..
Egy kínai milliárdos, Wu Duanbiao, több mint 1 milliárd jüan (35 milliárd forint) hozományt adott a lányával, mikor az vasárnap kimondta a boldogító igent. Az esküvő képei hétvégén kerültek fel a Weibo-ra, a népszerű kínai közösségi portálra. Ezek tanúsága szerint a…..
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Fell Bandi 2012.12.24 17:12:14
@latin szerelő: hozzáteszem, a magyar energiaszektor pufajkás gyusziék által kedvezményezett tulajdonosai eddig közel 20 éven át évi átlagban 20 % körüli tőkearányos garantált nyereséget tettek zsebre. Ilyen a világon nincs sehol, csak egy posztbolsevik országban lehetett ezt megcsinálni. Aki tud ellenpéldát, annak 1 évig fizetem a medencefűtését...
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Fell Bandi 2012.12.23 09:56:37
@Nyuggervadász: ha már egy Kárpátia póló viselése arra utal szerinted, hogy a gazdája balhézni akar, akkor én nyugodtan pofánverhetem azt, akinek templomkilincsre emlékeztető orra van? (mert nekem az nem szimpatikus)
Tetszik, nem tetszik, de a pártok jól láthatóan igenis megpróbálnak rátelepedni a diákok elégedetlenségi megmozdulásaira. „Szerveződjetek! Szerveződjetek! Szerveződjetek!” – ismételte meg háromszor is a tüntetésre készülő diákok Facebook-oldalán Török Zsolt MSZP…..
Fell Bandi 2012.12.12 20:45:55
@dr kíváncsivagyok: ha kiváncsi vagy olvass utána a dolgoknak, ne írkálj eszeveszett baromságokat. csak egy jó tanács...
Fell Bandi 2012.12.12 20:49:57
@Mária: az ilyen utolsó kommancs senkiknek mint Mária én a szavazati és véleménynyilvánítási jogát is sértőnek tartom a normális társadalomra nézve. Semmi szükség az ilyen ótvar bolsi szadeszes propagandára, ebből már elege van az országnak..