Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesemondólány

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottam róla jót is, de inkább rosszat (vagy is azt, hogy úgyse fogja senki sem átverekedni magát az összes könyvön), de azért érdekes, legalábbis számomra.Mivel Magyarhontól távol íródott mindössze 3-4 magyar regény szerepel benne, ez mindenképpen hátrány.Én is megnéztem,…..
Mesemaraton versek eredeti nyelven 2010.02.17 17:05:55
Rájöttem, milyen jó is eredeti nyelven olvasni verseket... Akkor kiérzed a dallamát, még ha a szövegét nem is érted.Shelley: Ode to the west wind (1. versszak) O WILD West Wind, thou breath of Autumn's being, Thou, from whose unseen presence the leaves dead Are driven, like ghosts…..
Az RTL Klub decemberben megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett X Factor licenszét, amelyre mától lehet jelentkezni. Az X Factor az Egyesült Királyságban a sok évadot megélt Pop Idol tehetségkutatót váltotta, és eddig öt évad ment le belőle. A showműsor jelenleg 16…..
Mesemaraton valentin nap 2010.02.12 21:41:20
Tegnap mutatták be, de a csajokkal már ma elmentünk megnézni. Nem mintha a sztori annyira érdekelt volna, de a nagy nevek minket is vonzottak.Beültünk, és az első tíz percben azon bosszankodtam, hogy már megint kidobtam 2000 forintot az ablakon, erre a csöpögős romantikus filmre.Aztán…..
Mesemaraton backgrounds vol. 1. 2010.02.12 21:21:43
Csináltam a hétvégén pár (sőt, pontosan egy pár:P) hátteret photoshoppal. Csak úgy kísérletezésképpen, de nagyon élveztem;)1440x900-as felbontásúak, ha bárkit is érdekelne.  ..
Mesemaraton everafter - 5. rész 2010.01.09 15:16:55
Everafter amíg meg nem halsz V. részTörött fadarabok repültek keresztül a pincében, vagy nevezzük akárminek is a helységet. Talán mauzóleum, igen, az a legjobb szó rá. Szóval, ahogy mondtam már, fadarabok hasítottak a levegőben, hatalmas csatazajt hallottunk és a porból egy…..
Mesemaraton everafter - 4. rész 2010.01.07 16:21:57
Everafter amíg meg nem halszIV. rész- Brúnót ott felejtettem! – újabb rázkódás.- Ne, Betti, kérlek! – Kata megragadta a kezemet és visszahúzott. Könnyek csorogtak végig az arcomon, ahogy bezárta a kulccsal az ajtót.- Szegénykém – suttogtam.- Támaszkodjunk az…..
Mesemaraton everafter - 3. rész 2010.01.05 17:05:00
Everafter amíg meg nem halszAz előző részek tartalmából: A négy lány egy különleges, legendák övezte vidékre érkezett. Hamarosan ki is derült, hogy a legendák nem csak mendemondák... És úgy tűnik, főhősünk, Betti, nagy szerencsétlenségére ÉPPEN egy vámpírnak adja a…..
Mesemaraton everafter - 2. rész 2010.01.04 15:59:00
Everafteramíg meg nem halsz A lányok folytatják kalandjukat egy különös, vámpírokkal és szörnyekkel teli világban. Csak komolyan ne vedd.Az előző részek tartalmából: Betti, Dzseni, Kata és Angyalka ey különös helyre érkeztek, amit legendák vesznek körül. És lehet, hogy…..
Mesemaraton everafter - 1. rész 2010.01.02 11:38:00
Everafteramíg meg nem halsz A Twilight-saga és hűséges követői, (Evermore, Evernight és stb) után elérkezett mindezeknek csodás egyvelege: Evermore - amíg meg nem halsz.Ha már itt tartunk, ez egy paródia. Hogy mié? Nem is tudom pontosan. Jelenetekben ismerhetsz a Twilight-ra,…..
Filmdroid Avatar 2009.12.18 15:20:00
  James Cameron egyik filmje sem tartozik a kedvenceim közzé. Ennek ellenére engem is elkapott az Avatar-láz. Hiába, egy ilyen látványélmény senkit sem hagyhat hidegen; ha más nem, legalább meg kell nézni, milyen az a film, mellyel tömegeket lehet megmozgatni.   A…..
Jövőre ezek a fantasy-és kalandfilmek várhatóak, a 9. legió története több filmest megihletett, két alkotásban tűnnek majd fel görög istenek, de lesz itt néhány könyvfeldolgozás is. Ezúttal is csatolom az adott produkcióhoz a trailert, posztert, ha már van hozzá. Az amerikai…..
Kicsit átértékeltem a top 5 fogalmát, de remélem így is jó lesz:Legjobb romantikus könyv: Karácsonyra kaptam meg és lehet, hogy csak friss az élmény, de én imádtam Az időutazó feleségét (Audrey Niffeneger műve). Nem erre számítottam a leírás alapján, hanem egy átlagos,…..
Napi bulvárKi az apja Hajdú Péter gyermekének? Mit titkol Kiszel Tünde? Valószínűleg az év hátralevő részének egyik legnagyobb botrányát pattantotta ki a kelet-gibraltári mértékadó bulvárlap, a Blikk of the Strait cikke, amely fellebenti a fátylat a Hajdú-Sarka házaspár…..
mesemondólány 2010.01.01 15:32:11
Negyed négy van, hullafáradt vagyok, tehát mexikói kávét szürcsölgetek, ami tele van nyomva rummal és erős feketekávéval, tehát borzalmas. De gyanítom, ez az egyetlen, ami még gondolkodásra bírja az agyamat. Anyuék persze nincsenek itthon:)Szóval, amit ebből ki akartam hozni, az…..
Mesemaraton K770i meséje 2009.12.31 10:26:36
Mint nem tudom, említettem-e, a blog úgy fog működni, mint valamiféle portfólió, főleg az írásaimmal. Na, ennek tükrében felrakom az egyik pályázati munkámat. Még anno az őszi szünetben írtam, a Magyar Nyelv Éve egyik verenyére. Sajnos sikerült teljesen félreértelmeznem a…..
Mesemaraton hi, everybody! 2009.12.30 13:38:00
Tessék, itt az új blogom. Ennél sablonosabb dumával nem kezdhetnék, de az első mindig a legnehezebb. Meg a második, a harmadik ésatöbbi, de ezt most hagyjuk.Szóval, az írás nagyon sokat jelent nekem. Ez az egyetlen dolog, amiben úgy érzem, van egy kis tehetségem, egy apró kis…..