Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.n.

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitathatatlan, hogy az Apple a világ egyik legismertebb cége, termékei a nyugati civilizáció legáhítottabb és legmeghatározóbb csecsebecséi, így annak fővezére is igencsak menő árucikknek számít a kulturális életben. Steve Jobs nevével jószerivel bármit el lehet adni, értelemszerű tehát, hogy a…..
Egy újonnan induló magyar sorozat mindig nagy érdeklődésre tart számot, sajnálatos módon azonban általában nem erényei miatt, hanem mert az esetek nagy többségében bőséggel tálalja kis országunk lakosságának a fikáznivalót. Bizony van miért vinnyogva vihogni a tévék előtt,…..
Filmvilág blog Az áruló 2010.07.21 11:20:00
Traitor – amerikai, 2008. Rendezte: Jeffrey Nachmanoff. Szereplők: Don Cheadle, Guy Pearce, Saïd Taghmaoui. Forgalmazó: Budapest Film 114 perc.Vetítik: HBO - 23:10 (júl. 21.)Az iszlám és a nyugati világ konfliktusa különösen frusztráló dolog lehet Hollywood számára, mert ugyan a…..
A Twilight franchise körüli véres harcok a kritikusok és a közönség közt elülni látszanak, David Slade rendező jött, látott és kicsit gatyába rázta a vállalkozást. Kár érte, mert azon kívül, hogy az első két rész az „annyira rossz hogy az már jó” (értsd.:…..
Filmvilág blog Öngyilkos szüzek 2009.12.11 10:23:00
The Virgin Suicides – amerikai, 1999. Rendezte: Sofia Coppola. Szereplők: Kirsten Dunst, James Woods, Kathleen Turner. 97 perc.Vetítik: Filmmúzeum - 21:00Sofia Coppola filmográfiájában mindössze három nagyjátékfilm szerepel, mégis bizton állítható, hogy a legújabb Hollywood…..