Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszti néni

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt szülők és gyermekek Ezúton szeretnélek tájékoztatni Benneteket,hogy jelenlegi kórházi több műszakos főállásom mellett időbeosztásom nem engedi meg a rendszeres csoportos foglalkozások szervezését. Azonban  magánoktatás keretében továbbra is házhoz megyek mind…..
Kedves Szülők és Gyerekek A Csikóhal Úszósuli szeptemtember 15.én hétfőn kezdi el az oktatásait. A mai napi tárgyalások során sikerült egyeztetnünk az uszodafenntartó iskolával és megőrizni az eddigi időpontjainkat.Melyek a következők Hétfő    …..
INTENZÍV NYÁRI TANFOLYAM ÉS EGYÉNI VAGY KISCSOPOROS ÚSZÁSOKTATÁS    Kedves Szülők és Gyerekek  A tanfolyami időpontokban tartott oktatások,hétfőn,kedden,csütörtökön,pénteken és szombaton a megszokott rendben folynak június 13.péntekig.A június 14. szombati oktatás a…..
Csikóhal Úszósuli Hírek 2013.08.27 13:06:58
Kedves Szülők és gyerekek Az iskola befejeztét követően jún.17-21ig …..
Kedves Szülők és GyerekekHamarosan itt az ősz és kezdődik a tanév,az uszodában is újra elkezdődnek az oktatások.Az időpontok maradnak a tavalyiak.Első oktatási nap szeptember 10.hétfő.Tehát hétfő 15-16ig sérült gyerekek oktatása          hétfő:16.00-17.00…..
Szeptembertől előre egyeztetett napon este 19-20 óráig heti egy alkalommal újra indítjuk a zenés vizitorna foglalkozásainkat. Mindenkit nagy szeretettel és lelkesedéssel várunk,Előzetes egyeztetés alapján találkozunk. ..
Szeptembertől előre egyeztetett napon este 19-20 óráig heti egy alkalommal újra indítjuk a zenés vizitorna foglalkozásainkat. Mindenkit nagy szeretettel és lelkesedéssel várunk,Előzetes egyeztetés alapján találkozunk...
Kedves Szülők és GyerekekHamarosan itt az ősz és kezdődik a tanév,az uszodában is újra elkezdődnek az oktatások.Az időpontok maradnak a tavalyiak.Első oktatási nap szeptember 10.hétfő.Tehát hétfő 15-16ig sérült gyerekek oktatása          hétfő:16.00-17.00…..
INTENZÍV ÚSZÓ TANFOLYAMA Csikóhal Úszóiskola Intenzív úszó és vízhezszoktató tanfolyamot tart gyerekeknek,a San Marco u. (48-50.)Gyógypedagógiai Intézet uszodájában.Időpontok: június 18.-22ig / 17.00-18.00Június 25.-29.ig/17.00-18.00-igA tanfolyamok díja: 9400 Ft/5 alkalomA…..
Kedves Szülők és gyerekek Ezúton kívánunk Mindenkit tájékoztatni,hogy május elseje miatt a következő órák elmaradnak. Április 21 szombat ( munkanap lesz az usziban ) Április 28.szombat ( uszoda zárva lesz ) Április 3o hétfő ( uszoda zárva lesz ) Május 1. kedd( uszoda zárva…..
Kedves Szülők és gyerekekKellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk.Az uszodában a tavaszi szünet ideje alatt karbantartás lesz,így a szünet április 4.én kezdődik és a szünet utáni első oktatási napunk április 12.én csütörtökön lesz,sziasztok Eszter néni  ..
Kedves Szülők és gyerekekAz uszodai téli szünet a következőképpen fog alakulni.December 23.-tól január 8.ig.Tehát az utolsó oktatás időpontja december 20. kedd,a szünet utáni első órák időpontja 2012.január 9.,hétfő lesz.Kellemes és Áldott Ünnepeket kívánunk…..
         MIKULÁS A CSIKÓHAL ÚSZÓSIULIVAL   Úszóiskolánk Mikulásváró Bulit rendez a gyerekeknek,december 4.én vasárnap 16.00-kor a San Marco u.Iskola Kápolnájában.Szeretettel várunk minden kedves tanítványt,kis és…..
Csikóhal Úszósuli Hírek 2011.10.05 18:56:00
  ..
Kedves szülők és gyerekekOktóber 29-től november 6-ig őszi szünet lesz az uszodában,mely alatt az iskola karbantartási munkákat végez.Tehát a szünet elötti utolsó oktatási nap október 28.péntek,szünet utáni első órák november 7.hétfőn lesznek.megértéseteket…..
Örömmel értesítek minden kedves régi és leendő tanítványt,hogy az iskola aquafittness,zenés vizigimnasztika órái újra elindulnak.Az első alkalom október 4.-e kedd 19-20.00 óráig.Jelentkezéseknél megköszönöm ha előre emailben vagy telefonon jelzitek részvételi…..
Sajnálatos módon csoportos visszamondás miatt nem tudjuk elindítani a tanfolyamot,határozatlan ideig.megértéseteket köszönömEszter néni  ..
Kedves Szülők és gyerekekÖrömmel értesítelek Benneteket,hogy jövőhéten hétfőn, szeptember 19.-én elkezdődnek az úszóiskola oktatásai.Az aquafittness oktatás október 4.-én kedden indul.Üröm az örömben ,hogy sajnos sokkal kevesebb órát és pályát kaptunk meg mint amivel…..
Kedves Szülők,Köszönöm leveleiket, leveleiteket a szeptemberi kezdés ügyében.Jelenleg az Intézetben nyári szabadság utáni nagy átszervezések folynak, és most dolgozzák ki a lehetséges órarendet, ahol én is tudok majd pályát foglalni.Amint tudok valamilyen konkrétumot, azonnal…..
Karcza Bogika,lehetne egy átlagos egészséges kislány is,ha sors úgy rendelte volna,de nem az, legalábbis nem a többség az egészséges gyermekek világában.Bogika nagyon kedves,mosolygós,jóindulatú szőke kislány, sérült. Édesanyja fél éve kezdte el hozzánk az úszóiskolába…..
Intenzív nyári oktatásunk második turnusában 19 gyermek vett részt 4 oktató segítségével a vízhezszoktató és kezdő kurzuson. Ezen a héten nemcsak az egészen kicsi gyerekek jöhettek ismerkedni a vízzel, hanem a nagyobbak is, akik már elsajátították a siklás és az egyszerű…..
Szeretném úszóiskolánk minden kedves szülőjével és gyermekével megosztani a sérült gyermekek oktatásán készült néhány fotót,melyek nagyon kedvesek számomra. Ezúton szeretném megköszönni a minden kis- és nagyobb tanítványomnak azt a sok szeretetet és bizalmat mellyel…..
Az egésznapos tábort követő első minimanó intenzív vízhezszoktató oktatás jún.27-én kezdődött. Az intenzív oktatáson  tizenöt, 3-5 éves gyerekek játékos formában ismerkedhettek meg a víz nyújtotta közeg új lehetőségeivel. Naponta zenés tornával kezdtük a…..
Az idei évben június 11.én szombaton tartottuk évadzáró családi pancsizásunkat az uszodában.Nagy öröm volt számomra látni a szülőkkel együtt játszó nagyokat ,kicsiket és pindurokat.Mint tudjuk elsősorban szülőként,hogy jövőnk a legkisebbekben él tovább,így lesz ez…..