Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--Tidzs--

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szeretnénk végre jól teljesíteni idehaza egy olyan jó csapat ellen, mint amilyen a Villach" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 ezdője. A jesenicei győzelemmel a magyar bajnok a nyolcadik helyre lépett előre, vasárnap este a liga egyik legjobbját, a…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
--Tidzs-- 2010.04.21 17:58:03
@jágör68: Ha véletlenül feljutunk eszedbe ne jusson jegyet venni jövőre egy meccsre is.....
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
Remélem, hogy már az elejétől jó játékkal tudunk kirukkolni, és győzzön a jobbik, mondta a lengyelek elleni mérkőzés előtt Szélig Viktor csapatkapitány. Azt mindenki tudja, hogy ma délután többet kell mutatnunk, mint tegnap. Hajtás alatt elmeséljük, hogy miért. Kemény…..
A koreaiak a maximumot tudták nyújtani, mi messze voltunk ettől – mondta videósainknak Szélig Viktor csapatkapitány a Dél-Korea elleni 4-2-es magyar győzelem után. Minden nyilatkozó reméli, hogy a következő találkozókon sokkal jobbak leszünk. Hajtás alatt nemcsak…..
--Tidzs-- 2010.04.17 21:39:59
@taki17:
1. letölt - www.brothersoft.com/download-sopcast-66299.html
2. telepít
3. megnyit: sop://broker.sopcast.com:3912/11028
--Tidzs-- 2010.04.17 21:44:12
A Hannover Scorpions hétezer néző előtt 1-4-ről fordított kedd este. A 30. percben háromgólos volt a hátrány, ezt az 58.-ra sikerült ledolgozni, a hosszabbítás elején pedig egy emberelőnyt kihasználva 5-4-re nyert a csapat. Így a DEL-elődöntőben összesítésben 3-0-ra verték az…..
--Tidzs-- 2010.04.14 12:11:41
@M.Lac: Egyébként szerintetek tényleg volt/van Godó és Palkó között valami összezörrenés Palkó pihenője miatt?
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
--Tidzs-- 2010.04.12 18:14:08
@Vincent: Sajnos kezd számomra álomszerűvé válni ez a dolog, legfőképp a tegnapi meccs statisztikája miatt:
stats.iihf.com/Hydra/213/IHM213902_74_5_0.pdf
Nem tehetjük meg, hogy húsz perc jó játék után leállunk, mondta Bob Dever, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a vb első napja után. Azért sem, mert hétfőn egy órakor a britek ellen sokkal több kell a győzelemhez. Mindhárom előzetesen esélyesebbnek tartott válogatott…..
--Tidzs-- 2010.04.12 15:35:26
@lbsz: Azért bízom benne, hogy nyerünk és kiderül hogy a srácok csak nem pörögtek fel eléggé és félvállról vették a meccset. Azért a 46 - 25-ös kapuralövési arány nem egészen kiegyensúlyozott.
Komoly sikereket érnek el külföldön játszó fiataljaink, ezúttal a megszokottnál is nagyobb eredményekről számolhatunk be. Hardi Richárd csapata megnyerte állama legmagasabb szintű ifjúsági bajnokságát, a magyar csatár kulcsszereplő volt. Még soha nem fordult elő, hogy a svéd…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
--Tidzs-- 2010.02.21 21:26:43
@juliusbond: 4 győzelemig tart a párharc, tehát még legalább 3 :)
--Tidzs-- 2010.02.21 22:29:08
@bojl: Nektek fehérváriaknak lehet inkább örülni kellene annak, hogy ilyen híre van a csapatotoknak, valamint, hogy országszerte ennyire sokan szurkolnak nekik. Inkább kívánj egy nagyobb csarnokot ahova több ember befér, és oylan hangulatot teremthessenek az oda érkezők amit Magyarországon kívül talán nem is nagyon látni. Lásd Zürich, Veszprém (kézilabda), vagy bármilyen más sikeres válogatott mérkőzése. De nem kell messzire menned gondolom ezt te hétről hétre tapasztalod (képzeletben próbáld fokozni). Én az ország másik végén lakom és már 2 éve minden vágyam, hogy kijuthassak legalább egy Alba Volán meccsre. Legalább egyszer, ha lesz saját fizetésem, biztos ott leszek, azonban nem szeretném ha azért mert életem első meccsén vagyok kint úgy néznének rám mintha az ellenfélnek szurkolnék. Az ellendrukkerekkel akkor miért nincs baj? Nem ragozom tovább... a lényeg hogy az Ebelben a Volán Magyarországot képviseli, és ezzel jobb ha megbarátkoztok :)
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
--Tidzs-- 2010.01.19 19:24:32
--Tidzs-- 2010.01.19 19:35:50
@peterbalogh: teljesen jól megy a stream, beregisztráltál és úgy próbálod?
--Tidzs-- 2010.01.19 19:49:07
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
--Tidzs-- 2010.01.10 19:21:59
@Gooolem900: @mL: már kezdtem aggódni, hogy ma is kifogtunk valami humoros gyereket :)
--Tidzs-- 2010.01.10 20:06:45
Három góllal bukott el a Sapa Fehérvár AV19 Salzburgban, a különbség ennél minden jel szerint kisebb volt, az utolsó gólt üres kapuba kaptuk, Satosaari nélkül próbálkoztunk a felzárkózással, nem sikerült. Az öröm az ürömben,  hogy Palkovics Krisztián megint lőtt…..
--Tidzs-- 2010.01.03 22:44:01
@soumi 1995: párszor emlegették egy másik postban hogy lebetegedett...

Egyébként jó volt elolvasni a csapat honlapján a beszámolót. Remélem nem csak elfogult volt a cikkíró. Jó lenne megnézni a meccset valahogy felvételről.

"Érdekes mérkőzés volt, a gólkülönbség egyáltalán nem tükrözi a látottakat - mindennél többet elmond a találkozóról, hogy a lefújás után arról ment a beszélgetés a Red Bull Salzburg öltözőjében, hogy ilyen erős ellenfél rég járt a salzburgi jégcsarnokban, és akár egészen más végkimenetel is előfordulhatott volna. Ennél nagyobb dicséret pedig aligha érheti a Sapa Fehérvár AV19 játékosait és szakvezetését."

Mindenesetre a kapuralövési-mutató ezt minden harmadban alátámasztja.
Egyes helyzetekben merészebben kellett volna cselekednünk, máskor éppen ellenkezőleg, kevésbé. A két vereség után megcsappant a csapat önbizalma, de hallatlan küzdeni tudással visszahozta a Linz elleni mérkőzést 0-2-ről. A Sapa Fehérvár AV19 jobban akarta a január 1-jei két…..
Ha ebben a mezőnyben bárhol idegenben öt gólt tudunk lőni, akkor vagyunk olyan jó csapat, hogy az ellenfél által lőtt hat gólról azt gondoljuk, leginkább rajtunk múlt a vereség, értékelte a Klagenfurt elleni 6-5-öt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette, a…..
--Tidzs-- 2009.12.07 12:42:35
@advocatusdiaboli: meccsenként 40 kapott gól :D elég komoly