Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paszto

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől válik valaki igazán kiváló dolgozóvá? Mi különbözteti meg a kiválót az átlagostól? 5 olyan munkavállalói tulajdonságot gyűjtöttem ma össze, amely bármely munkatársat igazi kinccsé teheti a szervezetben...
Van egy olyan érzésem, hogy Tibi dilemmájával az idő múlásával egyre több magyarnak kell majd szembenéznie, hiszen a külföldre költözés egyik következménye az lehet, hogy az embernek a párja is külföldi lesz. Mi a helyzet viszont akkor, ha közben mégis szeretnénk hazatérni,…..
Tökéletes nő márpedig nem létezik – legalábbis ezt akarta bebizonyítani Emily Lauren, amikor belevágott az „Átlagos csaj” projektbe. A képeket elnézve alighanem sikerrel járt...
paszto 2017.02.02 16:44:24
comment:com Napokig csak lődöztek 2016.10.15 08:00:00
  Kaptunk egy exkluzív rövid werkfilmet arról, hogy nagyjából milyen akciójelenetek is lesznek az Aranyélet második évadában. Ugye mi is voltunk a forgatáson, és láttuk, hogy lövi szét Thuróczy Szabolcs a nyolcadik kerületet, de ezeken felül lesz még autós üldözés, meg…..
paszto 2016.10.15 10:01:40
A döntés egyértelmű következménye annak, hogy már nem Michael Lombardo, hanem Casey Bloys az HBO programigazgatója. A programigazgatói székből kilenc év után távozó Lombardo számos sikeres, saját sorozatra lehet büszke a True Bloodtól a True Detective-ig, de a Bakelit nem tartozott a sikertörténetek…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Nagyjából 3 hónapja vagyok…..
paszto 2015.11.19 09:44:31
@Pampalini13: Lehet, csak a fele energiád arra megy el, hogy kezeld a hülyeségeiket, folyamatosan erősnek kell lenned, különben szétszednek.
Ha a jogászi hivatásra vagy a jogászok által klasszikusan betöltött pozíciókra gondolunk, általában az ügyvéd, bíró, ügyész ugrik be elsőnek. Egy kis további gondolkodás után eszünkbe juthatnak a vállalti jogtanácsos, illetve egyes közigazgatásban meglévő jogászi…..
Sokat olvasni arról, hogy a férfiak nem szeretik, sőt, egyenesen kerülik azokat a nőket, akik túlságosan önállók, magasabb pozícióban és magasabb fizetésért dolgoznak. Még akkor is, ha adott esetben a férfi is hasonló helyzetben van! Sosem gondoltam volna viszont, hogy mindezt a…..
Két-három éjszakánál többet nem szeretek egy vendéget hosztolni, ez az idő pont elég arra, hogy valamennyire megismerhessem ki lakik nálam, és azokat a témákat átbeszélhessük, ami mindkettőnket érdekel. A negyedik naptól szokott elkezdődni a szeparációs programok, például,…..
paszto 2015.03.15 20:40:06
@nikita: A srác túloz, de néha tényleg elég karcos stílusod van.
A századik vendégre régóta különleges meglepetésekkel készülök, Erről beszéltem itt és itt. A requestek november óta mind 1-2 nappal az érkezésük előtt érkeztek, emiatt mindenkit sorra vissza kellett utasítanom, mivel a szállodai szoba és étterem foglalásához, stb.…..
paszto 2014.12.28 10:41:44
@jtrencsenyi: Az átlagfizetés egy számtani átlag, az átlagos fizetést a medián adja meg.
A divat világával ellentétben az órák világa jóval lassabb ütemben változik. Ez persze nem a fejlődés hiányát jelenti, de legalább tovább élvezhetjük a jól sikerült formaterveket és technikai megvalósításokat. Most három hagyományőrző órát mutatunk be. Baume and Mercier…..
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2014-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértünk…..
Kilencvennyolcadik és kilencvenkilencedik vendégeimet, az amerikai Scott (33) és Meredith (29) házaspárt négy éjszakára fogadtam. Eredetileg 3 éjszakára mondtam igent, de mivel gyorsan megkedveltem őket, az első este közöltem velük, hogy maradhatnak 4 éjszakát is, így még volt…..
Ez volt a második alkalom, hogy két független requestre igent mondtam, ami egyazon időpontra érkezett.  A kilencvenhatodik vendégem az orosz Alessia (37) Varsóból érkezett hozzám, ahol 7 éve él, de Moszkvában nőtt fel. Hegedűművésznő, Moszkvában végezte a konzervatóriumot, a…..
paszto 2014.10.30 10:10:07
@vuvuzela jabulani: Láttam én már tökéletes oxfordi angolsággal beszélő pakisztánit, ugyanúgy semmi bajom nem lenne egy amerikai fekete nyelvtanárral, mondjuk a nyugat-afrikaiak akcentusától az ég óvjon mindenkit...
paszto 2014.10.31 15:37:06
@vuvuzela jabulani: Magadat minősíted ezzel a stílussal, úgyhogy a többire hagy ne reagáljak.
paszto 2014.11.01 08:35:25
@vuvuzela jabulani: Nem azért nem reagálok, mert nem tudnék mit mondani, hanem azért, mert aki primitív személyeskedéssel nyit -aztán azzal folytatja-, azzal nem lehet értelmes vitát folytatni, annak a másik nem vitapartner, hanem ellenség, én meg már túl fáradt vagyok ehhez a fajta "kommunikációhoz".
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
Egy egyetemi kollégám szerint Orbán Viktor a magyar politika legőszintébb szereplője: bár a beszédeit rendszeresen túlmagyarázzák és ezért aztán félre is értelmezik, valójában csak oda kellene jobban figyelni arra, amit mond. Ez a megközelítés persze biztosan vitatható, nem…..
A piac szempontjából értékes egyén önkiteljesítésére és az összesség maximálisan elérhető szabadságára épülő nyugati társadalom az emberi együttműködés évszázadok során kialakult optimális állapota, amelynek lehetnek kudarcos és kiugróan sikeres fázisai, de közben a…..
A parlamenti választások óta sokan érzik: zavar van az erőben. Korábban elképzelhetetlen dolgok történtek: a kormányalakítás kapcsán jelentősen meggyengültek a 2014 előtt nagyon erősnek látszó gazdasági holdudvar hadállásai, a kormánypárti sajtó jelentős része hevesen…..
paszto 2014.07.04 11:25:36
@kovi1970: Ellenséget mindig lehet találni, erre a magyar társadalom vevő is.
Sziasztok Mt olvasók!   Mindjárt vége egy újabb iskolai évnek, ennek kapcsán jutott eszembe, hogy leírjam nektek a tavalyi kalandomat. Az első olyan nyaram volt, hogy a gimnázium mellett nyári munkát vállaltam. Sikerült is belefutnom egy elég necces szituációba, de legalább…..
Vettem Mariatól egy szappant, arcradírt és éjszakai hidrataló krémet 20 Euróért. Utána összepakoltam és elmentem a környékre sétálni, mielőtt átköltöznék az új hosztomhoz. A környék tele van girbe-gurba kacskaringós utcácskákkal és remek kávézókkal,…..
A Deutsche Telekom - Magyar Telekom - Origo Zrt - Sáling Gergő kirúgása ügyben az utóbbi napokban számos elemzést, véleményt olvashattunk, indulatost és elemzőt is. Részünkről kevéssé foglalkoznánk azokkal, amelyek kizárólag a németek felelősségének kívánják beállítani a…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
A Hockenheimringen, kívülről nézve legalábbis, egész lazának tűnt a szombati nap. Persze a csapatok keményen melóztak, de még gond nélkül be lehetett jutni sajtóbelépővel a pit lane-be, még akkor is, amikor a DTM-autók voltak a pályán, illetve jöttek ki gumicserére. Lángot…..
paszto 2014.05.06 18:11:01
paszto 2014.05.07 09:45:57
@gabe76: Svédet keress, olyanokat láttam a volt munkahelyemen, hogy azt hittem, ez valami CGI.
Szerda dél körül értem Hágába. Betettem a táskámat a csomagmegőrzőbe, vettem egy napi jegyet 6 Euróért, és bebuszoztam a belvárosba. Kis séta után beültem egy kávézóba blogot irni. A tér tele volt turistával, a kávézó pincérei jófejek voltak. A tizenkilencedik…..
paszto 2014.04.16 14:57:07
@nikita: Próbáltam visszarántani, de végül elvitte.