Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirarira

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy így két hét után mennyi esély van arra, hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót, aki kishíján megölte levélírónkat a gyermekével együtt. Márta azért rajtunk keresztül is tesz egy próbát. Az biztos, hogy megérdemelné az ilyen mocsok, hogy elkapják és hűvösre…..
tirarira 2010.01.15 20:19:46
@libraSVK:

Basszus, ha tegyük fel valaki ezek az ökrök miatt hal meg, remélem erre senki nem mondja azt, hogy az ártatlan hibája, hogy miért nem húzódtak félre időben.
Azért ez tényleg nem mindennapi, végül is ha másra nem, donorra jók. Csak az a baj itt is, hogy az ártatlanok halnak meg, és még ők a hibásak, hogy arra jártak.
Egyébként a sebességkorlátozások ezek a faszkalapok miatt (is!) vannak. Hiába tartja be ezer ember a sebességkorlátot, ha egy nem. És azért az egyért (is!) hozzák be a korlátozásokat, nem csak a véletlenül volán mögé ülő gyakorlatlan emberek miatt.
tirarira 2010.01.15 21:23:36
@zed911: velem is ugyanez volt. Anyázott is ilyenkor az ember ugye, mert a 17 éves korban megszerzett jogsival már mi voltunk az utak királyai (legalább is ezt gondoltuk), és mindent jobban tudtunk mint a szülők. Részemről pedig már 12 év aktív vezetés után megköszönöm neki, nagy segítség volt.
Gyakran előfordul, hogy egy iskolai konfliktus kapcsán bemegy a szülő, hogy tisztázza a tanárral, vagy az igazgatóval a helyzetet. Ezek a megbeszélések gyakran segítenek megoldani a problémát, az alábbi helyzetből viszont éppen az ellenkezőjére derül ki. Az anyuka inkább elhitte a…..