Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilcsi95

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szmáááájlííí öööm.2 2010.08.02 11:48:10
 talán tegnap elszóltam magam mikor azt mondtam hogy sütik a napocska és hogy talán végre nyár lesz.:-s:). ezek a hollandok elég szimpatikusak bára kommunikáció még kicsit nehezen megy de talán ma este már könnyebb lesz.:) ááá és az este:x. igaz keveset de együtt voltunk és…..
 jajjj máár 6 hóónaap:x.olyan jóó. és még mindig ugyan úgy szeretem. talán még jobban mint eleinte. és boldog vagyok. és olyan jó amikor vele lehetek. és jaaaj. SZERETEM.:x:x:x:*:*:*. csak kár hogy ma nem lehetek vele.:-s. kászonba kell menjek:(. de majd bepótoljuk.:x. el ne…..
szmáááájlííí öööm. 2010.07.31 09:41:45
 szoombaaat. és süüütik a nap.:O.de télleg. halál komolyan. süt a nap.:)). höm höm. ma streetball.megyünk néézni. aaan jó lesz.:)). majd szurkolunk dodinak meg atesznak. csinálunk ilyen "we love"-os táblákat:)). na jó na, csak vicc:D. kb 1 óra s tesó megy el:-s. te…..
szmáááájlííí zűrzavar. 2010.07.29 13:48:00
 vakáció? és még ráadásul nyári vakáció is? hát nem úgy tűnik. szabadidő van ezerrel de jó idő kevésbé. hol a napocska meg a kék ég? talán valahol a világ másik részén élvezhetik az emberek a napsütést és a meleget mert csikszereda esőn kivül mást nem tapasztalt…..
szmáááájlííí valami más. 2010.06.22 12:31:56
 igaz rég nem irtam, és igaz megint rengeteg dolog történt és úgy érzem itt az ideje kicsit irjak ide is, de nem fogok mindent leirni:).mérföldkő az életünkben mikor valami jelentősebb dolgot lezárunk.hát most ez történt.vége.nagyon hiányoznak, de még lesz egy utolsó…..
szmáááájlííí idő 2010.05.17 13:41:00
 "Minden korban van valami ami akkor és ott jó és éppen attól vállik széppé hogy vissza nem hozható..."----mennyire igaz:P. Minden kornak meg van a szépsége sőt minden napnak meg van a szépsége amit soha még egyszer ugyanúgy nem lehet megcsinálni. És semmi sem…..
szmáááájlííí 2010.05.05 15:25:34
 igen igen..tudom..rég nem írtam már itt volt az ideje:D. Azt hiszem utolsó beszámolóm a rákosi kirándulás volt..na hát azóta esemény dús életecském volt:D. összebalhéztam e legjobb barátnőmmel, ami igazán rossz érzés, de télleg nem tudok mit tenni hiszen látni se…..
szmáááájlííí élmények:):x 2010.03.16 14:18:32
Húúú. Na ez nagyon jó volt. Kár hogy már vége, na de se baj. Lesz még ilyen remélem. Játékok, buli, röhögés, szórakozás. Leirhatatlan élmények komolyan. Vissza akarok menni:D. Csomó jó dolgot csináltunk. Most álmos vagyok és nem fogom részletesen leirni. szal ennyi legyen…..
 És igen, péntek van. Végre. Ezt a napot várom már vagy 2 hete:D. Azt hiszem az osztályból Zolika meg én vagyunk azok akik legjobban várják ezt az egészet. Ma órán azt számolgattuk hogy még mennyi van indulásig. Mikor mondtam neki, hogy na már csak 6 óra és megyünk akkor…..
szmáááájlííí :) 2010.03.11 21:04:01
 Igaz, hogy ma már ez a második "bejegyzésem", de mit számít fő, hogy a hajunk jól álljon:)). ÉÉÉs igen még mindig boldog vagyok:P. Őszintén nem tudom minek örvendek ennyire, de mióta "ő" van nekem azóta mindig ilyen vagyok. Persze ez csak jó, és az is…..
 jaaaj. Annyira boldog vagyok, és igen igaza volt Árpinak mikor azt mondta "Hát te Csilla, te mindennek örülsz". Annyira kis apróságoknak tudok örvendeni hogy az hihetetlen. Most például azért vagyok nagyon boldog, mert hát szokásom szerint ahogy haza értem az…..
 húúú..érdekes egy nap volt. Reggel megyek be az osztályba és a csajok azzal fogadnak "csomagod jött", én meg csak ámultam-bámultam hogy "most mi van?". Nézek a padomra és hát télleg, ott egy ajandék meg egy szál virág. Igazából sejtettem, hogy miről is…..
szmáááájlííí "mi" 2010.03.09 17:25:00
 rájöttem és igenis kimondom! legalábbis leírom!..nem akarom elveszíteni őket..hülye szó ez hogy elveszíteni de ez lesz..miért van az hogy ami jó nekünk az a holnapot sose éli túl? miért van az hogy ami jó nekünk az olyan hirtelen ér véget és iszonyúan rosszul esik?..hogy…..