Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobb la Tor

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Vastagbőr Végzés 2013.03.23 15:02:00
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal legfőbb célkitűzése: "A magas színvonalú szakértői tevékenységünkkel hatékonyan hozzá szeretnénk járulni a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjához…..
Jobb la Tor 2013.03.24 10:52:36
@dr. Aullah: hogy te mekkora egy pöcs vagy
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Forgószárny Hogyan tovább Mi-24? 2013.01.25 21:27:07
Jól indul az év. Lassan nincs olyan szakmai vagy kevésbé szakmai sajtó, amiben ne lenne gyakorlatilag napi téma a magyar forgószárnyas légierő leginkább siralmas, már-már kétségbeejtő helyzete. És bizony nem zörög a haraszt...   Sokan és sokat foglalkoztak azzal, hogy…..
Jobb la Tor 2013.01.27 16:44:40
@Allesmor Obranna: Másról beszélek(tem). Arról, hogy a nagyjaink hagyták lerohadni a húst a csontról. Pártállástól függetlenül a Sereget csak arra tartották, hogy állami ünnepeken díszelegjen, pörköltet főzzön a Sándor-palotának és szuronyos puskát dobáljon a Hősök terén (mondjuk a mélyrepülés szerintem a kisgazda és a szoci miniszterek alatt ment át zuhanásba). A NATO-csatlakozás jó indok arra, hogy egész fegyvernemek tűnjenek el és az így felszabaduló pénz mehet máshová - remélhetőleg hasznos dolgokra, bár személy szerint szkeptikus vagyok. A vezérkar markáns embereit kinyírták/száműzték, senki nincs, aki fel merné emelni a szavát. A sok butus harckocsizó/helikopteres/rakétás/tüzér etc. meg álmodozik, reménykedik, hogy majdcsak belátják, mekkora szükség van rájuk. Hát tévednek. Senki sem pótolhatatlan, sőt, leginkább pótolni sem szükséges. A kasza most suhintott végig a Varangyok fölött és nem hagyott talpon egyet sem. Nekem hiányozni fognak, mert gyönyörűek, de az ország vezetői szerint az a képesség, amivel rendelkeznek, fölösleges. Egyébként van is benne igazság, és ezt Ti is tudjátok, csak az érzelmeitek elvakítanak Benneteket. Pár év, és a Gripenek is hasonló sorsra jutnak, amint kiderül, mennyit kell fizetni a svédeknek értük. Amire szükség van, az pár "elit" katona a "kommandósoktól" és pár száz könnyűlövész őrbaka a NATO különböző misszióiba, erre hivatkozva a mindenkori pol.vezetés tudja verni a mellét. Országvédelem? Ki ellen? Ezért mondom, uraim, hogy ébresztő, tessenek időben leszállni a lóról, leginkább azért, mert megdöglött :)
Giccs, ami majdnem nincs Yann Martel Pi élete című nagy sikerű regényének megfilmesítésekor elvárná az ember, hogy Ang Lee minimum egyszer tanácstalan legyen. Ennek oka pedig mi más lenne, mint Damoklész kardja, maga a kikiáltott enigma: A megfilmesíthetetlenség. Hogy ezt miért…..
Zsófi korábban itt. Szerda van, ma megint Zsófiról szólnak a hírek. És én már megint magyarázkodok…. Az introban olyan jelenetet idéznek, amiről e poszt hasábjain nem olvashattatok korábban: a lány a gyógyszerbeszedés után, már-már öntudatlan állapotban a modellekről…..
Jobb la Tor 2012.12.06 19:24:56
@karinn: pedig állat jól adja a tinit :)
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Air Power Blog Ahogy élt, úgy hal 2010.12.06 08:06:00
A Hende-féle HM lopva távolítja el a MiG-29-est a hadrendből, ceremónia és nyilvános köszönetmondás nélkül.Késői felfedezés: december 6-án egy nyúl futott át a felszállásra váró raj előtt a betonon.A típus utolsó kiképzési repüléseire ma, illetve holnap kerül sor…..
Air Power Blog Air Power Hírek 3. 2010.11.12 03:14:00
Megnyílik a harmadik hírbejegyzés, a második lezárult. Zord..
Hát igen, a magyar katonai repülés újabb történelmi pillanatának írásbeli nyomaira bukkantunk a minap a svéd beszerzési hivatal és az F17-es ezred honlapján. A jellegzetes hazai tradíciókat követve, a kecskeméti bázisparancsnokkal (akit a svédek magyar Gripen-ezred parancsnoknak…..
A Magyar Honvédség Gripenjei november-december folyamán elérték a 2003-as szerződés szerinti végső konfigurációs szintet, amikor megkapták a ED 19 'operációs rendszert'. Az edíció - mely nemcsak "szoftverfrissítést", hanem teljes átírást és hardver-változtatásokat…..
Jobb la Tor 2009.12.19 16:45:26
@stonefort: Az első mondatod kivételével minden rendben is van, de úgy látszik, neked sem jött át a Blogger üzenete teljesen. Egyértelműen azt sugallja, hogy a piramis csúcsán állók az okai az alantas szinten elhelyezkedők sanyarú sorának. Nos, ez az, ami egyszerűen nem igaz, tenni ellene pedig nem így kell.
Az első mondatod pedig címezd annak, akivel együtt pásztorkodtál. Nem biztos, hogy idősebb vagy nálam. Egyébként higgadt vagyok.
Jobb la Tor 2009.12.19 17:14:42
@zord: (Én /és itt a hangsúly az "én"-en van/ nem látok igazi hasonlóságot a földesúr-jobbágy/pilóta-műszaki viszonyok között, te azonban ezt tetted, csak már nem emlékszel rá. Én csak tovább éleztem ezt a sebész.taxinéni stb. aránypárokkal.Így hát továbbra sem értem, mi volt a célod vele? Miért uszítod egymás ellen őket? Nincs elég bajuk már enélkül is?)
Jobb la Tor 2009.12.19 17:40:48
@zord: Úgy legyen.