Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emde

1 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy off-topic bejegyzés következik, ugyanis az alábbi játék PC-re tölthető le, a nevéből adódóan fo’ free! Nekem régi-régi nagy kedvencem volt ez a játék PC-re (1995). Minden néppel végigjátszottam többször is. Jobban szerettem mint a Civilizatont, (aminek a klónja volt ez…..
Az alaptermék függőiként megkóstoltuk a Red Bull Colát. Drámai hír, most is fahéjasat böfögünk tőle. Fura dolog, hogy a cég, amelyiket a világon mindenki irigyel, amiért kitaláltak 1 darab, nyilván 5 forintért előállítható terméket, amit negyvenszer többért tudnak…..
punisher Megszűnt 2008.05.14 15:03:00
Ez a blog megszűnt, rendszeres és szinvonalas amerikai foci hírekért az alábbit látogathatod:Még1Yard..
Figyelem: a beszámolót Iványi Marci írta.Cleveland Cavaliers @ Boston Celtics 72:76 TNT közvetíti a meccset. Stúdióban Chris "Időtkérek" Webber, Charles Barkley és Kenny Smith. A Cavaliers LeBron „King” James köré épített, jó szerepjátékosokból (dobókocka…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
emde 2008.04.16 15:18:10
Vastagbőr Nők a rács mögött 2008.04.10 12:00:00
Régóta nincs senkid? A szórakozóhelyeken nem terem babér? A love.hu-ról is tiltottak már? Szeretsz levelezni? Nem szereted elkapkodni a kapcsolataid? Jó lenne, ha egy nő meg tudna védeni a discoban? Imádnád azt is ha a föld alá iszik? Szereted ha egy csaj vad? És ha biszex? És ha ki…..
Ott állt a kezdőkörben Sadjo, Bozic, Foxi, Habi, Moldovan, Zaleh, Mbouissi, Cornaci, Vukadinovics, Ramos és Dosso. És szólt az „Isten áld meg a magyart!”. Valaki, valamikor kitalálta, hogy az újpesti Szusza Ferenc stadionban mérkőzések előtt le kell játszani a magyar…..
Érdekes jelenségre hívta fel figyelmünket Tamás. A rendszámnak ugye az az értelme alapvetően, hogy könnyen beazonosítható legyen egy autó. De mi van akkor, ha két autón is ugyanaz a rendszám van? Illetve nem pont ugyanaz, mert nem sikeredett épp túl hitelesre a másolat, már csak…..
 Az utóbbi napokban többször is azon vettem észre magam, hogy a freemailes címmel rendelkező ismerőseimtől kapott levelek végén már a reklámot olvasom. A módszer meglehetősen egyszerű. A hirdetés elé odabiggyesztenek annyit, hogy Ui., s az ember úgy kezdi olvasni, mintha…..
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Eddig inkább az volt a tendencia, hogy a különböző üdítőital-gyártók próbálták meg betenni a lábukat a Red Bull területére (lásd Burn), és igyekeztek kihasítani egy szeletet a taurinos energiaitalok piacából. Most azonban változni látszik a helyzet, ugyanis az osztrák cég…..
Az egyik legrégebben működő számítástechnikai üzletre igencsak rájárt a rúd az utóbbi időben. A bő évtizednyi múltra visszatekintő cégnek valaha az ország több pontján voltak üzletei, most éppen az utolsó Váci úti is zárva van. Ugyan több időpont megjelent már az üzlet…..
Az alvó számlák, a kakukkos óra és a tejcsokiban utazó Milka-tehén országa nem tartozik azon régiók közé, amelyek említésekor - egyfajta militáris pavlovi reflexként - különleges alakulatok képe ugrana elő a katonai témák iránt érdeklődők memóriájából. Persze Jomini eredendően svájci volt, akárcsak…..
Az alábbi cikkről jutott eszembe, hogy összegyűjtsem azokat az embereket, akik tiszteletet parancsoló vehemenciával, de annál kevesebb fogalommal szállnak be a drogok elleni küzdelembe. Ők azok, akiknek mindenről ugyanaz jut az eszükbe, akik a "jó oldalon állóknak" is inkább…..
Subba Subba duplaszív nemzetiwiw 2008.01.31 08:28:00
Még csak hat regiszrált felhasználó (öt fő Csonka-Magyarországról, egy fő Erdély és Partiumból), de akárki meglássa lesz ez még több is, és eljön az idő, amikor a pénteki válogatást már innen merítjük. Emeljük hát nemezsüvegünket az első mélymagyar társkereső oldal…..
Az évszázad legpocsékabb fordításával boltokban a magyar forgatókönyvíró-fenegyerek új bestsellere  A középszar Amerikai rapszódia és a briliáns Hollywoodi fenevad után váratlan gyorsasággal idehaza is megjelent Joe Eszterhas vadonatúj szösszenete, a The Devil’s Guide…..
emde 2007.12.19 19:52:25
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
emde 2007.12.07 12:27:06