Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conan Doyle

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TündérLili ma megevett egy adag sóskás-banánt. Nyersen. Szegény vejem, akire főzni fog ..
Conan Doyle 2013.04.24 14:17:18
Vannak ezek a mondataink, amik annyira jellemzőek az egyikünkre, hogy már csak a másikunk mondja. Ha ez így érthető. Ez nálunk a szeretet egy sajátságos megnyilvánulása. Például, mikor az IKEÁ-ban járunk, vannak kedvenc lakásaink (mondjuk most átrendezték eléggé), és azokba…..
Néha az élet sokkal jobbakat produkál mint amit forgatókönyvírók, vagy bárki ki tudna találni.Tegnaptól van egy féligbarátnőm, akinek engedélyével berakom az első levelet amit írt a blognak.Kedves…..
Az alábbi képen nem a tricepszemet kell nézni. Segítek. Van ez a hagyományunk, hogy mindig amikor az IKEÁ-ban járunk, leülünk dolgozni az irodánkba. Sajnos valaki elvitte a faxgépemet mióta utoljára ott jártam, de ez is csak azt mutatja, hogy gyakrabban kéne dolgoznom.A…..
Tegnap öcsémmel sétáltunk az utcán  mikor hallottam,  hogy beszólnak valakinek, hogy „figyeld a kis buzi  gecit, beöltözött műmájernek” ösztönösen a hang felé fordultam, (biztos tudat alatt kíváncsi is voltam, hogy néz ki egy műmájer) és eléggé…..
Előretolt helyőrség ó, vazze 2010.06.01 12:35:00
Mi sem jellemezhetné jobban a napomat  hetemet, mint hogy órák óta egy fucK nevu gén szekvenciája után kutatok a neten. update: de legalább megtaláltam. ..
N.H.-né kocsival jött értünk a minap. Mikor a parkolóban egy gondolattal hosszabban nézem a művét mint ildomos lenne, megszólal: - Küzdöttem én ezzel, hogy legalább így nézzen ki!            Erre nem tudtam mit mondani, csak…..
Érdekesseég, hogy az alkotó (egyben a képen látható modellünk) életének első kétharmadában nem volt hajlandó rózsaszínű ruhákat, kiegészítőket…..
Előretolt helyőrség az első 2009.12.20 19:05:00
Milyen volt az első?Kicsit izgultam, hogy tudom-e majd mit kell csinálni? Mit hova kell tenni? Hogyan kell? Meddig kell? Milyen lesz? Mi lesz ha nem úgy sikerül mint ahogy elképzeltem, vagy ahogy könyvekben vagy filmeken láttam?Aztán nem lett tökéletes, de nekem ez volt az első és az…..
Ma egesz nap ezt dudolgattam magamban, olyan kis aranyos. Illik ránk.Kap tolem valami meglepi ajandekot az a kommentelo, aki megmondja, hogy mit ker a no 1:19-nel!  (ha tobben vannak, sorsolok!) hatha nekem is szuksegem van olyanra, csak meg nem tudok rola...