Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weart

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Weart Blog Oulipo blog.hu sablon 2012.08.04 12:03:35
Új sablont fordítottam blog.hu-ra. Akinek kell használja.  demo - letöltés ..
Tulajdonképpen a tutiba nyúlt a miskolci Bohemian Betyars, mikor úgy döntöttek, hogy azt a fajta csűrdöngölős punkot fogják játszani, amit mondjuk a Gogol Bordellótól megszokhattunk, csak ők persze visznek bele egy kis magyar vircsaftot is, hogy még színesebb legyen a buli. A…..
Weart Blog JAVA Fibonacci sorozat 2011.12.04 22:10:00
A mai gyakorlás másik érdekes mozzanata számomra a Fibonacci sorozat. A sorozat képzésének a lényege, hogy mindig a számot megelőző két szám összege adja következő elemet, tehát (n-1)+(n-2)=n.  A probléma tehát adott, a megoldást nekünk kell gyártanunk. int a=0, b=1, c;…..
Weart Blog JAVA abc listázás 2011.12.04 18:31:00
A helyzet az hogy adott egy viszonylag egyszerű, és elsőre primitívnek tűnő probléma, hogy listázzuk ki az angol abc kisbetűit. Ezt ugye for ciklussal tudjuk megtenni, de itt jön a probléma, nem számokat, hanem karaktereket listázunk, ezért a kód eképpen fog alakulni. for (char…..
Weart Blog Első post 2011.08.25 20:24:00
 Tudom, hogy sokan szoktak ilyeneket írni egy-egy új blog elindításakor. Ilyenkor szokás ígérgetni mindenfélét, hogy ez-lesz, meg az, sőt még amarról is fogok írni... Ezek nagy része nem jön be, és a végén úgy is arról írnak ami tetszik, vagy legtöbbször…..
Idén ősszel, várhatólag szeptemberben piacra dobják az iPhone 5-öt. Hogy fog kinézni és milyen új technológiák lesznek benne? - már hónapok óta találgatják. A következő infografika Leonardo da Vinci stílusában próbálja meg elképzelni milyen is lehet az új…..
Mármint ezeket is: a koncertkezdő Prison Song, a Chop Suey! és a Sultans Of Swing című Dire Straits-feldolgozás. Setlist itt, a beszámolónk itt, a videók meg alant: ..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
weart 2010.11.16 18:12:58
@norbi2k: teljesen egyetértek, de ez mindig is így volt, és így is lesz sajnos
Eljött az utolsó rész, melyet a fotózással fogunk kezdeni. Fényképekből gyönyörűeket tud csinálni - feltéve ha adottak a fényviszonyok. Amennyiben mesterséges fénnyel állunk szemben, rögtön nem olyan szép a kép (szó szerint), és ugyanez igaz a videóra is. Ha süt a nap,…..
Nos, akkor a nyaralós heteknek ezennel vége. Folytatjuk a hírek izélgetését.Látom, hogy immár publikus a hír: a Blog.hu társalapítója kilép az Indextől, és a jövőben az Origo induló blogszolgáltatásának, a Postr-nek lesz a termékmenedzsere.Blumi és Jocó 2006-ban adta el…..
KSKözlöny Megrebbenő szempillák 2010.06.24 22:25:00
Brúnó ellágyulva fürkészte az ölében ülő Valaki arcát. Érdekes, hogy minden egyes alkalommal, amikor látta a Tündérkirálylányt, hősünk felfedezett valami újat, valami ismeretlenül ismerőset vett észre, valami olyat, ami eddig nem tűnt fel, valami olyat, amibe újra és újra…..
weart 2010.07.11 11:32:34
www.youtube.com/watch?v=MAqV61qkHv4
ez a változata a szembogárnak jobban tetszik!
Nos tehát, sikerült bekukkantanunk az Origo nemsokára induló blogszolgáltatásába, a Postr-be. Itt a tesztblog: http://postr.hu/hirbehozoAz első benyomásom az, hogy ez a szolgáltatás elsőre inkább fog feküdni a Twittert vagy Tumblrt aktívan használó netezőknek, mint a veretes…..