Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszty93

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poszike blogja változás 2010.02.03 08:47:00
Az utóbbi hetekben kezdtem megtanulni boldognak lenni. A suliban felülmúltam önmagamat és ez nagyon sokat segített.Szerintem Évi kezd rájönni,hogy kicsit elsiklott az élete. Nem mondja ki, de érzem. Jó,most is csinál ugyanúgy hülyeségeket,de már sokkal érettebben gondolkozik.Na és…..
eszty93 2010.02.03 14:04:40
@sGerzson: Ez a lany 17akirol beszeltem,hogy kisiklott az elete. Es hidd el,komolyan aggodtam erte. Mert nagy marhasagokat kovetett el
Poszike blogja osszefoglalo 2010.01.08 17:11:00
 Roviden osszefoglalom a tortenteket. Unalmas hetkoznapok,mig valami fel nem dobja a napokat. Kaptam valamit ami megneheziti,ugyanakkor egy kihivas,es ez felettebb boldogga tesz:DSuliban minden rendben. Baratokkal sincs gond. Es meg ez a kihivas is. Ennel jobb eletet hova?:)) ..
Poszike blogja .. 2009.12.19 21:43:21
 Look to the clock on the wall,Hands hardly moving at all.Can't stand the state that I'm in Sometimes it feels like the walls closing inchrous:O lord what can I sayI am so sad since you went awaytime time ticking on meAlone is the last place I wanted to beLord what can I sayTry to bury my…..
Nem tudom,hogy hogy viszonyulok a karacsonyhoz. Imadom a fenyeket,az enekeket, es mindent amia  karacsonyhoz tartozik,de van egy uresseg bennem ami meggatolja hogy teljes mertekben szeressem a karacsonyt. A kepmutatas talan..vagy nem tudom.. Amugy beteg vagyok nagyon. ..
Poszike blogja :) 2009.12.09 18:42:00
Megkapom karacsonyra a breaking dawnt:XMar alig varomm...:D s nem errdekel hogy angol.Scippy megkerdezte hogy akarok e jarni vele. Megint.... Nem fogja fel hogy mar nem bizok meg benne.. S kulomben is..elment a kedvem attol hogy barkivel is jarjak..... ..
Poszike blogja Korcsolyazas 2009.12.08 19:59:00
 A paros korcsolyazas olyan mint 1 baratsag... Ha a masik esik,te vagy vele esel vagy visszahuzod. De semmikepp nem engeded el.. De viszont az aki esik az eldontheti hogy akarja hogy a masik vele essen,megeri e vagy elengedi a masik kezet es egyedul esik el.S itt a nehezebb dolga annak van aki…..
 Ma össze akartam hozni Rékát egy fiuval aki tetszik neki. Na és mi a hála? A fejemhez vágja hogy majd akkor keressek neki baratot miko en nem leszek ijen szerencsetlen h meg magamnak se tudok szerezni. Ilyenkor kiprobalnam a roussian roulettet:) Hatha vesztek..
Poszike blogja :( 2009.12.06 20:24:17
 ha lenne 1srác az életemben akiért érdemes lenne küzdenem,vagy várnom,lenne értelme mindennek,de igy..nemkell harcoljak senkiért,jönnek maguktól..nemlátok meg senkiben semmi különlegeset.itt van nekem 2fiú,mindketten jól néznek ki. más lány eddig már a fellegekben lenne. de…..
Poszike blogja a kezdet 2009.12.06 12:14:00
Új nap,új életforma. azt hiszem ideje volt új életet kezdeni.. Hiszen, az eddigi nem aratott nagy sikert.S talán ez a blog kicsit segít nekem hogy megtaláljam a saját utam. Megnéztem az álom.net című filmet. Ahoz képest hogy magyar,nem is rossz. Ma kapom meg Hunitól(az egyik legjobb…..