Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ib-admin

80 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 21 napos böjti időszak záró összejövetele 2015. január 25-én vasárnap a Sportkastélyban lesz 10 órától!   ..
  Az első 3 lépés megegyezik az 1. héten leírtakkal Negyedik lépés: Kérd Istent, hogy fedje fel előtted a közvetlen környezeted vagy akár tágabb értelemben vett társadalmunk, városunk, nemzetünk valódi állapotát. Isten válaszolhat álmokban vagy kijelentésekben, de sokkal…..
  Az első 3 lépés megegyezik az 1. héten leírtakkal Negyedik lépés: Kérd Istent, hogy fedje fel előtted a közvetlen környezeted (gyülekezeted és az Egyház) valódi állapotát.Isten válaszolhat álmokban vagy kijelentésekben, de sokkal valószínűbb, hogy felnyitja a szemedet,…..
  Kedves Testvérünk és Szolgatársunk! Szeretettel hívunk Téged és közösséged tagjait a 2015. január 05-25-ig tartó, immáron 6. háromhetes ima és böjti összefogásra, melynek célja, hogy együtt keressük Isten jelenlétét és tapasztaljuk is meg.  1. hét imafókusza:…..
3. hét: A magyar eklézsia-résszel kapcsolatos imakérések: "MÁR az ÚJAT cselekszem" ezt előhívni; keresztények hite megújuljon Isten munkájában (hálaadás, kérés, könyörgés, prófétai szavak által)  Isten új struktúráit előhívni gondolkodásmódokban,…..
Ima és böjt Bizonyság 2014.01.16 22:44:12
Kedves Testvéreim Jézusban! Ez az első alkalom,hogy beleállhattam egy ilyen böjti időszakba. Mivel egy éve lesz februárban, hogy megtértem, csak egy-egy napos böjtöket csináltam. Nekem már az egy nagy bizonyság,hogy Isten erőt és kitartást ad ebben. Számomra az Istennel való…..
  2. hét: Magyarországgal, a magyar nemzettel, a magyar néppel kapcsolatos imakérések:  vezetőkért, Isten akarata szerinti vezetők jussanak pozíciókba, és NE jussanak be döntési pozíciókba ördögi befolyású személyek gazdaságért, adóterhek csökkenjenek,…..
Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok velem együtt a magyarországi zsidó emberek megtéréséért. Konkrétabban: a zsidó ifjúság és a Holokauszt-túlélők eléréséért a 2014 július-augusztusi evangelizációs kampány sikeréért erős utógondozó csapatért A Zsidók…..
1. hét: Imakérések a személyes életünkért és családtagjainkért:  figyelmünket az odafelvalókra tudjuk fordítani (Kol.3,1), megújuljon Isten Beszédével való kapcsolatunk, és fogékonnyá váljunk a Szent Szellem vezetésére; ezáltal ismét bekerüljünk Isten akaratának…..
Ima és böjt Elkezdődött.... 2014.01.07 09:46:53
a 2014. január 06-26-ig tartó, immáron 5. háromhetes ima és böjti összefogás, melynek célja, hogy – egy világméretű, felekezetközi mozgalom mintegy 8 millió résztvevőjével együtt – a 2014-es évet is egy közös országos szintű Isten-kereséssel indítsuk el, abban a hitben…..
2013. márciusában megérett bennem egy gondolat. Szerettem volna, hogy a házi csoportunkban dicsőítéssel is tudjuk imádni Istent. Körbekérdeztem a gyülekezetet, kerestem zenei tehetséggel megáldott, hordozható hangszerrel rendelkező, keresztény dalszöveget kellemesen éneklő tesót,…..
Amióta az eszemet tudom, kínozott engem a megfázással együtt járó tüsszögés, nátha és köhögés. Amikor kicsiny gyermek voltam, többször volt tüszős mandulagyulladásom, szamár köhögésem, fültőmirigy gyulladásom (meg is operálták mind a két fülemet),…..
"Szeretnék néhány rövid bizonyságot leírni, amikben eddig volt részem az Ima- és Böjt Időszak alatt.   1. Eddig ilyenkor mindig adott az ÚR valami anyagi áttörést, vagy munkát a családunkban. Dec.31-ig közhasznú munkán voltam, és azóta keresek ezerrel egy állandó…..
"Hiszem,hogy közvetlen összefüggés van az ima-böjt és a munkahely-találásom között. Már több, mint két hónapja volt folyamatban egy konkrét pályázatom egy számomra nagyon vonzó munkakörre és a januári ima-böjt időszak harmadik napján egy rendkívül heves szellemi támadást…..
3. hét - január 21-27. Ima és böjt a nemzet megújulásért 1.         Imádkozzunk, hogy egyéni szinten morális megújulás történjen. Hogy ne a vallásosság növekedjen, ami nélkülözi Isten erejét, hanem valódi, szívből való megtérések,…..
14. nap - Épüljön fel egyre több helyen az országban 'Dávid Sátora' BibliarészekAp.csel.15,16-18Ézsa.55,10-11Ezék.47,9Apcsel.4,24. és 30-31 ImafókuszImádkozz, hogy a városodban, a térségedben, az országban is épüljenek fel 'Dávid Sátora'-helyek, ahol szellemben és igazságban…..
Ima és böjt Valami történt... 2013.01.19 17:49:24
"Ahogy elkezdődtek a böjti hetek a kiscsoportjaink látogatottsága ugrásszerűen megnövekedett. Az emberek éhesek Istenre, a közösségre a többre és mélyebbre. Ezzel egy időben mivel sokan vizes böjttel kezdtük az első napokat, több spontán szabadulás is történt.  Sokak…..
13. nap - Családok BibliarészekZsidók 13,4Zsoltárok 127 ImafókuszImádkozz a környezetedben levő házasságokért, a sajátodat is beleértve. Kérd Isten oltalmát ezekre a házasságokra, és hogy mindegyik házasság olyanná váljon, amilyenné Isten akarja formáli. ..
12. nap - Evangélium hirdetése, új gyülekezetek alapítása, bel- és külmisszió BibliarészekAp.Csel.1,8 ImafókuszImádkozzunk evangélistákért - a társadalom minden egyes területét érjék elAz evangélium hirdetéséhez megfelelő anyagi forrásokért, fedezetértA jelen kor minden…..
11. nap - A helyi gyülekezet és az egész magyarországi eklézsia-rész növekedése BibliarészekAp.Csel.11,19-30Efez.4,11-16 ImafókuszAz Úr adjon bölcsességet, nyitott szívet a testvéreknek, szolgálóknak, hogy minden döntésre jutott és megtért személy be is épüljön a helyi…..
10. nap - Vezetés Bibliarészek1.Thesszalonika 5,12-13Kolosse 1,9-11Efezus 1,15-23 ImafókuszKérd Isten kegyelmét, áldását és oltalmát a helyi gyülekezeted vezetőire (név szerint imádkozz értük).Kérd Istent, hogy áldja meg a vezetőket a kormányzási, szolgálati, vezetői…..
9. nap - Tanítványság BibliarészekMáté 28,19-20Márk 3,13-18 ImafókuszImádkozz a helyi gyülekezetedért, hogy elkezdődjön egy olyan új struktúra felállítása, ami elősegíti a tanítványképzést.Imádkozz, hogy a helyi gyülekezetben mindannyian továbbra is az Úr Jézus…..
8. nap - A Krisztus nélkül élők BibliarészekLukács 19,10Lukács 15,1-31 ImafókuszGondolj azokra az emberekre, akiket Isten az életedbe helyezett, és akik jelenleg nem ismerik Krisztust Urukként és Megváltójukként. Imádkozz értük név szerint, és szánd oda magad, hogy az ő…..