Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belső elhárítás

90 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cifra Kaloda Takard el magad! 2013.10.06 17:00:12
Mély dekoltázs, kurta szoknya, buja hajzat? Lecsap az Egyetemi Dresszfelügyelet! A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
belső elhárítás 2013.10.07 15:08:35
@BigPi: na de kérem, ahogy a videón látható, a hallgatók nagy része engedelmes. Még nincs elveszve ez az ország!
belső elhárítás 2013.10.07 15:11:31
@Nick Leeson: Úgy van! Körmöst az elkanászosodott, buja egyetemistáknak és főiskolásoknak! Tán azt hiszik, ha betöltötték a tizennyolcat, máris felnőttszámba kell vennünk őket!?
Folyton csak a szembenézést és a múltfeltárást emlegetik, amire szerintünk, a Belső Elhárítás szerint egyáltalán nincs semmiféle szükség, meg hát egyáltalán nincs is semmiféle múlt, amivel szembe lehet nézni, úgyhogy száz évig még legalább kuss legyen csendet…..
Kedves Olvasó! Tudjuk, tudjuk, az új és tulajdonképpen a régi, vagy akármelyik évezred médiaforradalmát kirobbantó, minden ízében exkluzív Nincs irgalom blog rég nem hallatott magáról, az internetezők millióinak százezreinek százainak szívében és agyában…..
belső elhárítás 2013.02.11 09:27:09
@Kadarka Jánoska: ööö, azt tudtuk, hogy Ön titokban megszületett, ám emlékeink szerint apukája kérésére és szovjet barátaink segítségével Ön végül Szocsiba került, hogy álnéven éljen úszómesterként. Most alig merünk bármint írni. Nem vagyunk demokraták, tehát félünk.
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
belső elhárítás 2012.12.21 23:45:44
@kolbászoszsömle: túl sok a hatástanulmány, a szociopedagógiai előrejelzés, a külföldi minták és trendek mélyelemzései, csak nem képzeli, hogy így van olyan, hogy irány és cél, vagy ha van, és olyan, amilyen, azt mi csakúgy hagyjuk, és a tüntetések miatt nem írjuk át a saját államtitkárunk által kidolgozott tervezetet? Megfizetjük, tűrje, hogy utálják. Ezt így nem lehet, csak úgy, kérem, Inkább be kell ülni egy romkocsmába, ott láthatóak például fejlett finnek.
Sorozatunk elérkezett a modernkori szervezett bűnözés atyjának alakjáig. A Time magazin szerint a XX század egyik legnagyobb lángelméje volt, pedig csak néhány elemit járt végig. Bevándorló család tagjaként a legalján - piti zsarolóként - kezdte, megjárta a mennyet és a poklot.…..
Ő volt az első igazi a főnökök főnöke sorában. Saját elképzelése szerint szigorú és hierarchikus rendszerbe terelte az alvilág bűnszövetkezeteit, az olasz maffiát. Törvényeiken kívül helyezte az ad hoc gyilkosságokat; ilyesmihez a továbbiakban a főnökök tanácsának…..
Túl vagyunk a tegnapi sajtószabadságért tartott demonstráción is. Azonban az esemény igazi jelentőségét, egy elhangzott, valóban dupla, sőt tripla fenekű sláger gyanús szám adta. Mely a listák élére tör… Az előadó Kafkaz a hallgatókra bízták a szám…..
Filmdroid Travolta, a keresztapa 2011.01.26 21:27:10
Na ki a Főnök? John Travolta. Nagy a valószínűsége, hogy ő fogja eljátszani New York egyik maffiavezérét, John Gottit.  Marc Fiore, a Fiore Films fejese és a Gotti tervezet producere nagyon szeretné, ha Travoltát le tudnák szerződtetni. "Kiváló színész. John Gotti pedig…..
belső elhárítás 2011.01.27 11:10:21
@game ower: Assante remek volt, és Anthony Quinn is kellett bele.
A család nyilván csak ilyenekbe fog beleszólni, hogy valóban ő ölette-e meg a szomszédjukat, aki halálra gázolta az egyik Gotti-gyereket, meg mennyire volt benne a drogkereskedelemben, stb.
Frissítjük polgártársaink számára nélkülözhetetlen külföldi híreinket: az olasz média-, sport- és ingatlancézár, egyben miniszterelnök Silvio Berlusconi minden eddiginél továbbment a korlátlan hatalomgyakorlás tekintetében, és a kora délutáni órák során örökre…..
Nincs irgalom Jubileum 2011.01.23 19:35:00
Kedves Olvasók, kínos dolog történt. Nem kertelünk: szerkesztőségünk tagjai tegnap úgy belefeledkeztek a Magyar Kultúra Napjának közös ünneplésébe - gyertyafény mellett ültünk az irodában, halkan beszélgettünk Janus Pannoniusról, Pázmány Péterről, Petőfi Sándorról,…..
belső elhárítás 2011.01.24 13:34:20
@Levéltáros: éppen ebből a célból alakult a Konzervatív Anarchista Párt kormánya. Már többszörösen Prohászka Ottokár- és Matuska Szilveszter-díjasak vagyunk.
belső elhárítás 2011.01.25 10:14:05
@Levéltáros: sajnos az említett díjak csupán a magyarországi katolikus antiszemita szakirodalom díszkötéses gyűjteményével és házilag készített robbanószerkezetek változatos receptjeivel járnak.
Az angol lista 70. helyére azért felkúszott az Office kiagyalója, és a legutóbbi Golden Globe gála zseniális műsorvezetője, Ricky Gervais.  ..
2010 legjei szerkesztőségünk legobjektívebb döntései alapján.Az Év Hangversenyére a Nemzeti Színházban került sor március 19-én, az 1944-es német megszállás évfordulóján. Mindannyian emlékszünk, milyen elementáris, egyszerre felajzó és megejtő hatást váltott…..
belső elhárítás 2011.01.21 17:19:31
Subba KELL: Szíj Melinda táska 2011.01.12 13:35:00
/via fbook/..
belső elhárítás 2011.01.13 12:57:47
@ecky: köszönjük a pontosítást, vidéke válogatja.
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: a táska tapasztalataink szerint valóban évtizedekig bírja, Szij Melinda önmagában érdektelen, a képen látható árukapcsolás viszont mégiscsak röhejes.
Nem, továbbra sem vagyunk hajlandóak feladni hiánypótló népművelő tevékenységünket, és rögtön két, egymáshoz millió szállal kötődő feladvánnyal ajándékozzuk meg a hűséges olvasókat, no meg a többi megfigyelőt. Két tárgyról van szó, amelyekhez az állampolgárok…..
25 millió forint értékben vásárolt volna luxusórákat a világ negyedik leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak két lánytestvére és édesanyja, de hitelkártyáikat nem fogadta el a terminál - írja a Bors és a Deluxe Magazin. Hosszas nézelődés után négy karórát választottak…..
Nemcsak az angolul értő kiskorúak, hanem a felnőttek köznyugalmának megzavarására is alkalmas, a rendvédelmi hatóság tagjainak meggyilkolására bujtogató kultúrszenny, melyet nem átallottak külföldön is terjeszteni! A magam és a Nincs irgalom minden jóérzésű olvasójának…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
A tavasszal járó eufóriában megírtuk itt, hogy a nagypolitikai nyomortól valamennyire függetlenül Budapesten az utóbbi pár évben kialakult egy meglehetősen vidám és élhető közeg, amelyben fiatal magyar emberek már nem azzal foglalkoznak, hogy hogyan határolódjanak el a helytől,…..
Kigondoltam Városi futóverseny 2010.12.27 08:00:00
A városi futóverseny önmagában paradoxon. Az intelligens heteroszekszuális férfi gondozza testét, izmai feszesek, tüdeje friss levegővel telt! Semmi esetre sem nevezhetjük elmés ötletnek a városi futóveresenyt, ahol az emberek közlekednek, nagy a sürgés-forgás, intenzív a…..
belső elhárítás 2010.12.27 21:09:57
A Konzervatív Anarchista Párt az ország lesújtó politikai, társadalmi, gazdasági, erkölcsi és kozmetikai helyzete okán szükségállapotot hirdetett: a ránk leselkedő veszedelmek nem engedik, hogy tétovázzunk. Rendkívüli kormányülésünkön újra összeolvasztottuk az egyházat és…..
belső elhárítás 2010.12.22 17:42:24
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: Alig várja, de csak azért, hogy utána megfegyelmezhessen.
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Gyármekejim! Vajon mivel foglalkozik a fotográfián látható úr? Bármixerként dolgozó skinhead-hippi? A renitens vendégeket már puszta megjelenésével is elűző kidobó valamelyik terézvárosi lokálban? A Jobbik vagy az LMP bukott képviselőjelöltje? Nem. Ő egy…..
belső elhárítás 2010.12.20 14:37:42
@abszintnens: köszönjük hozzászólását, adatai bekerültek nagyon ártalmatlan adatbázisunkba.
Ami a többit illeti: csak most frissültünk. Tehát: kívánságunk számunkra parancs.