Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARSENAL4EVER

1 bejegyzést írt és 709 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első Portal játék rövidsége ellenére valóban egy kihagyhatatlan klasszikus, mindemellett Jatiiw kedvenc játéka is. Kedvenc játékot bemutatni pedig nem könnyű.....
Nyissuk a hetet egy üde, mosolygós játékkal, amit Jack prezentálásában ismerhetünk most meg közelebbről. A Pokoli szomszédok az oroszok megállíthatatlan játékfolyama, amit szerintem mára mar mindenki elég jól ismer (legalábbis névről minimum). Ez egy későbbi inkarnációja a…..
ARSENAL4EVER 2015.02.17 14:48:20
Hibák:
- akadozott beszéd (elején)
- hirtelen levágod a zenét, szerintem stílusosabb lenne, ha szépen fokozatosan halkítanád
- a sztori mesélését fölöslegesnek tartom, ha valaki akarja, megállítja és eltudja olvasni, neked elég lenne rövidítetten elmondani, hogy miről is van benne szó
- nem kell megemlítened vágásnál/gyorsításnál, hogy kivágod/gyorsítasz, látja a néző ezeket
- miközben látjuk a gameplayt, beszélhetnél a véleményedről a játékkal kapcsolatban, például konkrétan a játszhatósággal, nem pedig arról, amit ismét csak mi magunk is látunk
- "fps hibát" én mondjuk észre se vettem, de ha már ilyen van, ahelyett hogy megemlíted, inkább vágd ki/vedd újra (ezek után ismét elmondod, hogy nem sikerült elkapnod, ahogy megszívattad a szomszédot, ergo szerintem meg kellett volna próbálnod újból felvenni)
- "pedig jó a gépem" erre az információra szerintem legtöbbünk nem kíváncsi
- elég monoton a vége felé a videó, a történésekről beszélsz végig, nem pedig arról milyen játszani, egy pályát mutatsz be ráadásul
- értékelésnél a pontszám nem látszódik, és elég minimalista, emellett itt is keveset beszélsz a különböző részpontoknál
- a végén azért adtál a játékra rosszabb összpontot, mert az előzőeket elrontották a fejlesztők? ez nem éppen jó indoklás szerintem, mivel csak magával ezzel a játékkal foglalkoztál, ezt a játékot mutatod be, így a többinek semmi köze hozzá.
Összességében nem lett túl jó videó, de meg van benned a fejlődés lehetősége szerintem, kicsit jobban koncentrálnál, és inkább bemutatót készítenél, mintsem gameplayt (ráadásulé az egész játékból egy pályát láttunk, bár lehet nincs is több, de ezt se mondtad el), akkor tudnál bőven csinálni egy közepes videót, viszont így ez nagyon gyér. Sokkal több információt kell beleerőltetned, főleg 11 percbe, üresnek éreztem az egészet. 1/10
Kedves mindenki! Eltelt a második hét és örömmel nyugtáztam, hogy a beküldött videók száma egyre csak nő és sok új arc is van köztük. Remélem mindenki hasonlóképp véli, mert tényleg úgy tűnik, hogy van a Back2Basics-nek létjogosultsága. A jövőbeli terveink között ezért…..
Kedves mindenki! Ismerkedjetek meg OXWOX-al, aki egy nagyon egyedi es kreatív YouTubber számos vicces videóval a csatornáján. Amit úgy gondolom, hogy a Back 2 Basics is igyekszik keresni és hirdetni, az a kreatív, szórakoztató és érdekes játékbemutatók, amik elütnek a mai…..
A blog első hetét nagyon sikeresnek értékeltük. Minden nap volt megosztva videó, amit ezúton is nagyon köszönünk Nektek és persze annak is, aki megnézte őket. Megérkezett azonban Théo legújabb videója, ismét egy Indie játékról, amivel ezt a hetet nyitjuk. A bemutatóban a "The…..
Kedves mindenki! Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal jelenthetem be nektek, hogy elkészült a Back2Basics blog újonnan induló sorozatának első része. Amint azt korábban tudni lehetett, a műsor a régi, legendás magyar videósokkal fog foglalkozni, akiknek munkássága előtt…..
Back 2 Basics Elindultunk! 2015.01.16 12:01:36
Megnyitotta kapuit a Back 2 Basics Blog! Kérlek olvasd el a Szabályzatot és a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot! E-mail címünk: hu.back2basicsblog@gmail.com Szeretettel várjuk a videókat! Nagy tisztelettel,a Back 2 Basics Blog csapata..
Theo's Blog Költözés! 2014.03.23 12:25:17
Sziasztok! Ezen a felületen véget ér a ténykedésem. Hosszas döntögetés (főleg pohár), után az lett a végeredmény, hogy Theo lép egyet. Na nem sokat. Szeretnék tiszta lapot, tiszta felületen, ahol nem csak Théo, hanem Szikra Balázs is lehetek. Hamarosan elkészül egy új domain,…..
ARSENAL4EVER 2014.04.22 19:52:35
@szbalazs: Hát nem baj, egyszer csak kész lesz. Amúgy mi a véleményed Moyes távozásáról/munkásságáról nálatok?
ARSENAL4EVER 2014.04.30 23:00:50
@Je m'appelle Théo: Akkor kíváncsian várom, és a blogodon lévő dolgokat is, mert vannak olyan "topicok", amik szerintem tetszeni fognak nekem.
A blog egy újabb különleges vendéggel ismertet meg titeket. A címben is szereplő Haraszti Ádám a DigiSport csapatának oszlopos tagja, aki a csatorna születése óta az egyik legjobb kommentátorrá nőtte ki magát. Vele is sikerült, Monoki Lehelhez hasonlóan, egy kisebb interjút…..
Sziasztok!Néhányan már hallhattátok, de legtöbbetek valószínűleg még nem: az Intenger Kalózai blog bezárja kapuit. Ma van, hogy 10 nap híján egy évvel ezelőtt a Rossz PC Juniorok blog végleg leállt és 15 nappal vagyunk az Intenger Kalózai blog első és egyben utolsó…..
A videó, lényegében tartalmaz minden lényeges infót. 2012. július 1-én, az EB döntő napján volt a kommentátor verseny a Campona mellett, ahol Monoki Lehel és Juhár Tamás bíráskodásával eldőlt, hogy a nevezők között én voltam a negyedik legjobb. Mentségemre legyen mondva,…..
Theo's Blog Boldog karácsonyt! 2012.12.25 11:40:57
Kedves olvasók!először is, mindenkinek szeretnék Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni! Másrészt, ez a poszt lesz a felvezetés! minek a felvezetése? Egy meccsdömpingnek, ami előreláthatólag, december 27-én kezdődik. Most tartok 95 meccsnél, és még az idén…..
+ A szinkron hibátlan.+ A videó tartalmas és informatív.+ Nagyon jó vágás.+ Nagyon jó képminőség. Szuper videó! Igazán profi a megvalósítás. Mick ..
Theo's Blog preview 2012.10.24 20:32:44
Egy kis előzetes....csináltam magamnak egy listát a 100. meccsig, hogy mit kell megcsinálnom. Egy pár érdekes meccs, bemutató és egy két extra is lesz :) ..
ARSENAL4EVER 2012.10.08 19:31:19
www.imdb.com/title/tt0449010/ ? Amúgy ez a filmet még nem láttam, úgyhogy majd biztos megnézem a kritikád, hogy érdemes-e időt szánnom rá.
..
ARSENAL4EVER 2012.09.28 20:38:49
@Je m'appelle Théo: Akkor Origin fel lettél véve, ha nem gond. :D
Mi is lehet annál szebb, mikor a kedvenc csapatunkat egy olyan csoportba sorsolják, ahonnan a továbbjutás nem kérdés, hanem elvárás? Az első felvonásban a BL csoportköreit veszem górcső alá, aztán jöhet az Európa Liga! Jó szórakozást! A csoport: Pénz beszél, kutya ugat?…..
ARSENAL4EVER 2012.09.06 21:51:44
@Je m'appelle Théo: Rájöttem, hogy én le sem írtam a tippeket. :D Úghogy itt vannnak: A csoport: PSG, Porto, Kiev, Zagreb
B csoport: Arsenal, Schalke04, Montpellier, Olympiacos
C csoport: egyezik
D csoport: City, Real, Dortmund, Ajax
E csoport: egyezik
F csoport: Bayern, Valencia, Lille, BATE
G csoport: Barca, Benfica, Spartak, Celtic
H csoport: United, Braga, Galatasaray, Kolozsvár