Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károly bácsi

2 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ezt csak ugy magamnak hogy ne kelljen keresgélnem. 1: semi final : Ben 2: final: over the rainbow 3: Connie bemutatja az uj lemezét. ..
Kinn hideg van Bent meleg A tegnapi Csillag születik, szerencsére Jótékonykodási akció keretében zajlott, a nyeremény megérdemelten került a szegény vajdasági kisfiúhoz és a kis családjához. a szinvonalrol nem akarok szót ejteni, nem hiszem hogy ök voltak a legérdemesebb 4, de egy…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
Valamiért ma, a metróra várva, a tacepaóra kibiggyesztett háromoldalnyi hungarian economistra döbbenten bámulva, elegünk lett a heti rutinnal felköhögött gesztizmusokból. Nem ígérjük, hogy rendszeresen, de alkalmanként mindenképp belenyomjuk - bár még nem tudjuk, kinek a bűne ez…..
Károly bácsi 2007.09.28 15:10:13
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..
Bájos tudatlanság lengi körbe a Mátrix webmarketing honlapját. Pesty László borzongos-mesélő hangszíne elkalauzol bennünket a varázslatos Internetes aranybányához - amennyiben olyan 50 éves cégtulajdonosok vagyunk, akik még sosem láttak számítógépet, pláne…..
Károly bácsi 2007.09.10 18:00:27
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..
Testvéreink a Mocsokban! Induljunk el együtt a spirituális fejlődés útján. Hallgassuk tisztulásunkért a Mária Rádió online adását! Nagyon érdekes témák egyenesen az égből. A betelefonálók személyes történeteikkel gazdagítják a műsort, szóval kenyérszaporítás,…..
Károly bácsi 2007.09.10 16:58:36
Kedves, és érdekes oldalra bukkantunk. Rögtön az első lapján a készítők megszólítják az Internetpokol lakóit, a hackereket. A hackerek tönkre tudnak tenni tisztességes munkával megépített ottlapokat, vagy szorgos kezekkel által megépített rendszereket…..
Muhaha, most olvasom, hogy a Hyundai névről annyira az olcsó autók ugranak be a fogyasztóknak, hogy a gyár új nagy reklámkampányának első fázisában nem hagzik el a név és nem mutatnak logót sem. Aztán jön a feketeleves. Videót még nem tudunk mutatni, mert az offenzíva csak…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..
Subba Egy történelmi pillanat 2007.09.06 08:11:00
Igen, végre hozzánk is elérkezett a fejlett nyugati világ egyik legfontosabb internetes vívmánya, a reflektopornó. Nem tudjuk hogy szándékosság, vagy bizarr véletlen műve, de nekünk tetszett az ehhez az árveréshez csatolt kép. Ha netalán valamiért lekerülne a Vateráról az…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Károly bácsi 2007.06.13 15:42:04
Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.06.13. 15:11:28
te kis butus, az a KT volt pasija.
és köszi a biciklis postot, irtam hozzá némi javítanivalót! ;-)
ma amikor mentem a hetes buszon, felszállt egy öregmami, nagy pakkal, mellém állt, forgolodott.elöttem egy fiatal srác ült, valami tételt olvasgatott vagy mi a szösz, láthatólag rá sem szart az öregasszonyra.öregmama forgott egy darabig majd odaszólt a srácnak.- Maga ugye leszáll a…..
egy régi barátnöm, Ilam, akivel még tartom a kapcsolatot, megkért, mivel én sok embert ismerek, szerezzek neki egy biciklipartnert.utál egyedül tekerni.nem tudom sikeres lesz e a felhivás, remélem valamelyik srác megszánja és bevállalja.itt a képe is...
Subba Akkor még emberi formákkal 2007.06.06 14:42:00
Imádjuk az internetet! Micsoda sztorikat lehet rajta találni. Mit szóltok például ehhez? Egy modern, romantikus leány megvalósult álmát írja le. Olyan meseszerű, és elképesztő, hogy mindegy is, hogy igaz-e. Gabe Dávid a herceg a fehér lovon, Magilla Gorillát…..