Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyati67

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
nagyati67 2019.06.07 06:30:09
@juhaszvik1: Modortalan volt a kommentem? Surmó paraszt viselkedést modorosan is lehet interpretálni, de ahhoz legalább egy Arany Jánosnak kell születni.
nagyati67 2019.06.07 11:13:46
@Zabalint: Hol olvastad, hogy gyűlölöm a vendégeket? Nálam biztos nem. A vendégekkel nagyon kedves, barátságos vagyok. Sőt, még a vendégnek nem nevezhető kötözködő barmokkal is kedves tudok lenni. Szeretnem viszont nem kell őket. Sőt, aki ilyeneket szeret, annak komoly viselkedészavara van. Ahhoz, hogy valakit vendégnek nevezhessünk, ahhoz bizonyos fokú kulturáltság szükségeltetik. Nos, ez sokaknál nyomokban sem fedezhető fel.
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
nagyati67 2012.12.14 22:09:48
@hogyne,persze,igazad van!:
Testarossa 0-100: 5,3 mp
Countach: 4,8 mp
944 Turbo: 5,5 mp
GTO: 5 mp
Úgyhogy nem írt hülyeséget omm...
Négy vágyott családi autó a ringben, amelyek áruk miatt inkább csak céges flottákban tűnnek fel manapság. Veri a japán a németet? És a koreai hol jön a képbe? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség 300 SL Kézikönyv 2012.02.26 17:57:00
Tegye fel a kezét, aki tudja az öreg sirályszárnyas váltókiosztását? És azt, hogy mennyiből lehetne 450 forintos benzinár mellett teletankolni? Milyen olaj kell bele? Vagy azt, hogy mit kellett ellenőrizni az első 500, 2000, és 4000 kilométer után? Tessék lapozni! Klikkre…..
nagyati67 2012.02.26 18:59:55
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Már maga a filmre vett előzési manőver is megérne egy misét: forgalomtól elzárt területen át, kanyarban bukkan fel a fekete Mazda, majd belassít, és összetöri saját magát a kiszámíthatóan mozgó öreg vason. Nem ismerjük túl közelről az orosz közlekedési kultúrát, de…..
nagyati67 2012.02.17 16:51:42
@bono92:
Van lekanyarodó sáv. Oda kanyarodik, ahonnan jön a fehér vas.
Másrészt megy egyenesen tovább a pályán.
Más dolog, hogy tényleg a fehér autót követte, és előzte meg.
Az orra egy pici részét lehet látni a bal alsó sarokban a negyedik mp-től, és valóban azon az íven kanyarodik, mint a fehér, és nem egyenesen jön a pályán. Nem hármas, hanem hatos. (Mazda)
Arra viszont kíváncsi lennék, mit csinált a fehér autó az ezt megelőző pár percben... Gyanítom, vastagon megérdemelte Brünnhilda akcióját!
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Belsőség Volga anyácska odavág 2010.03.21 15:57:00
Hogy mit keres egy Volga a Tuning Show-n? Tudja a fene. Aztán belenéz az ember a motortérbe, ahol a vártnál picivel több hengerrel szembesül. A fekete Volga megérkezett. Ma már nem félünk tőle, pedig kéne Egészen pontosan nyolccal. A motort a GAZ 66-osból sikerült betottyantani…..
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..