Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hát_én

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hím vagyok, 47 éves és kövér. Testtömeg-indexem 31,22. Ez az érték az én koromban - de szar ezt így leírni, még sose tettem eddig... - a "túlsúlyos" és az "erősen túlsúlyos" határán leledz, kicsit inkább a túloldalon. Még látom minden testrészemet…..
Nagy levegő - elkezdtem.Reggel van, indulok dógozni. Előtte pár gyors mondat. A fogyókúra? Nem is fogyókúra igazán, hanem egy "lájtos" életmódváltás. Értelmesebb, jobban megtervezett takarmányozás és több mozgás.Amolyan testkontroll-féle program ez, egyszer már…..
Napi bulvárA Svéd Királyi Akadémia sajtószolgálata szerdán délelőtt gyorshírben jelentette be: a világhírű magyar tudós, Keleti Györgyi visszautasította az összevont irodalmi-orvosi-jogi Nobel-díjat! A CNN amerikai hírtelevízió megszakítva adását azt is közölte, stockholmi…..
A nap izéje Bajnai régiói 2009.12.15 14:01:00
Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben elsőként vezesse be az eurót - mondta a magyar miniszterelnök a Neue Zürcher Zeitung című svájci lapnak. Bajnai Gordon szavaiból nem derült ki, hogy a térség alatt mit ért, és hová sorolja a már eurót használó Szlovákiát…..
A nap híre:2010-ben Magyarországon lesz a legalacsonyabb növekedés és a legmagasabb infláció a régióban. A kilátások némileg javultak, de Magyarországon még 2010-ben is recesszió várható - vélik a Calyon elemzői legújabb előrejelzésük szerint.Mármint, abban a…..
Napi bulvárZalatnay Sarolta 25 éve álmodik Brian Mayről, akivel állítása szerint jó barátok, noha a férfinak fogalma sincs arról, ki ő. De ha nem jön össze Cininek a Queen gitárosa, akkor beéri egy gazdag férjjel, esetleg egy tudóssal. (Velvet)    Ne add fel,…..
A nap izéje A hosszú élet titka 2009.12.23 12:39:00
A hosszú élet titka egy bájos lilomféle növényben rejlik. Egészen pontosan a növény módosult föld alatti leveles hajtásában, szaknyelven: hagymagumójában. A fokhagymáról van szó, az ókori egyiptomiak szent növényéről, aminek számos kedvező tulajdonságát a modern…..
A nap izéje Bulvár ála hongroise 2009.12.05 16:43:00
30 milliárdot örökölt egy hajléktalan magyar testvérpár! Ez nem a nap híre, ez az évszázad híre. Vagy nem híre, hanem izéje. Neki.Arról van szó, hogy a minapában teleordította a magyar bulvármédiát a Blikk című tabloid azzal, hogy két szerencsétlen hajléktalan a…..