Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragunov

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pillanatok a sivatagból 2015.07.09 18:35:47
Ahmed burnuszban térdel a Land Cruiser mellett, a szeleppel babrál. A levegő halk sziszegéssel távozik az úszóguminyi kerékből, hogy aztán az palacsintaként terüljön szét. Közben egyre erősebben fúj a szél, a finom, aranybarna homok konok állhatatossággal lep el mindent, nekünk…..
Kedves barátaim! Először a Lemilblog FB-oldalára pakoltam fel ezt a hírt, de aztán (pár másodperc gondolkodás után) rájöttem, hogy azt azért hülyeség elvárni a szakemberektől, hogy nyílt profiljukkal megmondják a véleményüket erről a témáról.(Ugye, milyen szomorú ennek a…..
Dragunov 2011.11.01 07:11:59
Udv,

meglepo modon az eredeti cikkhez fogok hozzaszolni...bocs hogy off a sok flame meg hijack kozott...

Tehat szerintem a sztori a 60as evekben kezdodik amikor Stefan Geza elvtars komoly karrierjenek meg igencsak az elejen jar.
Annak a karriernek az elejen, aminek a csucspontja a KBH igazgatoi posztja lesz, meghozza jo hosszu (meglepoen hosszu) ideig!
Egyesek szerint a 40 eves palyafutasa alatt osszegyujtott 'szemelyi dossziek' is hozzajarultak a rendszervaltas utan is felfele ivelo palyahoz, ami azert elkotelezett kommunista multtal annyira nem volt altalanos akkoriban!
Tobbek emlegetik az iroasztala mogotti falban elhelyezett pancelt, ami minden (!) aktiv politikusrol tartalmazott valami erdekesseget. Olyannyira, hogy komoly devianciakat is elneztek neki eveken keresztul(lasd a szotrit amikor a lancdohanyos Setafn telefustolte a hiresen fust-undoritisztben szenvedo honvedelmi miniszter szolgalati autojat)
, mert ugye a KBH panceljaba azert meg igen magas beosztasu politikusok sem tudnak csak ugy bekukkantani.
Stefan 'kollega' 2009-ben tavozott az orok(-ke fustos) vadaszmezokre, imingyen ebek harmincadjara juttatva kicsiny kiralysagat...

A masik vonal pedig a KFH, aki evek ota veres verejtekkel szallitja a minosegi 'munkat' mindenkinek akinek kell. (nem mondom hogy a KBH nem, de ertuk pl nem all ki a NATO egy atszervezes kapcsan).
Senkinek ne legyenek illuzioi, minden nemzetkozi vallalasunkban benne vannak nyakig, ahogy kell. Es folyamatosan csokkent a letszamuk (nem ugy mint a KBH-nak) az elmult evekben, leven a miniszteriumi letszamcsokkentest mindenki ugy oldotta meg hogy a 'hatterintezmenyek' letszamat csokkentette, mikozben a miniszteriume valojaban nott! (a HM az egyetlen aminek ezt eveken keresztul sikerult kibekkeleni, de valoban megcsinaltak)

No jo, belatom, ez a comment marhara nem tesz hozza semmit az eredeti kerdeshez, de legalabb arnyalja kicsit a kepet :)