Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mch

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha budapesti vagy akár magyarországi épületekből kellene összeszednie Gotham Cityt, elég nehéz helyzetben lenne a díszletező. Persze azért nálunk is vannak helyszínek, amelyek illenének a húszas-harmincas évek Chicagóját idéző, félelmetes szobrokkal súlyosbított városba. Én…..
Péter hibázott, de szerencséje volt. Egy padon felejtette a barátnője táskáját, amit a biztonsági őrök megtaláltak és visszadtak. Igaz, húszezerrel könnyebben. A biztonsági kamera pedig nem mutatott mást, mint az ott dolgozókat. Tehát hol tűnt el a pénz? És mikor? A mai napon…..
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..
Appleblog iPhone 2.0 vs. multitask 2008.06.11 08:08:00
Adott ugye az igény, hogy az Apple okostelefonja is képes legyen valamilyen formában kezelni párhuzamosan futó alkalmazásokat, mivel ez egyrészt kényelmes, másrészt már a konkurencia telefonjai is megoldást kerestek a probléma kezelésére. A fejlesztői konferencián is előkerültek a…..
Nyilván sokan közületek kipróbálták múltkor a Gmailt Firefox-sidebarban. Nos, a Download Squadon olvasom a másik sidebar-ötletet. Ugye nemrégiben jött ki a Google Reader iPhone-kiadása. Az ötlet az, hogy miért ne tennénk be ezt az egyszerűsített interfészt Firefox-sidebarban. (A…..
Kevés utálatosabb szoftver van a dekstopomon, mint az iTunes. Valószínűleg nem vagyok egyedül ezzel az élményemmel. Amúgy meg az iTunes sokkal több is lehetne, mint az Apple zenebizniszének automatája. Úgyhogy aki egy valóban jó zenegépet szeretne készíteni, van némi esélye, hogy…..
Nos, akik egyszerűen nem szeretnék, hogy a Facebook adatokat gyűjtsön online aktivitásukról, azok blokkolják a Beacont. (Persze mostmár egyszerűbb az opt-out a Facebookban. Pontosabban opt-inelni kell, ha meg akarunk osztani Facebookon keresztüli vásárlásnál saját júzeradatokat. Még…..
Az előző, Tíbeg-light epizód után (amiben a tesók felrobbantották a meneküléshez használt gépjárművet Mehón átbaszása céljából, és más nem is nagyon történt, hacsak Kellerman ügynök dokinő-becserkészési manőverét nem tartanánk fontosnak, de annak tartjuk) most egy…..
No nem kell megsemmisítő gúnyra gondolni, inkább szelid barackot ad Hernádi Zsolt, a már-már webkettes elnök-vezérigazgató. Történt, hogy Hernádit az EVK Szakollégium meghívta egy előadásra a Corvinus Egyetemre. A vicces egyetemisták egy olyan, Youtube-ra felrakott klip…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
Az eddigi leghülyébb ÁSZF-fel örvendeztette meg a Homárt joci, amikor elküldte a "mobil tartalomszolgálgató" Celldorado linkjét. A korábbi ászf-bajnokkal szemben itt arra próbálják kötelezni az egy ingyenes háttérkép után velük "szerződőtt" fogyasztót, hogy…..
mch 2007.09.27 12:04:35
Karesz a nyeremény Balaton szeletét szerette volna behajtani a Tescóban, majd egy kisboltban, de ők ezt nem szerették volna annyira, ezért egymásra mutogatnak: Tegnap az a szerencse ért, hogy a balaton-szelet játékával egy új balaton szelet boldog nyertese lettem. nosza rajta, ma úgyis…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
Igazi gyöngyszemet lőtt Sziszi Brüsszelben, a tolerancia és jófejség fellegvárában. A tábla szerint a reptér vezetősége fenntartja a jogot, hogy ne engedjen repülőre szállni olyan utasokat, akik verbális vagy fizikai agressziót követnek el alkalmazottaik sérelmére. A mellékelt…..
Milyen volt az, amikor J.B. Tito szeretett valakit? A nagy kérdésre GA Brioni szigetén kapta meg a szöveges + képes választ. A válasz megtekintéséhez kattintson alant, mert megéri. Hazajöttünk abból az országból, ahol J.B. Tito egy Brioni nevű helyen előszeretettel fogadta a…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..
Nagy klasszikus Naiv Ügyfél-gyakorlóterep a Mistral számítástechnika, acélos tekintetű, bikanyakú fogyasztók seregeit nevelte ki a hely, a legújabb kadétjuk Tsba, aki MP3-lejátszót vett, aztán találkozott a Bűvös Pénztárgéppel, ami úgy számol, hogy ha egy garanciális, 8400…..
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg…..
Ostoroztuk az OEP-et Laj levele alapján, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártyához munkáltatói igazolást kérnek, olyan állapolgártól is, aki ügyfélkapus ügyfél, nemrég kórházben kezelték, az OEP rendszerében tehát nyilvánvalóan bent kell lennie. Olvassák el, hogy…..
mch 2007.07.20 17:09:47
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás…..
A nagy melegre való tekintettel jöjjön itt kevés, de tartalmatlan szöveg sok képpel: 15 darab többé-kevésbé mókás helyzetbe került plakát. Meg webes hirdetések. ..
mch 2007.07.19 01:02:58
Múlt szerdán lekötötte a Homárt az internetről a UPC, merthogy a lakhelyén korábban berendezkedett cég tartozást hagyott maga után. Mint utóbb kiderült, az internetszolgáltató éber ellenőrei 3-4 hetes listák alapján járják a vidéket, és kötik le a tartósan nem fizető…..
Értelmetlen kis szopatás deluksz: idéntől munkáltatói igazolást is kérnek a címben szereplő kártya kiváltásához, miközben a szomszéd ablaknál kiváltható TAJ-kártyához - tök logikusan - elég a személyi is. Aki idegeskedni akar, lapozzon a levélhez! Szia Homár! Rendszeres…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
"Rákoscsabán lakom" - kezdi érzelmes-babitsos levelét Petteri, de lesz ez ennél rosszabb is. Szegény ördög előfizetett a Time magazinra, amit évekig a megjelenési idő előtt megkapott. Nyilván bünhődnie kellett. Durván, kegyetlenül. Ahhoz képest szerintünk jól…..