Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fu Manchu

5 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klubhelyiségek állócsillagai voltak a Gazdálkodj okosan!, a Police 07 vagy a Védd meg a tábort!, de az autóskártya akkor is mindent vitt.  ..
Az Egyesült Királyságban előfordul, hogy gyermekek olyan éhesen érkeznek reggel az iskolába, hogy a szemétből szedik ki az élelmiszert. Ráadásul minderről egy iskolaigazgató mesélt...
Fu Manchu 2019.01.16 09:15:22
@Dzendör Sztadiz: Ha nagyon jóhiszemű akarok lenni, akkor ez azért lehet, mert a nagyvárosokban valószínűleg van munka, kisebb településeken meg lehet, hogy nincs. (De valójában nyilván fogalmam sincs a pontos helyzetről, csak spekulálok.)
Ahogy többen is jósolták, jókora helyi botrány lett a MÁV-HÉV legfrissebb húzásából, hogy tegnaptól a városhatáron kívül már csak előreváltott jeggyel lehet felszállni a vonatokra. A kevés jegyautomata miatt utasok százai maradtak le az elérni kívánt vonatokról, és kényszerültek kígyózó sorok…..
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Fu Manchu 2018.08.10 20:02:19
@gabest1: Írj az OTP-nek a weblapjukon, hogy a telefonszám már a tied, úgyhogy töröljék. Én is jártam így, 1-2 hét alatt megoldódott.

www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat
Fu Manchu 2018.08.10 20:05:22
@LKerekes: Nem postás hozza, hanem futár. Tavasszal rendeltem egy Domino SIM kártyát a munkahelyemre, semmilyen papíromat nem kérte el, csak alá kellett írnom a kis kütyüjén.
Ön mennyit tud a budai villamoshálózatról? Most kiderül! Érkezzék egy 13+1-es "totó" jellegű kvíz, mely konkrét szituációkat és egyéb kérdéseket tartalmaz. A kvíz az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUW0YG8ssehiRURkhizrUYdSNF3ZU7kUZlYrCVsWWaTYoyMQ/viewform..
Fu Manchu 2018.05.31 13:17:32
Néhány évvel ezelőtt, még nevettünk volna az ötleten, hogy a melegítőnadrág a ’modern férfi’ gardróbjának szerves részévé váljon úgy, akár egy fehér ing. Ma már ez teljesen elfogadott, sőt ha igazán érdekel a divat és szereted a változatosságot, akkor a melegítők modern utcai viselete, egy igazán…..
Fu Manchu 2018.02.13 19:52:34
@FayRodisz: Erre a fogyókúra lehet a megoldás. :)
Ha azt hitted, hogy Ben Affleck batmanesítésénél már nincs lejjebb, a melegpornó megoldotta, hogy másképp gondold. A ColbyKnow pornóstúdió "Adventures of Batman and Robin" című pornóparódiájában még hagyján, hogy Robin szerepét egy fiatal twunkra osztották, de Jack Hunter mint Bruce max a nagy farka…..
Horvátországban nyaralnál a nyáron? Tudtad, hogy most már nem kell a gatyádat is kifizetned a telefonszámládra, ha Fészbuukolni vagy szelfizni szeretnél a tengerparton, netán megnéznéd a Wazzén, mekkora éppen a forgalom a fizetőkapuknál? 2017 június 15-től az EU-n belül megszűnnek a roaming díjak.…..
A phys.org-on megjelent cikk hivatkozik a Pew Research Center tanulmányára, mely szerint az amerikaiak legalább harminc százalékának a Facebook jelenti a hírforrást. Ha Mark Zuckerbergen múlik, ez a szám hamarosan sokkal nagyobb lesz. A gyengélkedő hagyományos média képviselőinek…..
Férfi dolgok Fórumot indítunk 2014.01.08 22:15:15
Fu Manchu 2014.01.16 23:47:30
@Dr. Jerry: @Fabien: Lehet, hogy érdemes lenne egyenesen valami ingyenes fórumhostingot keresni. Egy gyors Google-kereséssel elég ígéreteseket találtam, bár meg kell nézni, hogy hogy állnak a 18+ -as tartalomhoz.
Mottó:  1500 állatfajnál figyelhető meg a homoszexualitás, de csak egynél a homofóbia. Akkor most mi is a természetellenes?  Az elmúlt években többször próbáltam már érvekkel hatni ebben a témában, de a tipikus ellenzők számára ez túl magasnak bizonyult, így…..
Fu Manchu 2013.07.05 00:16:02
@tesz-vesz: három napja itt kommentelgetsz. Oldalakat írtál tele különféle érvekkel, közben természetellenesnek, deviánsnak neveztél más embereket, feltételezted, hogy egy partvissal az ánuszában maszturbál, társadalom- és családellenesnek, egoistának és nárcisztikusnak bélyegeztél meg embereket. Mindezt egy pimf kis blogbejegyzés hatására, mert téged úgy tűnik, már ennyi is provokál, a felvonulásról rég nincs már szó itt. Mit kellene tenniük a melegeknek, hogy te, a férfiemberek önjelölt szószólója ne érezd magad provokálva? Szálljanak be önként marhavagonokba? Menjenek Recskre követ törni? Az már megoldaná a gondjaidat? Akkor nem gondolnál többet lazuló gyűrűizmokra, és partvisnyéllel masztizó fiúkákra?
Fu Manchu 2013.07.05 00:47:39
@tesz-vesz: Még több sértegetés, ez igazán nagyszerű érvelési technika. Bár egy kicsit tényleg nehezen fogom fel, hogy ez mitől számít érvelésnek. Sebaj, így nyilván sokkal könnyebb lesz csöndesen és békében élni, hiszen te, a normális férfiember, meg tudod mondani, ki vonulhat fel és ki nem, vagy hogy ki mit mondhat, gondolhat és mit nem.

Örülök, hogy elismered a fejlődést a középkor óta. Na EZ pont nem az otthonukban békésen, csöndességben élőknek köszönhető. Bár a példa ókori, de ugye maga Jézus sem élt csendben és békében otthon, hanem mindenfelé vonult a követőivel. Így tudta eljuttatni a tanítását az embereknek arról, hogy esetleg megpróbálhatnák a változatosság kedvéért nem utálni is egymást.
Fu Manchu 2013.07.07 16:26:11
@tesz-vesz: Lehet, hogy nem ugyanazon a Magyarországon élünk, de én úgy látom, hogy minimum hetente vannak kisebb-nagyobb tüntetések és felvonulások. Békemenet, ellenzéki megmozdulások, rendőrök és tűzoltók, devizahitelesek, gárdisták, Szent Jobb-körmenet... Egyetérteni természetesen nem kell mindegyik ilyen rendezvény céljával (vagy akár egyikkel sem), de ezt olyannyira csacsiság provokációnak tartani, hogy az ezelőtti meg a jelenlegi alkotmányba is bele van foglalva a gyülekezési jog szigorú védelme.

Érdekes, hogy amikor a heterók vonulnak fel minden hétvégén dudálva, fehér szalagokkal és virágokkal a férfi és nő közti szerelmet hirdetve, az nem provokáció, és nem a négy fal közé való. Igen, a nászmenetekről beszélek.

Nem akarom tovább folytatni ezt a vitát, mert elég terméketlennek érzem, de elárulom a Nagy Meleg Világösszeesküvés célját. Addig fognak vonulgatni, amíg ezt te nem a személyed és az értékeid ellen intézett tudatos provokációnak fogod fel, hanem egyszerűen leszarod. (Mint ahogy remélem, hogy leszarod a fentebb említett demonstrációk egy részét is.)
Az urban decay és a vele járó lelkiállapot nem lehet csak a nagyvárosi ember sajátja. A falusi mindennapok  sokszor jóval keményebb, ellenállóbb személyiséget kívánnak meg, mint a csöpögő zacskós tej, a zsúfolt hetes busz vagy a rozsdás csatornafedők. Világfájdalmukat,…..
Orálisan és vokálisan fikszált (nano technológiás--->mikroszinkron) bíborosan lilás, ill. vendégszerepléssel (frontasszonnyal) kiegészülve az ausztrál post-grounge zenekar. Kompakt formátumú selymes pszichedelia a 70' évből. Felidézvén a rainbow-wombatot helyez lsd csöppöket…..
90 Undercover - Baker Street 2010.12.09 17:10:00
Év: 1992 Nemzetiség: angol Sherlock Holmes rezidenciája, Madame Tussauds panoptikuma, a Beatles Apple Boutique, Dusty Springfield otthona - ami pedig időben összeköti őket, az a Baker Street. Mára persze olyannyira modoros hely lett, mint egy pesti városnézés során az Andrássy út…..
Fu Manchu 2010.12.10 07:32:26
Ön vezetőként, én szakértőként élem át a távközlési iparágat sújtó újabb és újabb csapásokat. A mobil előfizetések és a forgalom csökkenése, az új szolgáltatások lassú térnyerése és a konkurencia erősödése miatt az egykor átlag felett teljesítő ágazatot mára a…..
Fáradt, szilveszteri buli utáni másnap. Körbenézel, mindenütt sörösdobozok, szétszórt konfetti, popcorn, az emeleti szobákból lehallatszik valakinek a horkolása. Vakarod az előző este miatt nagyon fájó fejed, próbálsz emlékeket felidézni tegnapról. Amíg összeáll a kép,…..
Fu Manchu 2010.01.03 00:32:58
Földalatti neonáci zenekarok önfeledt karácsonyozásra összeállt közös, ünnepi formációjának.    Igen, kilencvenes évekbeli zenéket válogatok szilveszterre. Közöd?..
Örök lázadás az élet. A popszakma meg ebből remekül megél. Lelkes csapatoknak ajánlott, akik hisznek a tinikori álmokban és idolokban. Mentsd meg a fákat; egyél hódot, olvad a jég, kihalnak a cetek, Elvis a király és hasonló közhelyek gyűjteménye.Műfaja: zöldmetál,…..
A szervezeti hierarchia alsóbb szintjein tanyázó hivatalnokok, cégrabszolgák, irodai patkányok kevés szabadidejükben gründolt hobbizenekara. Dalszövegek az élet kilátástalanságról, a munkaidőben játszott flash-játékokról, az irodai növények abuzálásáról és a jóseggű…..
Mert egyszer megunod a húsevők állandó froclizását. Mert már nem vagy képes csak jámbor mosolyra és egy legyintésre. Mert egyszer vissza kell vágni. Öntudatos vegetáriánus alternatív rockbandáknak. ..
Leszbikus, feminista, vagy legalább gender-tudatos punk csajbandáknak. ..
Légnemű pszichedelikus hatóanyagokat tartalmazó hippi szeretet-metál egy fedél alatt. Minden, ami a természetes hatású, ámde mégis hangulatos varázsszobához kell...
Fu Manchu 2009.12.09 19:29:49