Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ffi69

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a rendszerváltozás nem terjedt ki a humoristák lecserélésére, ezért a magyar ember számára a "humor" meg a "paródia" még mindig Sas József, Farkasházy (akin én még az életemben el sem mosolyodtam soha), az Irígy Hónaljmirigy (ők egy rockzenekar voltak,…..
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Az agyrohasztó meleg próbára teszi a fogyasztók idegrendszerét, főleg ha szolgáltatójuk egy 8 hónapja rendezett tartozás miatt még mindig ki akarja kapcsolni az áramot, mint ahogy Carlo esetében láthatjuk: Itt ülök a munkahelyemen mélyen lesújtva! KINT 37 fok és el kellene…..
Subba Akkor még emberi formákkal 2007.06.06 14:42:00
Imádjuk az internetet! Micsoda sztorikat lehet rajta találni. Mit szóltok például ehhez? Egy modern, romantikus leány megvalósult álmát írja le. Olyan meseszerű, és elképesztő, hogy mindegy is, hogy igaz-e. Gabe Dávid a herceg a fehér lovon, Magilla Gorillát…..