Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mizie

0 bejegyzést írt és 1417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirtelen mindenki Index-szakértő lett, és mivel kétszer is dolgoztam a cégnél (igaz, a fejlesztésen, de kicsire nem adunk), ideje, hogy én is megszólaljak, meg persze ki nem használná fel a lehetőséget egy kis bennfenteskedésre, főleg hogy nagyjából ez az utolsó lehetőség rá. Nehezíti a dolgomat,…..
A 2019-2020-as szezonban újoncot avatott a Bundesliga: az 1. FC Union Berlin története során először jutott fel a német futball első osztályába. A bajnokság első fordulójában az RB Leipzigot fogadták vendégül stadionjukban, az Alte Försterei-ban. A Leipzig topcsapatként egész más dimenzióban…..
Határátkelő Kacsint a virsli 2019.06.10 06:30:00
Az életben mindenhonnan jelek érkeznek felénk. Egyesek megfejthetetlenül bonyolultak. Mások annál egyszerűbbek. Mint például egy londoni étteremben felszolgált virsli, két tojással, mely ételek megfelelő alakzatban elhelyezve igen egyértelmű jelzésértékkel bírnak. Bonyolítja a…..
mizie 2019.06.11 09:33:05
Az miért PC kultúra, hogy nem szolgálunk fel egy faszt?

@68nyara: "szigorúan a román cigányokra értve" - amikor te is ott vagy. Amikor nem vagy ott akkor rád is. Tust me.
Éjfél körül aludtam bele egy rádióműsorba, és hajnalban Szénási Sándor hangjára ébredtem. Az egyik legműveltebb magyar újságíró Donáth László evangélikus lelkésszel beszélgetett. Az interjú vége felé szóba került az ismert közéleti személyiség Anna nevű lánya is, aki az egyik párt, a Momentum…..
mizie 2019.04.22 22:42:00
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Elkezdték játszani a mozikban a Van valami irritáló és unalmas 2-t, vagyis Reisz Gábor új alkotását, a Rossz verseket. Mivel már a 4 évvel ezelőtti első episode-nál (a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlanról beszélek, ha valakinek még nem esett volna le) is tömegével verték át az embereket,…..
mizie 2018.12.30 00:11:36
sörfigyelő Urpiner Exclusive 2018.11.10 08:06:36
Illat: édes Hab: sűrű, kemény Szín: óarany  Ránézésre azt gondolnánk, hogy a 16°-os szárazanyagtartalom és a 7% alkohol egyértelműen egy mennyei csemegét, avagy nektárt jelent. Az összetevők között feltűnő cukor már jelez valamit abból, hogy a jó adatok ellenére sem mehetett a sör megalkotása…..
Ha alapvetően nem vagyunk az iPhoneok hívei, és éppen okostelefon vásárlás előtt állunk, akkor jó eséllyel android telefon mellett fogunk dönteni. Rengeteg, különböző felszereltségben, színben, formában vásárolhatunk ma android telefonokat, hiszen minden telefongyártó cég egy kicsit személyre…..
mizie 2018.12.19 13:14:42
@Névtelen betelefonáló: Az ilyenekkel általában az a baj, hogy kis idő múlva a nem frissül és az eleve nem optimalizált vashoz szépen lassan szétesik szoftveresen. egy évre jó és nyilván ha ennyi a budget, akkor akár bestbuy is, de nincs értelme a drágákkal összehasonlítani, amik 2-3 évet is simán kiszolgálnak a támogatásnak és a jobb hw-nek köszönhetően.
Színeivel, ízeivel egy igazi őszi finomság...
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
Éppen lakásnézőben vagy és eljátszottál a gondolattal, hogy a legfelső lakást válaszd leendő otthonodnak? Mielőtt végleg elköteleznéd magad olvasd el, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár egy ilyen választás. ..
A Juventus egy újabb tehetség megszerzésével folytatta munkálkodását az átigazolási piacon, hiszen leigazolta az FC Barcelona ifjú csillagát, Pablo Morenót. A torinói klub mintegy 700 ezer eurót áldozott a spanyol labdarúgás egyik fontos ígéretére. A mindössze 16 esztendős Moreno középcsatárként…..
A Pose már azzal történelmet írt, hogy elkészült, és leadtak belőle 8 részt. Korábban nem volt egyetlen olyan tévécsatorna sem Amerikában, aminek a vezetőiben felmerült volna, hogy transznemű emberek életéről és saját világáról készítsen sorozatot, a kamera előtt és mögött is transznemű…..
mizie 2018.07.29 12:05:00
@exilis: @lippant: Nagyon vicces ez a hisztike amit levágtok :) Képzelem, ahogy elszorított herével nézitek a sorozatot és nyöszörögtök :D
Az örök dilemma.  Jól néz-e ki ha mellényt viselsz, vagy inkább ciki? Persze most mindenki látja a lelki szemei előtt a kötött papás, vagy apuci kedvence stílusú mellényeket. Hát igen.. azok nem igazán szerencsés darabok, ha igazán vonzó és férfias akarsz lenni...
Jó hírünk van a retrórajongóknak és a képregények szerelmeseinek: a nemrég feltámasztott Kockás már majdnem olyan jó, mint a régi! A január 31-én megjelent legújabb, 52. számban ugyanis egy régi ismerőst is üdvözölhetünk. Visszatért Herkules örök ellenfele, Pif, akinek annak idején saját újságot is…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
A lakás meghirdetése óta hihetetlenül sok ügynök hívott, szerintem bőven 100 fölött volt a számuk. Ha mindenkire csak 5 percet szántam volna, az a lakás augusztusi meghirdetése óta legalább 500 percnyi időmet elrabolták volna, azaz több, mint egy munkanapot csak az ingatlanosok lerázására kellett…..
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
Reklámfogás A csúnya valóság 2017.04.12 06:48:00
Oskar T. Brand szétszedett (szó szerint) két népszerű divatmagazint, és megvizsgálta, mi is van bennük. Sokkoló megállapításokra jutott, ezért csak erős idegzetűeknek ajánlott a most következő poszt, amely röviden összefoglalja ezeket a meglepőeredményeket. Oskar maga elé…..
Kifejezetten örültem, hogy ennyi túlélő telefon után végre egy „polgári” modell került a kezembe. Az egyik bajom az volt a Rambo telefonokkal, hogy túl nagyok voltak, miközben a kijelzőjük sok esetben nem érte el a Full HD felbontást. Meglepve tapasztaltam, hogy az Umi még nagyobb, szinte már…..
Kívül tágasabb Az új szexi 2016.11.18 06:45:00
A vonzerő, a szexuális kisugárzás megfoghatatlan dolog, és éppen ezt próbálja megmutatni ez új kampány, melynek keretében mindenféle korú, testalkatú és élethelyzetű nőt vonnak be, hogy megmutassák: nem csak a fiatal modellek lehetnek vonzóak...
mizie 2016.11.20 02:01:47
@Khonsu: hú te nagyon átlátod ezt a reklám dolgot. taníts még kérlek.
A TomTop webáruház legújabb kenterbe verős ajánlata. Sem a Gearbest, sem a Banggood, de még az Amazon sem árulja ennyiért a mostanában nagyon menő elektromos scootereket. Az ár alacsonyabb, mint bárhol máshol, ingyenes FedEx szállítás van hozzá, és ha kifizettetik az áfát velünk, ők visszautalják az…..
mizie 2016.07.29 13:08:24
@mizie: Csak vmi hiba volt.
  Hívtak egyszer egy bemutatójukra, aztán rákerestem, miről van szó, és inkább nem mentem el. A Battila napszemüvegeinek jelentős része divatbemutatókra készült különlegesség, a dolog természetéből fakadóan messze túl a hordhatatlanság határán. Szép dolog egy orrnyeregre illesztett, rókaprémmel…..
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..