Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eFZSé

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple társalapítója egy sor aranyszabályt fogalmazott meg annak érdekében, hogy egy megbeszélés se legyen időpocsékolás. Amióta saját magam osztom be az időmet, minden extra tipp érdekel. Az a legjobb, ha a nagyoktól tanulunk. Steve Jobs, az Apple társalapítója, ugyanakkor a…..
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
Amatőrök számára szervez jégkorongedzést Budapesten egy két-három fős csapat, amely tagjai amúgy utánpótlás-neveléssel foglalkoznak. A főváros három különböző pályáján hetente háromszor várják azokat, akik a megfelelő alapokat szeretnék megszerezni. Bármilyen szintű…..
eFZSé 2010.10.06 14:33:04
@woody74: @OTeR: @sutyi2: @brunzwik: Fehérváron sajnos az 1db pálya és sok szakosztály/korcsopot miatt 101%-os kihasználtsággal működik a pálya.

Jelenleg vasárnaponként 1/2 9-től "korisuli" néven félpályán jégkorong, félpályán korcsolya oktatás zajlik (1200/alkalom), de ez inkább olyanoknak ajánlott, akik már menni/megállni tudnak a jégen (mondom ezt annak ellenére, hogy amikor először odamenetem, én ezt is csak jóindulattal mondható hogy teljesítettem, mégis nagyon pozitív hozzáállással fogadtak)
Itt kb. fele-fele időben korcsolya+bottechnika gyakorlás és játék van.

Nagyon reméljük, hogy az ígért gyakorló pálya valóban elkészül jövőre, mert igény és szakember is lenne rá bőven...
A múlt héten indult jótékonysági árverésen máris 650 000 forint fölött jár az összes licit értéke, és időközben három ajánlattal bővült a kínálat. A legérdekesebb tétel Vargyas László 1970-es évekből származó vállvédője. A kiváló hátvéd ebben kezdett el…..
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Szerda délután úgy léptek a jégre a németek, hogy a dánok legyőzése esetén biztosan a legjobb 12 közé jutnak, a 3-1-gyel ez meg is történt. A másik negyed ötös meccsen az olaszok megizzasztották a letteket, de 5-2 lett a baltiaknak. Este az amerikaiak és a finnek az alsóház…..
Este fél hétkor Székesfehérváron kerül sor a juniorbajnoki döntő negyedik mérkőzésére, a Sapa Fehérvár AV 19 a Bp. Starst fogadja. A párharc 2-1-re áll, amennyiben a hazaiak nyernek, bajnokok. Fél órával később kezdődik a felnőtt bajnokság harmadik elődöntője, itt az FTC…..
eFZSé 2010.03.16 17:35:20
@kocek94: jó szemmel veszed észre hogy mikor és mire kell kattintani - amire érdemes jobban figyelni, hogy amit ki akarsz emelni, az kerüljön közép(táj)ra. Persze ez nehéz egy ilyen gyors sportnál, nagyon sok képet kell készíteni hogy legyenek igazán jók. Az arányok egy profinál is több száz képből 10-20 jó, szóval ne kíméld a memóriakártyát :)
eFZSé 2010.03.16 17:58:27
@kocek94: ennél egyelőre nem kell jobb :)
a jelszó a képstabilizátor és a rövid záridő, várjuk a képriportot a mai Volán győzelemről :)
eFZSé 2010.03.16 20:04:00
@bobitomi: végül is jól jön a jegybevétel :)
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
eFZSé 2010.03.14 22:25:10
@potocsi: valamennyi "nem MI" pontod igaz. A hiba csak ott van az érvelésben, hogy ez az UTÁN történt, hogy már többször megsértettétek a hazai szurkolótábort...
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
eFZSé 2010.03.14 08:04:23
@csatoimi: nem tudom, illik-e ilyet megkérdezni, de a Tolvanenről alkotott véleményedet támogatóként is képviselni fogod a jövő év tervezésénél?
A Medvescak Zagreb első EBEL-szezonjában máris az elődöntőig menetelt. A negyeddöntőben 4-2-re verték az alapszakaszgyőztes Grazot. A fehérvári és a zágrábi jégkorongszurkolók között a szezon kezdete óta remek kapcsolat alakult ki. Ennek folytatásaképpen három Volán-mezes…..
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
eFZSé 2010.03.03 20:59:04
@csatoimi: szerintem Neked nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy aki döntéseket hoz, az néha téved is. Lehet sokat beszélni egy-egy momentumról egy meccs vagy akár az idény során, de a lényeg szerintem az, hogy a fiúk összességében tisztességgel helytálltak egy sokkal erősebb játékoskerettel, jobb körülmények között készülő csapatokkal működő ligában. És ha több évre visszanézve nézzük, egyértelműen folymatosan előrébb lépünk, ami óriási dolog olyan években, mikor szinte minden sportágban gyengültünk nemzetközi szinten...
eFZSé 2010.03.03 21:32:37
@csatoimi: az érdek hogy értendő? Nézettség növekedés, vagy több kell ennél?
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
eFZSé 2010.02.24 08:14:58
@edudus: ha végképp nem találtok senkit, szívesen elmennék - én nagyon kezdő vagyok, a tudást lelkesedéssel tudom pótolni :)
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..
A svéd Niklas Andersson március 31-éig a Sapa Fehérvár AV19 játékosa, adta hírül a klub hivatalos honlapja. Blogunk megtudta: a 24 éves légiós érkezésével Ondrejcik Rastislav kikerül az EBEL-keretből. A pontrendszer miatt meghozott döntés azért nem fájdalmas, mert a válogatott…..
eFZSé 2010.01.26 19:42:59
@fegya94: persze, de Bornhammarral szokták mindíg osztani egymást :)
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Egy harmad alatt elintézte a Sapa Fehérvár AV19-et a bajnok Klagenfurt. A hazaiak második perces vezetését még kiegyenlítettük Kóger révén, utána azonban még négyet kaptunk az első szünetig. A maradék negyven percben már csak egy gól esett, 6-1. Csapatunk visszacsúszott a 7.…..
Ahogy olvasónk még pénteken megjegyezte, viszonylag ritka, hogy egy torna döntője az első mérkőzés legyen, de a Kontinentális Kupa final fourjában most valami ilyesmi történt. Ennek eredményeként a Red Bull Salzburg két játéknap után viheti a trófeát. Az EBEL-csapat előbb a…..
eFZSé 2010.01.17 09:20:06
@Rock me Amadeus: azért (is) szeretjük a hokit, mert nincs ellenségeskedés a szurkolók között, miért ne szimpatizálhatnánk az ellenféllel, amikor máshol játszik? :)
eFZSé 2010.01.17 10:27:19
@EisHockey: azt azért nem mondtam, hogy bikás mezben megyek a következő meccsre :)))
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
eFZSé 2010.01.15 17:56:26
@Vincenzo90: szerintem a helyi szurkolók és a TV kiegészíti egymást ha a szponzorszerzésről van szó - nyilván egy város közönsége reklám szempontból kis tétel egy nagy/világ cégnek, de ha egy országos csatornán jelenik meg a csapat és emiatt egyre többen nézik, az már vonzóvá teheti.
A helyi szurkolóknak szerintem ebből a szempontból az a szerepe, hogy kihajtják a jó eredményeket a csapatból, ami szintén elvárás a támogató részéről egy hosszú távú kapcsolathoz.