Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szukuro

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem akarunk kimaradni az év eleji listapornóból, pláne hogy a blogban már hagyomány, hogy megkérjük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, mondjon véleményt az elmúlt év legjobbjairól (korábbi évek itt: 2010, 2011, 2012, 2013). Ezúttal hat kiváló férfi osztotta meg…..
Ezzel az előadáscímmel provokálta Mike Monteiro (Mule Design) az új-zélandi Webstock konferencia résztvevőit idén. A prezentáció egy életet rombadöntő történettel indít, melynek középpontjában a Facebook privacy beállításainak rossz tervezése áll. Innen indulva próbálja…..
20:10 Összefoglalom: színes iPhone a tiniknek, arany iPhone a nagyoknak. Még mindig a kamera a legnagyobb előnye az androidhoz képest. Ár és oprendszer szinten még mindig nem elég jó az Androidhoz képest. Majd talán jövőre.  19:59 Na, és itt van az ujjlenyomat-leolvasás. A…..
szukuro 2013.09.11 11:29:08
@LSL: Itt egy elég jó elemzés, hogy miért volt a zene: stratechery.com/2013/two-minutes-fifty-six-seconds/
Valahogy eddig elkerülte a figyelmem egy levél, ami a blog levelesládájába érkezett a lenti videó linkjével, de most meglett, jobb későn, mint soha. A videón egy előadás látható, ami június 13-án hangzott el a Parlamentben, az Információs Társadalom Parlamentje nevű…..
Bármennyire is drasztikus az iOS új dizájnja és felületei, szerintem egészen pontosan érzik, hogy merre érdemes menni ezen a téren. Bár 2012 jelszava a flat design volt, és svájci-német funkcionalista iskola is megjelent korábban már a Microsoft-féle Metro UI-jal, az Apple igyekezett…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Két adatbányász olyan szabadon hozzáférhető fájlt talált, melynek segítségével nyomonkövethető, hogy merre járt az iPhone korábban. Hogyan juthat ez az adat illetéktelenek kezébe? Ha jól értem, elég ha olyan számítógépről frissítgetjük az iPhone-unkat, melyhez mások is…..
Tudom, tudom. Vietnamiul beszélnek a videón, ezek ott Ázsiában bármire képesek, húsz perc alatt leprogramozzák az iOS 5-öt, gyorsabban csinálnak fehér burkolatot egy mobilra, mint ahogy én kimondom, hogy nincsfehériphone, és már azelőtt tudják, hogy az Apple milyen telefont dob…..
Vékonyabb, mint az iPhone 4, és ugyanannyi (kettő) kamera van benne.Kilencszer gyorsabb grafikus teljesítmény, mint az első iPadben, valamivel könnyebb, plusz ugyanannyira jó az akksija (10 óra) és ugyanannyiba is kerül (150-240 huf), mint az elődje, viszont sjanálatos módon a…..
szukuro 2011.03.03 15:08:36
@devDavid:

A táblázatokból kiderül, hoyg alig van különbség hardver ügyben. Szerintem 3 szempont van ami szerint érdemes dönteni (de így sem egyértelmű):

1. Flash:
Ha mindenképpen kell a "fullos netezési élményhez" akkor Xoom.

2. Appok:
iPad-re sokkal-sokkal több az app, az egész app piac kiforrottabb (csak tablet rész nézve most).

3. Ár:
Bár majdnem ugyanaz az ára, érdemes megjegyezni, hogy iPad-ból van 16GB 3G, ami csak 629 USD/600 dollár, márpedig a 16GB sem kevés. Sőt ha 3G sem kell, akkor még olcsóbb.

És még annyi, hogy iPad már bizonyított, Xoom-ot pedig majd meglátjuk.
Hát sokat kellett várnunk rá, de most végre itt van hivatalosan is. Az amerikai premier ugye áprilisban volt, májusban már a világ szerencsésebb felén hozzá lehetett jutni a tablethez, bár szinte mindenhol várni kellett rá, akkora volt az érdeklődés. Főleg ennek, meg a…..
Subba Ikertornyok: Apuk! 2009.09.02 11:38:39
Nem sétálhatunk el a hasonlóság mellett amit Subba Daddy fotója, és a Simpsons karakter Milhouse között látunk. Hát nem aranyosak?! A legokosabb kispofa a rajzfilmben, és a szerkesztőségben is! Jáj!..
szukuro 2009.09.02 16:05:48
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.03 10:09:00
Szereposztunk: Kathleen Turner és Diane Farr mellé Peter Gallagher (The OC) érkezik a Kaliforgia harmadik évadába, amit már csak miattuk is érdemes lesz nézni. Mekhi Phifer (Vészhelyzet) a Lie to Me-ban kapott többepizódos vendégszerepet.A 2010-es Golden Globe-gálát a díj…..
Az AMC kábeles adóra a nyári Mad Men után igenis oda kell figyelni, a hatvanas évek reklámszakembereiről szóló sorozat a fapados Aranyglóbuszon is okozott meglepetést, de megérdemelten, tényleg kiváló 13 részt kaptak azok, akik belenéztek. Ezért várjuk nagyon a vasárnapot, amikor…..
Több helyen is olvastunk mindenféle spekulációkat arról, hogy kinek (már ha) jön adott esetben jól a sztrájk, így ideje, hogy a fejtegetéseket a hazai sorozatfüggőkkel is megismertessük. Az egyértelmű, hogy a sorozatok 90%-át negítívan érintő munkabeszüntetésnek örülni nem…..
Aki olvasta már a Wall Street Journal saját értesülését arról, hogy a Google nemsokára előáll saját online tárhelyszolgáltatásával, az bizonyára velem együtt csak mosolyog. Hiszen a Google elmúlt évekbeli fejlesztései pontosan ezt az irányt jelölik ki. Gondoljunk csak a Gmail…..
Amikor először láttam, hogy Luke Skywalker milyen faszán tud az Erő segítségével mindenféle kunsztokat végrehajtani, kurvára megirigyeltem Uri Gellert, bazmeg, gondoltam, ez is Jedi. Aztán kiderült, hogy a műanyag kanalak legnagyobb felvásárlójává avanzsáló Geller család sarja…..
Amíg a négy napos hétvégét próbáltam valahogy úgy eltölteni, ahogyan az tisztességes állampolgáréknál szokás (pihenéssel), fontosabbnál fontosabb technológiai hírek érkeztek a feedolvasómba, meg a mailboxomba. Mindjárt az egyik legfontosabb, hogy a Google-féle OpenSocial…..
Egy hosszabb posttal emlékezünk majd meg az új Ubunturól. Ám amíg ez a post összejön, befutott Németh Ádám reagálása az Indexben "Adminisztrációs hiba" címen megjelent Ubuntu-tesztre. Íme. Nos, talán kezdjük a diszklémerrel: hardcore Unix-felhasználó vagyok, 1998-ban…..
Mindig is tudtuk, hogy szórakoztató tévéműsorok tekintetében a nyugati világ fényévekkel le van maradva a japánok mögött, kinek jutna például eszébe Dortmund-alsón, hogy tévés vetélkedőt rendezzen rapid-vetkőzőknek? A japánoknak persze igen, ott ez ugyanolyan természetes,…..
szukuro 2007.10.26 15:57:54
A Google egyik interfészfordítója lett figyelmes egy olyan ablakra, mely azt valószínűsíti, hogy a Gmail új interfészt kap. Persze a kiszivárgott infót érdemes erős fenntartásokkal fogadni, hiszen egyrészt "Newer Version"-ről van szó, és nem egy "New"-ról. És…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
It's cute, but I'd be so afraid of accidentally squishing it.....- írta az egyik kommentelő a Cute Overload egyik első postjához még 2005 őszén. És hát sokan voltunk úgy ezzel a bloggal az elején, mint az egyszeri kommentelő a pici cuki békával. A Cute Overload akkor került a…..