Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirmayer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton leszállt a Ryanair utolsó idei járata Velencéből. Tök tele volt, ahogy kell, de nyilván nem érte meg télre üzemeltetni. Belebukott már az útvonalba szegény SkyEurope, aztán a Wizz Air is. De Velence bármikor nagyon vonzó, mit tehet, aki repülő hiányában is szívesen…..
sirmayer 2014.10.29 13:58:14
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
sirmayer 2010.11.24 11:35:03
E.-vel elhitette az őr, hogy még időben, az 5 perces ráadáson belül érkezett az autójához, emiatt mikuláscsomagot sem adott neki, aztán egy hónap múlva kiderült, hogy régóta gyűlik a tartozása. A Centrum őreit a homározók sokmindennel gyanúsították nár, de  az igen…..
sirmayer 2009.12.05 08:48:32
Figyelem!

Mivel a közelmúltban a blogindítóhoz hasonló sorozaton mentem keresztül, ezért a következő megszívlelendő tapasztalatokat adom közre a jogszabályi háttérrel történt kiokosításomat követően:

1, Ha a "getzi" parkolóőr (van száma is!!) mikuláscsomagjában a bünticetlit megnézed és beleférsz az azon feltüntetett dátum és idő utáni 5 percbe, akkor egy min. 15 perces parkolójeggyel(cca.90Ft) és 5 napon belüli ügyf.szolg. jegybemutatással megúszható a pótdíj.
2, Ugyanez igaz, ha ugyan nem férsz bele a bünticetli időpontjától számított 5 percbe, de 15 percbe igen, akkor egy min 1 órás parkolójeggyel(cca.350Ft) és 5 napon belüli ügyf.szolg. jegybemutatással szintén megúszható a pótdíj.
3, Ha nincs mikulás és utólag mégis megbüntettek, akkor irány az ügyf.szolg., ahol meg kell tudni és le kell ellenőrizni, hogy van-e egyértelműen beazonosíthatóan a Te kocsidról dátum,-és időbélyegzett, rendszámos képkocka, amin még a mikulás is látszik! Ugyanis ha nincs, akkor az érvényes bírói gyakorlat szerint - mivel a teljes bizonyítási kényszer a Parkoló Társaságot terheli - a hitelesítetlen és hitelesíthetetlen fényképezőgép és pótdíj nyomtatógép, még a "getzi" parkolóőr seggébe dugott nyomkövető-dátumjelzős GPS ellenére sem alkalmas bizonyításra, így az azokból leképzett eredmények sem alkalmasak bizonyítéknak!
4, A kötelezően - különben irdatlan mértékű lesz a bírság! - 5 napon belül befizetendő pótdíj visszakövetelésének leggyorsabb módja a felszólamlás. Ha erre - az esetek többségében jellemzően - elutasítás érkezik, akkor a jogszabályi háttér már nem szükséges, ezért ld. következő pont.
5, A "getzi" parkolóőr a száma alapján beazonosítható, kérdezősködni kell a többi "getzi"-től, hogy nem-e véletlenűl-e Ő-e az-e? Ha van velünk legalább 2db Kétajtós, akkor izommunka nélkül rövid úton kideríthető a megkérdezett "getzi" mobilos utánjárása segítségével, hogy éppen hol rejtőzködik a KICSIKE!. Csak meg kell keresni, és a büntetések behajthatók! A 2db Kétajtós oda is jó, ha elkísér!

Sok sikert Mindenkinek!