Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonebear

41 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naa, hova rohantok ilyen hirtelen? Én csak beszélgetni szeretnék veletek. Amúgy sem fejeztétek még be ennek a plakátnak a "polgári engedetlenítését", meg a többiét végig az utcában. Amúgy azt a hosszú szót értettétek? Vagy betűzzem? Mindenesetre nem azt jelenti, amire gondoltok, vagy amit mondtak…..
XYZ fedőnevű olvasónk nem cicózott, amikor a bankja olyat húzott, ami szerinte teljesen törvénytelen, olyan helyre panaszlevéllel sorozta meg a Magyar Nemzeti Bankot, a Pénzügyi Békéltető Testületet és az MKB Bank Zrt.-t, hogy csak lestünk. Tanuljunk barátaim! Tisztelt…..
Pocsék zenék mindig voltak, igénytelenség mindig is létezett. A kilencvenes évek második felétől azonban olyan folyamat indult a fősodratú könnyűzenében, ami teljesen átalakította az addig ismert popműfajt. Korábban a nagyközönség előtt valamiféle zenei tudással és/vagy tartalommal felvértezve…..
Az első és legfontosabb dolog, hogy szilárdan határozzuk el magunkban, hogy mindenáron hatalomban szeretnénk maradni, hisz akinél a hatalom, annál a kasszakulcs. Ennek számos okát meg tudjuk jelölni a nép felé is: mi vagyunk az egyszem igazmondó vezér, a látnok, a védelmező, az illetékes elvtárs és…..
A sült oldalas egy igazi, magyar sült, családok nagy kedvence, generációk feledhetetlen hétvégi fogása. Ahogy több más ételünknél is, ennél is igaz, hogy ahány ház, annyi elkészítési mód. Az alap azonban egységes: erősen fokhagymás ízesítésű. Van, aki megtűzdeli fokhagyma gerezdekkel a húst, van,…..
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
bonebear 2018.01.12 11:34:16
Ez a kis színes megvan? http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/12/07/leci_ne_permetezovel_fesd_le_a_jobbik-plakatot_mert_annak_ez_lesz_a_vege/ Maga a kép sok kommentárt nem igényelne, ...vagy mégis? Álljunk csak meg egy pár szóra emberek! Mégis hol élünk? Egy demokratikus európai országban, vagy…..
Biztos te is jártál már úgy, hogy a bringádra felpattanva lettél figyelmes arra az aprócska részletre, hogy teljesen le van engedve a gumid. Néhány méter gurulás után azonban világossá vált számodra, hogy így nem fog menni az utazás, bárhogy is erőlködsz. De akkor mégis mi legyen? Pumpára igazán…..
Emeletes házban laksz? Nincs lift? Ha eleged van abból, hogy a szűk lépcsőházban szerencsétlenkedj, miközben a biciklidet cipeled le és fel, akkor itt a megoldás. Egy bőröv kell csupán hozzá, meg némi kézügyesség:..
bonebear 2017.09.19 16:56:00
  A négy alapvető erő Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan egyenletünk, amivel valamennyi kölcsönhatást le tudnánk írni. A négy alapvető kölcsönhatás az ősi idők óta ismert gravitáció, az újkor hajnalán megismert elektromágnesesség és a huszadik század magfizikájának gyümölcsei: a nukleonokat és…..
bonebear 2017.09.02 20:47:32
A Városligeti fasor épületegyüttese Quittner Zsigmond tervei alapján 1887-ben épült fel, kezdetben szanatóriumként funkcionált, majd 1949-től a Belügyminisztérium kórházaként működöt. Ma üresen áll és segítségért kiállt. De vajon lesz, aki meghallja?..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Mikor kerti növényekről van szó, általában kétféle igény merül fel. Az egyik, hogy legyen minél egyszerűbb, sallangmentesebb, ki kelljen ültetni, zöldelljen, és ennyi. A másik, hogy a növény legyen érdekes, különleges, izgalmas, lehetőleg olyan, ami nincs a szomszédban, de még az utcában sem, hogy…..
Mészáros Lőrinc ásványvizét isszuk, Csányi Sándor sertéshúsát esszük, Matolcsy Ádám újságját olvassuk, Garancsi István építi a középületeinket, útjainkat, Andy Vajna tévéjét nézzük, vagy az ő kaszinóiban játsszuk el a pénzünket. Már most is ez a helyzet, ám – ahogy az ősi dakota bölcsesség tartja –…..
  A kvantummechanikai alagúteffektus ma már a mindennapi technika részévé vált az alagútdiódák kifejlesztésével, szintén fontos a szerkezetvizsgálatban is a szkenning alagútmikroszkópia területén, sőt ezen keresztül egy új tudományág, a kvantumbiológia kialakulásának is a tanúi vagyunk, de mi ennek…..
Az éjszaka elvitte a Készenléti Rendőrség az otthonából azt a 18 éves fiút*, aki néhány napja, a BKK online jegyvásárlási rendszerének startja után nem sokkal közölte a sajtóval, hogy a rendszer komoly hibákat rejt – pl. 50 Ft-ért is váltható rajta keresztül havibérlet. Ismétlem: a srác nem lopott,…..
Írolvasgondol Árulkodó egér 2017.07.17 00:15:06
„Az interneten senki sem tudja, hogy kutya vagy” – jelentette ki Peter Steiner a New Yorkerben 1993-ban, utalva arra, hogy a Hálón nem kell felfednünk, kik vagyunk.  Azóta azonban a technika, a mesterséges intelligencia fejlődésével a rejtőzködés egyre nehezebbé válik. Ebbe az irányba halad a…..
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Szörnyű hír járja be a világhálót: meghalt egy fiatal férfi, mert párjával nagyobb nézettséget akartak elérni videóiknak...
A Gulyás Márton által meghirdetett választási mozgalom bejelentése óta új irányt vett a kormányközeli média...
Családi házunk nagyon régi, számos hibalehetőséget rejtő ős-szerelvényekkel. Legutóbbi felújításakor azonban akkori tulajdonosa időt-fáradságot nem kímélve, kínosan ügyelt rá, hogy csak a kor színvonalának megfelelő, kereskedelemben kapható legminőségibb, legszilárdabb…..
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
A lányom 37 éves, két lánya van. Igazi Édesanya, példásan neveli a gyerekeit. Büszke vagyok rá. Az élet úgy hozta, hogy a gyermekei Édesapjával külön váltak az útjaik, de megmaradt a jó kapcsolat. A lányom három éve együtt élt egy szintén nagyon család centrikus fiatalemberrel. Az idő múlásával a…..
2017.04.15. "A CEU mellet tüntettél? Ti a magyarok ellen tüntettek!" - mondta valaki.2017.04.16.: „A békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere” - mondta Orbán Viktor.2017.04.23. Megtámadtak három férfit egy pesti szórakozóhelyen szombat éjjel, mert az egyikükön a CEU-t támogató…..