Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbence7

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
szbence7 2013.04.06 10:28:05
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
szbence7 2011.12.24 17:43:00
Angol cím: Play it again, Brian Magyar cím: Játszdd újra, Brian! Leírás: Peter és Lois Brian tanácsára vakációzni indulnak. Peter tökrészegre issza magát, Brian pedig elveszti az önuralmát, és szerelmet vall Loisnak. A két férfi barátsága ezért komolyan megrendül. Letöltés…..
szbence7 2010.01.03 16:30:38
@Jango Fett: beírod youtubera hogy Spirit of Massachusetts... :D marhanehéz dolog
A tolvajok igen cselesek. Mint arról már írtunk, üres laptoptáskát hordanak maguknál, és ha megtetszik nekünk a miénk akkor egyszerűen csak kicserélik, és sietve támadnak. Amikor mi felnézünk ellenőrizni a csomagjainkat látjuk, hogy minden rendben, nyugisan utazunk tovább.…..