Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkasokkal tancolo

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi hitirat Jege számára sugalmazódott, és ő legott le is írá. Olvassuk hát szorgos szívvel és lankadatlan lelkiállapottal!Figyelmeztetés: az alábbi poszt tiszteletlen, rosszindulatú és alaptalanul általánosít. Ha Önt az ilyen fölháborítja, kérjük, ne olvasson…..
farkasokkal tancolo 2010.06.26 13:08:49
@nyílméregbéka:
Ez nem női fórumon van, konkrétan az index polidili fórumán. Bár a fene tudja, hogy máshol is űzi e az ipart...

De ha már női fórumok: elég sok olyan beírást találni a kifejezetten kisbabás-kismamás fórumokon, blogokon, ami valahogy így néz ki: én vallásos vagyok templombe járok, elítélem az abortuszt mert isten szerint minden élet védendő stb... aztán pár mondattal odébb már azt részletezi, hogy milyen szadista kínzásoknak vetné alá az ilyen alávaló nőket, vagy pedig mindenféle Jókívánságokat küld neki, amikből tán a legenyhébb az, hogy soha ne legyen gyereke.
farkasokkal tancolo 2010.06.27 13:58:14
@Motorpenis:
Ez nem pasi, ez nő. Az eredeti nickje marylou.
Egy igazi (értsd: nőcis) nő nem úszik. Egy igazán igazi nő az uszodában, strandon az aktuális fürdőruha (bikini, tankini, egyrészes – áhh, az kizárt, már mióta nem és soha nem is – meri remélni - mert az valami förtelem) divatot demonstrálja, s emellett…..
Egy helyes pofi eltart egy-két évig De jó hamar kiderül, mit is tudsz Zajod mintha holmi háttérzene volna Ennyi év alatt csak tanultál valamit   /John Lennon - How Do You Sleep?/   -Most mit osztod itt az eszet? Neked mindig könnyebb volt, a tanulás is könnyebben ment.…..
farkasokkal tancolo 2010.06.11 15:28:44
Kedveseim, a poszt alapfelvetésével egyetértek, sajnos a magyar mentalitás olyan, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.

És egyetértek az egykulcsos adóval is, végülis aki keveset keres az keveset adózik, aki sokat az sokat, de nehoyg már büntetve legyen az aki sokat keres...

Mindazonáltal nem tetszik a beszélgetés HANGULATA. Mert szükség van sokat kereső okos emberekre és szükség van keveset kereső olyan emberekre is, akik VÉGREHAJTJÁK az utasításokat. Ezért sem tetszik nekem az, hogy ma már egy piti kis ügyintézőtől is elvárják az egyetemi végzettséget. Emiatt van az, hogy ma már mindenki egyetemre jár, és a diplomának mint olyannak már nincsen értéke.

És bizony azt is be kell ismerni, hoyg van akinek nyílt alkalma külföldön tanulni, dolgozni stb, és van akinek nem. Ettől még azopk, akik külföldön dolgoztak nem kéne, hogy ennyire kigúnyolják azonat, akik nem. Mi lenne az országból, ha csakis kiművelt profi menedzserekből állna??? KI fogja a fizikai munkát elvégezni az útépítéseknél? KI fogja kitakarítani a kórházakat, az irodákat? Most nem is beszélek a sima kis aktakukacokról, akik az adminisztratív tisztázást csinálják a nagymenők alá... nem az a baj, ha bárki sokat keres, az a baj, hoyg aki keveset, az éhenhal a béréből (már ha törvényesen annyit keres persze - de azt feltételezni, hogy ilyneek nincsenek is, proccság, bunkóság, geciség).
A kevéssé jól tájékozódó nő hajlamos eltévedni. Leggyakoribb előfordulási helye pont ellenkező irányban van ahhoz képest, mint ahol lennie kéne, és olyan távolságban, hogy esélye se legyen visszatalálni. Éppen ezért a tájékozódási képességet nem igazán birtokló nő nem…..
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
Susan a rendőrségig szalad azzal az ötlettel, hogy talán Katherine volt a fojtogató. A nyomozópáros szerint ez röhejes, egyébként is, hol az uborka már megint az ebédből? Így Susan kifejezetten örül, amikor a szomszéd asztalnál üldögélő nyomozónő önként jelentkezik az ügy…..
Karl disznó módra eszik, őstaplóként parkol, pofátlanul stíröl minden nőt, és úgy egyáltalán: közelebbi rokona az ősembernek mint Maugli - Bree egy nap mégis rádöbben, hogy beleesett. Nem is kicsit. A felfedezéstől pánikszerűen szakít a pasival. A vadember erre szomorkás…..
Kacagó gerlétől kaptuk - Az aranyos srác tökéletes folytatása. Nagyon kellett már egy ilyen is. A szárazbarátA saját élmények, illetve a jelenség általános létezése miatt legjobb cimborámmal folytatott végtelen telefonbeszélgetések és kocsmai lerészegedések mellett…..
farkasokkal tancolo 2010.04.28 22:02:35
@Frengi:

Bizony, bizony, rövid az élet... :-)))

Bár házasság után elég kockázatos. Én kétszer voltam ilyen helyzetben, és nem mertem megtenni, mert tudtam magamról, hogy belezúgnék a pasiba.
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
farkasokkal tancolo 2010.04.16 14:12:02
Én meg anno majdnem feleségül mentem egy ilyen figurához.

Igaz, még nagyon fiatal voltam, 19 éves, ő meg magasabb volt mint én (én akkoriban nagyon magasnak számítottam a 175 centimmel), idősebb volt 8 évvel, és nagyon szép szabályos arca volt. A műegyetem klubjában ismertem meg valami bulin, és egymásba szerettünk. Legnagyobb megdöbbenésemre már 3 hónap együttjárás után megkérte a kezem. Rettentően boldog voltam.

A szerencsém az volt, hogy - mint afféle megfontolt takarékos (broá)ember, az esküvőt egy évvel későbbre akarta, hogy tudjunk rá takarékoskodni. Ez alatt az egy év alatt pedig megpróbált engem tökéletesen átformálni. Beosztotta az életemet előre 5 évre. Papíron kiszámolta, hogy a fizetésünkből mikor mit vehetünk. Minden álma egy lakótelepi lakás volt, még azt is megmondta, hogy mit vegyek fel. És minden második szava a takarékosság, a kiszámíthatóság, "aki a kicsit nem becsüli a nagyot sem érdemli", "szerintem meg kéne tanulnod kenyeret sütni, otthon sokkal olcsóbb", "gyerekünk majd lesz egy, de több nem, mert annak az egynek is ki kell majd gazdálkodunk a nevelését" (majdhogynem azt mondta, hogy a tartását).

Házibuliba (tééényleg nem voltak saját barátai, az én ismerőseimhez mentünk ilyenkor) mindig vitt egy olcsó bort ahogy dukál, de ha maradt benne mondjuk félig, akkor hazajövet elkérte!

Aztán egyszer nekem elég lett, szakítottam.
Soha nem bocsátotta meg, visszahallottam, hogy nem érdemlek semmi jót, nem tudom megbecsülni magam, hogy egy ilyen áldott jó embert aki se nem iszik se nem dohányzik se nem nőzik, nem tudok megbecsülni.

Brrrr...
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
Riporter: Hogyan ünnepli Ön március 15-ét?Utasi Linda, 34 éves bolti alkalmazott: Elég jól! Ilyenkor mindig összejövünk páran, délután beülünk a közeli kocsmába, megiszunk valamit a csapattal, aztán 7-kor elindulunk az Erzsébet hídhoz, hogy még időben kiérjünk, és jól…..
Jege nagyon elkapta a fonalat, és ismét meglep bennünket egy poszttal - ha lehet, még ütősebbel, mint az előző. Helyezkedjen el mindenki kényelmesen a zsöllyén, némítsa el a mobilját, és legyen kedves ne zörögjön a pattogatott kukoricával.Jó szórakozást!A…..
farkasokkal tancolo 2010.03.12 20:07:16
Na akkor most tessenek engem is besorolni valahová plíz.

-mikor fiatal voltam és bohó minden egyetemi vetítésre eljártam, végignéztem Antonioni teljes filmmművészetét, sőt mi több még élveztem is.
- később inkább azokra a filmekre jártam, ahová nehezen lehetett jegyet kapni. Én még pl láttam a Szelíd motorosok c filmet a moziban, pedig összesen 2 hétig adták, mert utána be volt tiltva.
- Még később rendszeres látogatója voltam a Filmmúzeumnak, itt láttam pl Pasolini filmeket (pl. Máté evangéiuma, sőt itt láttam először a Napfívér Holdnővért is) , aztán még később az Elfujta a szelet is.
- Az Elfujta a szél a mai napig kedves filmjeim és kedvenc könyvem közé sorolható . sajnálom, de így van. Bár olvasok mást is...

Később össze vissza faltam a filmeket. Még később a férjemmel nagy egyetértésben (ez már akkor volt, amikor volt a tévén sok csatorna, és MINDEN csatornán általában szar filmek voltak), úgy döntöttünk, hogy leginkább már csak a vígjátékok érdekelnek, DE NEM A FERGETEGESEK, ahol az a poén, hogy ki fingik, hány baszik többet. (ennek ellenére pl. az Amerikai pitét imádom).

-Most meg? Netuddmeg.
Most már leginkább csak dvd-ket nézek. Mert engem leginkább azok a filmek érdekelnek, amikeben alig történik valami, pl családregény, vagy volt az a francia két film, az Apám dicsősége, meg az Anyám kastélya, aztán a Fehér hercegnő...

De - és ez érdekes, mert a férjem viszont leginkább a Kobra 11-et nézi a tévén - mind a ketten ellazulunk azokon a dvd-ken, amik a legeslegnyálasabbak, pl Váratlan utazás, A farm ahol élünk...
Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan…..
farkasokkal tancolo 2010.03.10 19:21:54
@Erzsebet:
Férjem nagynénjéről mesélték, hogy amikor a nászéjszakán megpillantotta a férje nemiszervét, akkor felkiáltott: "Fujj Károlyka vigye innen ezt a csúnyát!!!"

Hogy aznap éjjel nem történt semmi, az biztos. Hogy később hogyan abszolválták, nem tudom... :-)
A természet leánya nap mint nap szembesül az őt körülvevő nagyváros minden szennyével és élhetetlenségével. Zavarja a füst, a rengeteg intoleráns és agresszívan lökdösődő ember, a sok bóvli és a gyatra minőségű áru, amit minduntalan megpróbálnak rásózni. Rájön, hogy…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
A hétköznapok dívája világéletében színésznő akart lenni, csak a véletlenek - vagy netán a sors kegyetlensége? - folytán nem lett az. Ennek ellenére minden nap remél, óhajt, kíván, s valamiféle belső bizonyossággal érzi és tudja is, hogy egyszer majd befut. De addig se bízza…..
farkasokkal tancolo 2010.01.21 21:36:52
@acidszarka (trolibusz):

Na és Harrison Ford???
(Indiana Jones a gy. k. ért)
Asztalosember volt, és véletlenül keveredett a világot jelentő deszkákra... :-)
farkasokkal tancolo 2010.01.23 01:12:01
Na jó, látom, hogy ez a dolog már kezd kifujni, akkor elmesélem anyósom utolsó "alakítását", de ez nagyon szomorú dolog. Mindazonáltal azt hiszem ezt már valahol le kell írnom...

Naszóval anyósom állandóan el volt foglalva a rákfóbiájával, amint egyedül maradt. 2 fia volt, a háború után említett kettő, meg a véletlenül becsúszott harmadik, aki az én férjem lett. És voltak unokái is szép számmal sorban, nevezetesen 6. 3 fiútól. És hívtuk, és örültünk neki, mert az unokák imádták őt, ami nekünk fura volt, azt a kicsik élvezték, hogy énekellt nekik, hogy mondókázott velük, csodálatos kis kardigánokat kötöttt stb. Nem volt ő egy rossz anyós.. lehetett vele értelmesen beszélni, beszélgetni.
KIcsit sokat beszélt (mondhatni szófosása volt), de hát édes istenem.

És senki nem vette észre, hoyg súlyos cukorbaja van (ill lakult ki közben). Mire ez kiderült, addigra az agya megbomlott... - így derült ki jelzem, hogy elmebajos tünetei lettek, akkor vizsgálták ki, és kiderült, hogy az agyi ereit tönkretette a cukorbaj. És nem ám ezt próbálták kezelni, hanem zutty bele a János kórhézi elmeosztályra!!! Mind a 3 fia segíteni próbált neki, felváltva hoztuk ki hétvégente... aztán megbezsélték, hogy fél-fél évig háromszorods vetésforgóban váltják egymást, mind a 3 fiú magához veszi. Így is lett, de szegéynkém nem tudta feldolgozni azt, hoyg most hogyan is van az, hogy ő nem a saját laksásában ébred reggelente? MIkor a fiatalabb sógoromnál volt, szépen öngyilkos lett. Bevett egy csomó gyógyszert, és basszus meg is halt volna szép békésen, ha a hülye sógornőm (aki váratlanul hazajött) nem hívja ki a mentőket... hogy a rohadék kurvája miért nem tudott elmenni egy moziba helyette soha nem bocsátom meg neki, én ezt tettem volna.

Summa summárum, utána megint egy elmegyógyintézet... és ebben az intézetben - más lehetősége nem lévén - egyik éjszaka addig verte a fejét az ágy rácsába, amíg az be nem szakadt. (Mármint a feje.)

Így halt meg az én kissé fura és kissé idegesítő, de mégis nagyszerű anyósom. Egy elvetélt élet drámai halála... :-(((
 El Topo ismét ihletet kapott, és volt szíves megosztani velünk véleményét a celebek és egyéb starok világáról. Lássuk-lássuk :) Tegnap anyáméknál jártam és ebből az alkalomból meglátogattam a mellékhelyiségüket is, ahol a megszokott módon ajtónyitáskor több…..
Jackson és Susan elsőként Mike-éknak jelentik be, hogy összeházasodnak. Katherine eufórikus állapotba kerül, Mike-ot láthatóan mellbevágja a dolog. Az eljegyzési partira méretes ajándékkal érkeznek - nyilván az extatikus Katherine választotta -, Mike meg azzal a bejelentéssel,…..
Velencey Diána (szül. 1981) fiatal kora ellenére számos könyvet és nem egy drámát tudhat maga mögött. Írásait a női lélek mély ismerete hatja át, technikájára pedig a pszichés láttatás a jellemző. 2008-ban elnyerte az Ámor és Psziché-díjat, melyet a kultúra iránt…..
Kedves Olvasó!Bizonyára te is nagyon várod már a karácsonyt, az ünnep meghittségét, a boldog együttlétet családoddal, szeretteiddel. Ám nem szabad elfelejtened, hogy mindez nem fog sült pulykaként a szádba repülni, a jó hangulatért neked is tenned kell. Nemcsak lélekben, de…..
farkasokkal tancolo 2009.12.17 21:39:29
@HRita:
én emiatt undorodom az u.n. "nekem" szóló női lapoktól. A férfilapok sem érdekelnek, mert mind a kettő annyira egysíkú.

Ha az ember ilyeneket olvas, akkor utána az az érzése, hogy férfiakat más se érdekli mint a nagy dudák, meg sunák, a nőket meg más sem mint a szépítkezés, a vásárlás meg a lakás csinosítása.

Dolgoztam én sok nő között, az maga volt az iszonyat. Aztán lett olyan munkahelyem, ahol nagyjából fele-fele volt az arány. Hát azt a különbséget! MIntha hirtelen levegőhöz jutottam volna.

(Aztán dolgoztam egyedül 14 férfi közt, de az megint nem volt jó, az egyedüli pozitívum az volt benne, hogy a női wc soha nem volt foglalt.)
farkasokkal tancolo 2009.12.17 22:29:28
@mlly_blm:

Nem tudom hány éves vagy, de pl. a Nők Lapja olyan 20 éve még az egyik legjobb hetiujság volt az országban. Nagyon sok társadalmi kérdést feszegettek, és hogyismondjam, komolyabban vették a nőket, nem volt tele üngyibüngyi meg cukimuki dolgokkal , én 30 évig fizettem elő rá. Az utolsó 5 évben már csak becsületből, és nagy elhatározás volt, amikor azt mondtam, hogy kösz de ebből ennyi elég.

Megkiséreltem aztán a "Hölgyvilágot" is venni, állitólag a NL. egyik fele ezt indította, de az se tetszett. Aztán már csak alkalomszerűen vásároltam meg őket idpnként, aztán már azt se. De ugye minden nőgyógyásznál, kozmetikusnál, fodrásznál, és hasonló helyeken ott a remittenda pár darabja, az ember unalmában csak-csak átnézi. Győzikét se nézek, de néha odakapcsolok, aztán végignézem. Mónikasóval meg Józsibaráttal is így vagyok, ha minden más csatornán ennél unalmasabb van végignézem. Legalább tudom mit kritizálok ugye...
farkasokkal tancolo 2009.12.18 11:58:02
@Krisztinca:
Gratulálok, de ebből a 60 évből én 30 évig fizettem elő rá. olyan 1995-98 tól már hanyagoltam. :-)
Az öko-amazon önmagáról kialakított képébe nem fér bele sem a vehemencia, sem a dogmatizmus. Ő csak belelát a probléma mélyébe, s ezt nem hagyja, nem hagyhatja szó, sőt, tettek nélkül. Észleli a nyilvánvaló és sajnálatos tendenciákat: hogy az élővilág egyre pusztul, újabb…..
farkasokkal tancolo 2009.12.15 20:05:35
Jaj nekem is volt egy ilyen ökotudatos barátosném. Azért csak volt, mert összeveszett velem mint javíthatatlannal, ugyanis én (irul-pirul) kb 40 éve dohányzom.

Jelzem ő is dohányzott hosszú évekig kapcsolatunk elején, nagy egyetértésben pöfékeltük a füstöt. De aztán valami pajzsmirigy baja lett, és "életmódváltozásra kényszerült". Onnantól egyszerűen nem lehett elviselni na.

Menjünk sétálni, át kell szellőztetni a tüdőt. Oké. Sétálunk-sétálunk (Buda, kertvárosos rész) , hirtelen azt mondja: menjünk át a másik oldalra, ott több az oxigén. Jó. Elmegyünk egy kert mellett ahol ó mily borzalom, égetik a száraz gallyakat, és nicsak a bácsika pár nylonzacsit is a tűzbe vetett. Uram ön mit csinál? Nem tudja, hogy ez a füst karciogén? És ott osztotta az észt szerencsétlen öregúrnak, ai csak nézett nagy boci szemekkel, hogy mi van?

Ha ő eljött hozzánk, akkor nekem nem volt szabad rágyujtani. Órákig fecsegett (többek között a föld haláláról) . Hát aki doháynzik, az tudja, hogy ez nem egy ideális állapot. Rá is gyujtottam. Akkor kiült az ablakba. De a füst éppen felé ment basszus. Akkor nekiállt velem vezsekedni, hogy miért tettem ezt? Miért nem vagyok képes kibírni azt, hogy amíg ő itt van legalább addig ne gyujtsak rá? Mire én azt mondtam neki, hogy drága Grétikém, tudod ez úgy működik nálam, hogy ha tudom, hogy ha itt vagy nem gyujthatok rá, önkéntelenül is alig várom, hogy hazamenj végre. Na kész. Azóta se beszéltünk. Amit őszintén szólva nem is bánok, mert éppen elegem lett abból, hogy rávilágítson arra, miszerint én minden falattal, minden korttyal, minden lélegzetvétellel mérgezem magam.
farkasokkal tancolo 2009.12.15 20:16:11
És istenuccse, de igyekszem (a dohányzáson kívül) nem bántani szegény földanyát. Kertes házban lakunk, a szemetet szelektáljuk. Amit lehet elégetünk a vaskályhában, amit éppen erre a célra vettünk a cirkofűtés mellé.
A fáradt főzőolajat egy 5 literes étolajos műanyag tartóba gyüjtöm, ha megtelik, a férjem elviszi a hulladékudvarba. Elemeket az oviba visszük az erre a célra felállított gyüjtőbe. Műanyag palackokat összetaposunk, és szintén megy a hulladékudvarba.
Amit lehet komposztálunk. Nem vágott fenyőt, hanem földlabdás fenyőt veszünk karácsonyra, amit később elültetünk. (Hálistennek csak minden harmadik ered meg jó esetben, különben már ki se tudnánk lépni az ajtón a fenyőerdőtől. ) Ha elektromos gépet veszünk, az legyen A kategóriás. Kimúlt tévét, rádiót stb szintén a hulladékudvarba cipelünk. Férjem összegyüjti az összes reklámujságot a környékről, vagy gyujtós lesz belőle, vagy az is megy a hulladékudvarba.

Mosogatószert külön flakonba öntök harmadig, a többit vízzel feleresztem, mert az is elég. Alig használok tisztitószert, mert bizony az ecet sokmindenre csodaszer.

De ennél többre nem vagyok hajlandó! Basszus, nem az én dolgom bóraxból meg citromból meg kétából klüönféle csodaszereket előállítani, tegyék meg a gyártók? Nem az én dologm az, hogy a tescóban meg a többi nagyáruházban nem papírzacskókat, hanem műanyag zacskókat használnak! Nem az én dolgom az, hogy az összes tömegközlekedési eszköz böfögi a benzinbűzt, és az sem, hogy OLCSÓBBAN jövünk ki, ha autózunk, mintha bkv bérletet vennénk...
farkasokkal tancolo 2009.12.15 22:55:06
@Balfake:
Kedvesem sokkal egyszerűbb lenne egy XXI. századi feketehimlő + pestis kombó, ami csak az emberek 10%-át hagyja életben.

Földanya úúúúúgy de úúúgy fellélegezne...