Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sélli

0 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Eljő a Halál? 2009.04.28 12:33:15
Múlt héten jelentették be a Predators filmet, úgy tűnik az évekig tartó tökölődés után lesz is valami belőle, méghozzá Robert Rodriguez dirigálásában készül a reboot. No de mi van magával a Halállal, az Aliennel? Ha már jönnek a Ragadozók, akkor a nagy, fekete ocsmányságok…..
A VH1 nálunk mint az egyetlen elviselhető zenetévé vonult be a köztudatba, az, amint a nap 24 órájában (na jó, a Comedy Central miatt bizonyos szolgáltatóknál csak 12 órában, de csak május 1-ig, mert akkor helyreáll a rend) bátran fel lehet keresni, ha azt akarjuk, hogy ránk…..
sélli 2009.04.28 12:56:44
Ez tipikusan az a fajta mísor, ami már annyira sz@r, hogy már jó! :) Bret barátunk kedveltette meg velem, ezt a sírva röhögős típust! Sok sikert neki!
hogyvolt Drót 1x01 - A célpont 2008.02.19 17:05:00
Az utcán csorgó vércsíkkal, valamint rendőr-hegyekkel nyitunk. A helyszín Baltimore egyik eldugott utcája, ahol éppen kinyírtak egy Snot nevű fószert. Vajon ki nyírta ki Takonypócot? –teszi fel a 10 pontos kérdést Jimmy McNulty nyomozó a lépcső alján vele együtt ücsörgő,…..
„Mondja el, mit nem szeret magán!” Ezzel a kérdéssel nyit Sean McNamara, a McNamara/Troy szépészeti klinika egyik tulajdonosa. Sejthetjük, a felső tízezer varázsdobozában járunk. A varázsdobozt épp egy spanyol ajkú úriember kívánja kihasználni, aki Sean pechére nem tud…..
A Sorozatjunkie tette közzé elsőként a hírt, náluk jobban figyelnek a Cool műsorára, mint mi, de sebaj, a lényeg itt is elolvasható: jön a Cool műsorára a Dead Like Me című űberkult, ultramorbid sorozat, a modern kaszások szívással teli mindennapjait bemutató széria, amit csak…..
hogyvolt 24 2x21 - 04:00- 05:00 2008.02.18 09:00:00
Kedves barátaim! Ígérem, hogy a buborékok jövő héten teljes számban visszatérnek, csak most jól el vagyok utazva, így nem volt időm vicceskedni. Az üres képekre addig is, a kommentekben lehet szöveget kreálni, a győztesre természetesen komoly jutalmak várnak (pl. somlói…..
hogyvolt Lost 3x18 - D.O.C. 2008.02.15 13:20:00
Múltkor ott hagytuk abba, hogy Dez ilyen közel volt ahhoz, hogy megszabadítson minket a hobbittól, de elkúrta, mert a lelkiismeret baszkurálta, mint Bruce Willist a Ponyvaregényben, és megjött egy nő a szigetre (ejtőernyővel), táskájában Dez és Penny romantikus fotójával, meg egy…..
Van egy rossz hírem, meg egy jó. A jó az, hogy ebben a részben elbúcsúzunk Shittertől, és ettől a történetszáltól, méghozzá véglegesen, pezsgő be van hűtve mindenkinek? A rossz hír pedig az, hogy a múlt heti részben hallhattuk utoljára Selmeczi Rolandot Wilsonként. Ha nem…..
hogyvolt Alias 4x20 - The Descent 2008.02.14 16:05:00
Mikor az ember azt hitte volna, hogy a KlónSzlón lesz az évad főgecije és az utolsó pár rész középpontja, a 18. epizódban a készítők húznak egyet, és elintézik a problémát egy tipikusan Aliasos kütyüvel - akkor mi lesz az utolsó három részben? Hát pofáraesás, az, de ne…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.14 09:08:00
A Saturday Night Live a korábban jelentettekkel ellentétben nem most hétvégén, hanem jövő héten tér vissza, viszont Tina Fey lesz a vendég, ami állat műsort ígér. Az American Idol szerdai, eredményhirdetős műsora félóra helyett március 12-től egyórás lesz, ami a FOX…..
hogyvolt 24 2x20 - 03:00- 04:00 2008.02.11 10:00:00
3 óra. Szomorú hírrel fejeztük be egy hete. Jack meghalt. Utoljára az Egyenesen át-ban volt ilyen szarul. Nem akarok bibliai párhuzamokat vonni, de gondolom, nem árulok el titkot, ha már az elején elmondom: feltámad! És nem harmadnapra, hanem még ma, mert Jack Bauer élt, él, és élni…..
Most már bátran kijelenthetjük azt, amit a magyar sajtó nagy többsége - előttünk ismeretlen forrásokra hivatkozva - hónapok óta harsog a képünkbe: igen, vége a sztrájknak, az írók mehetnek írni, a producerek szedhetik össze a stábokat, hívhatják vissza a Balin nyaraló…..
Rengeteg sorozatnak számtalan házibarkács videója kering a neten, a színvonaluk a káprázatosan ótvartól egészen a zseniálisig változik - mi ma reggelre találtunk egy kiváló alkotást, amit egy Misteramd nevű fazon követett el, és a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
hogyvolt Alias 4x19 - In Dreams 2008.02.07 01:51:00
Nos, az előző részben megtudtuk, hogy KémFater nem jár orvoshoz, hanem inkább öngyógyít, ami egy 1981-es maszkabálhoz vezetett, Syddel KémMuter szerepében. Elég fura volt, sőt, kissé bizarr, és akkor még finomak voltunk. Ezen kívül túl sok minden nem történt, Elena kezében van…..
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
Aki az előző poszt láttán felbuzdult - márpedig elég sokan jelezték, hogy buzognak - azok .rtf vagy .doc formátumban küldje a szöveget, 490 pixel szélességben a képeket (bekezdésenként 1 kép, max 10) a sixx@mail.index.hu címre, a tárgyban a válaszott sorozat nevét feltüntetve,…..
Egyre biztosabb lábakon állunk, így merészebb terveket szövögetünk a bloggal kapcsolatban. Első körben belevágunk olyan sorozatok ismertetésének is, melyeket a hazai tévékben nem láthatunk, de attól még nagyon jól szórakozunk rajtuk, és rögvest két realityvel kezdjük a…..
A VH-1 egyre jobb sorozatokkal jelentkezik, ott van menten a trash-reality két koronázatlan királya, a Flavor of Love és a Rock of Love (erről hogyvolt hamarosan), amikben két délistás celebnek keresnek macát, nem ia akármilyet, hanem az a fajtát, aki szerelmét az egész világ előtt…..
Kezdjük azzal, hogy aki az epizód címét magyarosította, megérdemelné, hogy cápafogas APEH-ellenőrökkel teli medencébe dobjuk, miközben az Igazságügyminisztérium portásainak amatőr sramlizenekara Kozsó slágereket játszik a parton, numetál stílben. SONA - ez volt a címe. A kurva…..
hogyvolt 24 2x19 - 02:00- 03:00 2008.02.03 10:45:00
2 óra. Mivel a múlt részben elmaradt a klifhengör, így nem kellett egy hétig a kedvenc plüssmackónk (majmunk, egerünk, opcionális) fülét rágni elalvás előtti izgalmunkban. Jack végre egyszer tisztességgel befejezett egy epizódot, így kicsit megpihenhettünk mi is. Ennek a…..
A sorozatjunkie-n találtuk a hét istenbizony utolsó Lost témájú posztjának három videóját, de miért csak a hardcore sorozatfüggők örüljenek a zenés promóknak? Hurley, Sawyer és Locke az első adagban, várhatóan lesz a többieknek is. A számcímek is találók: Sawyer - Bad to…..
comment:com 48 kínzó kérdés 2008.01.31 15:37:00
A Los Angeles Times szedte össze azt a 48 kínzó kérdést, amire a jónép választ vár, naná, hogy a Losttal kapcsolatban. Tessék már mondani egy másik olyan sorozatot, ami három évad alatt ennyi elvarratlan szálat dobott fel a levegőbe! A készítrők azt mondták, hogy a hátralévő…..
Várható volt, hogy a közismerten prűd, bigott és álszemérmes többségű Egyesült Államokban nem fog simán lecsúszni a nagy népi torkon az, hogy az egyik országos adón egy szimpatikus sorozatgyilkos kalandjait akarják levetíteni. A The Parents Television Council névre hallgató…..
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..