Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bala_7

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
Ezzel a közepes poénnal látogatunk el Csopakra. Ahol nincsenek zöld kutyák. Csak ilyen. Meg ilyen is. A hely ugyanis kutyabarát. A Balaton környékén alapvető gond, hogy a vállalkozók megszerzik a szabaddá vált vendéglátóhelyeket - kocsmákat, kisboltokat -, ínyenc bisztrókká alakítják őket, a…..
Bala_7 2018.10.31 06:07:58
A Magyar Demokrata című lap március 14-i számában jelent meg Pozsonyi Ádám rövid véleménye, melyben a szerző összehasonlítja a migránsok kinézetét a náci tisztek ábrázatával. Ne legyen kétségünk, hogy Bencsik András lapjának állandó publicistája kiket hoz ki „győztesnek”   Pozsonyi onnan indít,…..
A Meizu Hi-Fi hangzással reklámozott sportolásra és telefonálásra tervezett fülhallgatója nem csak nagyon jól néz ki, de ugyanilyen jól is teljesít. Nem sok rosszat mondhatok el róla, de persze tökéletes termék nincsen. A kérdés a szokásos: megér-e ez a kis szexiség 9200 forintot?..
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Bala_7 2016.10.10 14:44:02
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
Több mint egy éve vettem meg a robogómat, de akkor teljes egészében kihagytam a telet. Októbertől március végéig a garázsban pihent a Cukorka. A nulla tapasztalatom és a hideg miatt sem mertem még bevállalni a téli robogózást. Egy-kétszer merészkedtem ki, akkor is teletubby-nak…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Külföldi példák alapján pályarendőrség kezdi meg a működését az eplényi Nordica Síarénában a 2010-2011-es szezontól. Akár a szabálytalan vendégek síbérletét is elvehetik. -áll a www.sitv.hu közleményében. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően…..
Az már biztos, hogy az RTL Klub által felélesztett valóságshow-t nem Lilu és Stohl András vezeti majd - ezt a műsor producere, Herman Péter árulta el a napokban. A találgatáscunami elindult, a Bors például azt írja, hogy a casting már lezajlott, és a kiszivárgott információk…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..