Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirabu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
mirabu 2012.02.09 05:01:24
@Brownfinger: Csak nemely kiegeszitest az irasodhoz. Amennyiben szamodra az esti poharazgatas utan jo poen kocsiba ulni, nos szamomra itt nincs is tovabb ertelme veled ertelmes dolgokrol beszelgetni, de ahogy emlitetted is nem minden ember egyforma. Szerencsere. Gondolom a draga hummer tulaj lehetsz, vagy legalabbis valamelyik proszto haverja a jeges Balcsibol, es itt probalod vedeni a munder becsuletet.
Nyilvan az orszaggal van baj ahogy mondtad is, ugyanis itt az USA-ban a poharazgatos, nagy tavas mutatvanyod utan a rendor is mosolyogva nyugtazva blokkolna le a jogsidat, illetve varrna be egy ejszakara (mar attol fuggoen hogy mennyit es hanyadjara poharaztal). Es most nem g.nya rendort ertem ezalatt, hanem az atlagot. Errefele ugyanis ez nem annyira meno dolog mint gondolod.

A filozofus okfejtesedrol mar inkabb semmit, mert csak szemelyeskednek (bar lehet igy is megtettem).

Tovabbi szep napot neked is :-)
Varánusz Úton a béka segge alá 2011.08.17 05:33:00
Időnként hajlamos az ember azt gondolni, hogy ahol most vagyunk attól már nincs lejjebb. Aztán jön egy olyan nap, mint a tegnapi, és politikai elitünk jóvoltából villámgyorsan kiderül, hogy de, nekünk a bányászbéka segge alja tulajdonképpen emelet. Ám csüggedni nem kell,…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
mirabu 2011.01.02 16:05:14
@Nem kérek hírlevelet...: Itt mindenki szereti ezt a törvényt, nem jön át? Sőt külföldön is mindenki szereti ezt a törvényt. Nos aki mégsem, annak is meg van az oka, mint Lázár pajtásodtól meg tudta mindenki. Pfff...
mirabu 2011.01.02 16:17:26
@Nem kérek hírlevelet...: Jól tudom, hogy ebbe akkor szoktak belekötni egyes lúzerek, amikor elképzeléseiket ész érvekkel már nem tudják alátámasztani?
:-))))
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
mirabu 2010.11.25 12:15:38
@falrahánytborsó:
A kulcsszó a cikkben az elején van : a hatályos törvények szerint.

A hatályos törvényeket nem telik sokba átirni, amint az ábra is mutatja.
mirabu 2010.11.25 14:32:51
@zero:
És ezt még mindig benyelik a zemberek :-)))
Vukovich Gabriella a KSH új elnöke nem járatlan a politikában. Nemcsak a Fidesz 2006-os Fehér könyvének elkészítésében vett részt Orbán Viktor felkérésére, hanem a Nézőpont Intézet szakmai tanácsadójaként is feltűnt. (A pártNézőpont Intézet nemcsak hazudozik, de…..
mirabu 2010.06.29 10:14:12
@Blogger Géza: Ha már forrást adsz meg akkor másolnád pontosan ami releváns:

"A magyar gazdaság bruttó hazai terméke 2010 I. negyedévében
szezonálisan kiigazítva 0,9%-kal növekedett az előző negyedévhez képest.
A recesszió végét jelezve a GDP második negyedéve mutat bővülést. Az
előző év hasonló időszakának alacsony szintjéhez viszonyítva szerény
mértékben, 0,1%-kal bővült a GDP. (Tavaly ilyenkor 6,7%-os csökkenés
következett be.)"

Tehát igazad van, nem az első mondat volt ugyanabban a bekezdésben. Tehát itt már hatalmas a ferdités a két adat publikálása között. És érezni a különbséget, pláne ha te egy bekezdésnek csak az első mondatát olvasod el.
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..