Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the crow

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
Mik az esélyei annak a katonának, aki a döntő csata előtt nosztalgiázik? A kutya mindig túléli? Az a fránya autó pedig pont akkor nem akar indulni a horrorokban, amikor közeledik a baltás gyilkos. A tejössz blog összeszedte a legnagyobb filmes közhelyeket, avagy ami felrobbanhat, az fel is…..
Sokkal rosszabb feltételei lesznek hamarosan a Wizz Air hitelkártyájának, tavasztól lényegében dupla annyi idő alatt lehet összeharácsolni egy ingyenjegyre valót, mint eddig. Várható volt, meglepően sokáig kitartottak az aranyévek. Személyes háttérrel kezdve: kábé 15 éve fogadtam meg, hogy a büdös…..
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Imádsz úszkálni és süttetni magad, de nincs ötleted a nyári vakációra? A következő összeállításomban összegyűjtöttem nektek Európa legszebb strandjait, ahol garantáltan felejthetetlen lesz a strandolás!  Korábban már olvashattatok a világ legszebb strandjairól, ahogyan a kedvenc Korfus…..
the crow 2018.07.07 00:52:54
@mókusfülecske: De. Ezek tényleg olyanok, csak nem akkor kell odautazni amikor millió turista lepi el. Szezon előtt és után lehet hogy egy héten 3-4 nap esik az eső/nem süt a nap/hidegebb a víz, de a maradék pár nap tökéletes lesz.
Gasztrobizarr Balatoni halál 2018.06.01 13:34:33
Június elseje van, a nyár első napja, péntek reggel 9 óra. Káli-medence, a híres északi part, a magyar toszkána vagy mi, ahogy sokan mondják. A faluban, ahol néhány napot töltök, se kocsma, se kávézó, a kisbolt délelőtt fél11-ig van nyitva, az se minden nap. Benne ipari szalonna, borzalmas…..
A jó idő beköszöntével egyre gyakrabban látunk az utcán fagylalttal sétálgató embereket. A nagy melegben jól is esik ez a hűtött finomság. Ráadásul sok helyen már 10-20-30 különböző íz közül válogathatunk. A már jól ismert vaníliától a gyümölcsízűeken keresztül…..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
Na végre: rácuppant a brit polgári repülési hatóság az utasok szétültetős szívatására, bejelentették, hogy vizsgálatot indítanak.  A CAA közleménye alapján mondjuk inkább kínosan fészkelődni van kedvünk. Tisztában vannak a problémával, erre jól lekutatták a dolgot, megkérdezték az utasokat. Ebből…..
Egyre többet hallani a GDPR fontosságáról, ám sokszor annyi féle információ kering az online felületeken ezzel kapcsolatban, hogy képtelenség átlátni a rendszer. Ezért jó, ha az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletét minél inkább megismered, hiszen ez a szabályrendszer minden cégre érvényes,…..
A rockzene történelmében rengeteg női rock és metal csapat fordult meg és volt köztük néhány olyan is, mely a saját korszakában rendkívül meghatározó volt. Most felkutattunk 10+1 olyan, csak női tagokból álló zenekart, akik a saját idejükben (vagy éppen az elmúlt néhány évben) olyan rock 'n' rollt…..
the crow 2018.01.18 14:45:37
Mindig is kíváncsi voltam, hogy mennyire biztonságos Kínából webshopon keresztül rendelni. Hallottam hihetetlenül nagy átverésekről és alig 1 hét alatt megérkező csomagokról is. Épp konyhai kütyük iránt érdeklődtünk, és itthon horribilis áron vannak a pár száz forint önköltségű Kínából importált…..
the crow 2018.01.10 15:02:53
@Nancsibacsi: sejtettem, hogy a posták közti hülye megállapodás miatt lehet egy kínainak kb 0Ft a postaköltsége (és nem a szokásos a kinai állami támogatás) , míg nekünk visszairányba elég drága. De hogy nem jött erre még rá senki?
Egyet nem értettem a fejtegetésben, hogy nem az adott ország osztogatja a csomagokat, hogy keveredik egy külföldi csomag magyarországra és viszont?
Ki a "migráns"? Ki a menekült?  A "klasszikus" demokrácia rendszere napjainkban válság felé sodródik (nem először; eddig még mindből jól jött ki). A választásokon a politikai érdekek képviseletének csökkenésével nő a marketing szakemberek, az ún. választási tanácsadók szerepe, a politikai…..
Gumikesztyű csomagoló. Álláshirdetés. Ülőmunka, kétműszak, betanítás. Nettó 150 ezer, évi 300ezer cafeteria. Bolti eladó. Álláshirdetés. Juttatások: kávé, tea, zöldség, gyümölcs munkaidőben, modern, csendes konyhában. (Állítólag, a hirdetés szerint.) Egészségmegőrzés, sportrendezvények, kedvezmények…..
Elindította a Ryanair az átszállós járatait Budapestről is, egyelőre Portóba és Ibizára lehet így elröppenni. Ehhez a római teszt után bergamói átszállást ajánl az ír légitársaság, de jobban megnézve nem sokkal több az egész a nagy semminél. A lényeg, hogy két meglevő járatra egyben lehet foglalni,…..
Városi Kurir Orbán hálapénze 2017.02.10 00:40:40
És még mondja valaki, hogy nem a világ legemberségesebb kormánya miénk, Magyaroké! Nem tiltotta be a gyógyítást a Nerházakban azaz Nemzeti Kórházakban! Ha például fáj valamije hazánkfiának, továbbra is bátran bemehet akármelyik intézménybe, legfeljebb jól kiteszik a szűrét, de ha mázlija van, napok…..
A jó ár-érték arányú nyaralás megszervezésekor a legnagyobb feladat a jóáras repjegy levadászása és a megfelelő szállás kiválasztása, ám egy sor apróságot is érdemes szem előtt tartani. Az egyenként csekély lehúzások, trükközések elkerülése összességében ugyanis akár jelentős spórolást is…..
Az emlékezetes módon megszívatott egyiptomi Wizz Air-utasok megtapasztalhatták a cég kártalanítási rendszerét. A lényeg: minden fillérért meg kellett küzdeniük, de végül sok kamuzás és összevissza variálás után a légitársaság beadta a derekát és fizetett. Az eset…..