Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BakóSanyi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én hem pont így emlékeztem, de az ugye nem mérvadó: Itt meg az teljes mű, csekszi: http://ourrobocopremake.com/watch.html Irdatlan péniszírtás megy...
BakóSanyi 2014.02.20 18:54:52
Napjainkban lépten nyomon akciókkal, mega-kedvezményekkel, extra árakkal bombáznak minket óriásplakátokon, TV reklámokban, interneten. Úgy tűnhet, minden olyan olcsó, hogy hülye vagyok, ha nem veszem meg. Ám egy kis utána járással (vagy még azzal sem, de ezt később) kiderül,…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
Noémi hetekig várta, hogy az Angliában élő rokonához megérkezzen rendelése, aztán, miután a rokon hazajött, már csak a pénzt szeretné:Május 31-én rendeltem erről a következő oldalról pár dolgot: http://www.lookfantastic.com. Egy brit webshopról van szó, elvileg ingyen…..
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
Üdv Lockpickerek!Mindjárt kezdetnek Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek, aki a blogot olvassa! Legyen az új esztendő mozgalmas, sikerekben és örömökben gazdag, legyen sok záratok, amiket pickelhettek és találjátok meg a saját belső nyugalmatokat mindeközben…Az utolsó…..
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..