Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cssprojekt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trencséni Márton a múltkori meetupon adott elő. A szokásos ötperces prezentácó a Facebook működéséről, az api-ról és a minialkalmazás-fejlesztésről és értékesítéséről (!) szól. (A többi prezentáció itt, itt, itt és itt nézhető meg.)..
Az újév sok ember számára a fogadalmakról is szól. Csakhogy fogadalmaink nagy része az újévi másnapossággal együtt köddé is válik. Mit tehetünk? Például emlékeztethetjük magunkat fogadalmainkra. Még ez sem elegendő? A legjobb módszer, ha mások is tudnak fogadalmunkról, így…..
Webkettő pont Mi már tesztelünk 2008.01.04 23:50:00
Az alapfunkciók mennek, a legdurvább bugok lassan eltünedeznek. Ha már odaadható az oldal másoknak is, akkor jöhetnek az alfatesztelők, akik remélem jóindulattal szedik szét a site-ot.Ezt követően nyitjuk meg az oldalt lassacskán a közönségnek. Hamarosan elmondjuk, hogyan is…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..
Egyik olvasónk, Balázs küldte így Meetup előtt néhány órával a következő sztorit: tegnap A California Coffee Company-nél fogyasztottuk a reggeli kávét, amikor meghallottunk egy környezetidegen hangot. Döbbenten kuncogtunk, egy ilyen helyzetre nehéz felkészülni:…..
Melyik ismerősöd van beléd esve? - kit ne érdekelne egy ilyen nagyszerű Facebook-minialkalmazás. Mielőtt bárki installálná a Secret Crush névre hallgató widgetet, nem árt ha elolvassa a Fortinet esettanulmányát, melyből kiderül, hogy a minialkalmazás elsődleges célja, hogy…..
Újévi magentás pletykák szerint február elejével távozik Tóthmátyás Tibor, aki a webes szolgáltatásokért (többek közt az iWiW-ért és a Freemailért) volt felelős a T-Online-nál. Nevéhez fűződik például "az iWiW az egy online telefonkönyv" szófordulat, vagy épp a…..
cssprojekt 2008.01.03 13:51:41