Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neos

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
parkolás blog A rend őrei 3. 2010.03.16 08:12:57
Az alábbi sztori egyben érdekes és elgonolkodtató is... A beküldő javaslatával nem éltem, mert hát azért címben mégsem trágárkodunk és sajnos még örülhet is, hogy csak ennyivel megúszta a dolgot. Le a kalappal, bátor ember.Helló! Ha kirakod a blogba akkor talán lehetne a címe:…..
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
Vasárnap este úgyis van időtök dekódolni egy ékezetmentes levelet, meg talán megbocsátható mr_x-nek, mert a briteknél kicsit ritkábban fellelhető a magyar billentyűzet. Lényeg a lényeg, nem csak nálunk fordulnak elő idióta, magukat istennek képzelő rendőrök. Ettől persze…..
neos 2010.03.15 14:36:49
@Perillustris: Ők ismerték a BMW-t, ezért nem tettek semmit.

A sas ül a sziklán, arra repül a veréb, megkérdi tőle: - Te sas, mit csinálsz itt?
- Lazulok- feleli a sas
- Hát azt meg hogy kell?
- Gyere utánam!
Repülnek lefelé, zuhanóban, szárnyuk a testük mellett, mielőtt becsapódnának a földbe, hirtelen kitárják szárnyaikat, és felvitorláznak.
Arra megy a róka. Odaszól nekik: - Hát ti mit csináltok itt?
- Lazulunk.
- És azt hogy kell?
- Gyere utánunk!
Zuhannak lefelé a szakadékba, a madarak szárnya a testük mellett, a róka is behúzza a lábait, csak a farka lobog.
Félúton járnak, amikor a sas megkérdezi a rókát: - Mond róka, tudsz te repülni?
- Nem én.
Mire a sas: - Naggggggyyyyyyon laza! :)))
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..
neos 2010.03.14 20:34:18
Halleluja. Balogh Zsolt után Antal Attila is megébredt és interjút adott a Magyar Nemzetnek, cáfolva ezzel Demszky "Nem tudtam semmiről" mantráját. Miután - fél évvel azután, hogy nálunk megjelent - a HVG lehozta a BKV-revizor leveleit, Gábor ezt nyilatkozta: "ennek a…..
neos 2010.03.14 20:04:54
@ColT: Azt, hogy D mikor mit mondot soha senkit nem érdekelt. D bárkitől kérhetett vagy mondhatott bármit attól nem ijedt meg jobban egy BKV igazgató mint a portástól. Megengedtek neki, hogy benne legyen a tévében. Nem volt mögötte senki, még a saját pártja sem igazán.
Most ez úgy feltüntetni AA részéről, aki köztudomásúlag H vazallusa volt, mintha D utasitgatott volna szánalmas. Az erős ember HM volt, ő át tudta nyomni amit akart.
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
neos 2010.03.12 15:16:08
@xaba99: A posztoló azért irt, mert segitséget keres. Aki neki erre azt válaszolja, hogy hülye vagy ezt benézted úgy kell neked azt én "különleges" embernek tartom".

Ha nem tudsz segiteni akkor, nem kell feltétlenül megosztanod itt értékes véleményedet.
neos 2010.03.12 17:03:20
@tokomtelevan: Az okirat hamisitás szándékos cselekmény. Az igazolás még nem kapta meg, mikor megadta a besorolását. Itt tévedés történt a posztoló részéről. Ennyi.

Az felvetett okoskodást követve: Okirat hamisitáshoz hasonlítani, illetve rosszhiszeműséget feltételezni ott, ahol nincs a zaklatás esetleg rágalmazás lehetne.
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
neos 2010.03.11 21:28:42
@Doña ¡Cara(mba)!: Gyurcsány közgazdász mégis az öszödi beszéd után nem mond le, marad kormány és arcába kapja válságot. Minden befektető tudja, ha csökken az árfolyam ki kell szállni, hogy minimalizáld a veszteségeket. Gy, aki pénzügyi tanácsadó volt a stratégiájával 0-ra irja a baloldalt.

Furcsa: Medgyessyt legyőzi OV-t. Gyurcsány lenyomja Medgyessyt. OV 0-ra veri Gy-t.

Mindegyik azt hitte már olyan erős, hogy még azt kibirja.
Tudom, hogy a közlekedési kultúra a hazai blogoszféra egyik legkedveltebb és ezért talán legelcsépeltebb témája, de a teljesség kedvéért azt hiszem, nekem is szánnom kell pár bekezdést a kérdésre.Bár állítólag a magyar felsőoktatás világszínvonalú meg mi adtuk a legtöbb…..
neos 2010.03.11 20:05:39
@nonolet: Azon túl, hogy a beengedésnél részemről nem volt szó, sem előzésről, sem nagyméretű járműről, sem lakott területen kivüli körülményről, bármivel egészíts ki majd hozzál arra példát, hogy az általad kigészített állitás az miért nem úgy van.

Mondok jobbat: Vágjál be valaki elé, toljál le valakit a sávjából, lehetőleg okozzál balesetet majd a tárgyaláson mond azt, hogy nem segitette elő az előzést lassítással, lehúzódással. Na kb ennyit ér a 7 bekezdés.

Ettől függetlenül, a magyar autós társadalom túlnyomó része szerint, ha valaki nem engedi be a másik autót a sávjába (ugye nem azért irtam igy mert, nem ismerem az előzés szót)
és erre leginkább városban kerülhet sor, akkor az egy köcsög. Annál nagyobb köcsög minél nagyobb a besorolni akaró autó a sávban már közlekedőnél. Ezzel alapvetően nincs gondom csak a helyzetet próbálom leírni és felhivom a figyelmet, hogy ez egy kúltúra függő dolog.
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
neos 2010.03.09 23:18:02
@A patikus kutyája: "sok fiatal arc" és az ötleteik.

Aki ötletelni akar az menjen a vállalkozói szférába. Fegyveres testület ne ötleteljen, arra ott a civil szféra, a honvédelmi bizottság.

Hogyan mehet valaki hivatásosnak, ha nem birja elviselni fönökeit? Talán sok rambo filmet látott? Még ő is elviseli a főnökeit.

A hadserget nem lehet alulról reformálni. Micsoda barom ötlet.
neos 2010.03.10 12:04:41
@papucsbojt: Na neked sem lesz sok jo beosztottad. Ha leszarod a problémáikat, akkor ne sok jót várj tőlük. Vigyáz nagyon ne maradj egyedül köztük, még valami bajod esne.
Naiv ügyfél nem volt elég rafkós és egy közvetítőn keresztül a Hertztől bérelt autót Angliában. A kocsival nem volt baj, de a foglaláshoz zárolt 65 ezer forintját még hetekig várhatja: 2010.02.21.-én Bristolba kellett utaznom és szükségem volt egy autóra. Autót béreltem a a…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..