Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szocio Pata (kikvogymukblog)

78 bejegyzést írt és 1396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt praxis blog!   Jó ideje olvasom az önök oldalát. Az utóbbi időben nagyon sok volt a halállal kapcsolatos történet, én most egy másik, azt hiszem elég aktuális témát érintenék. Az előzményhez csak annyit, hogy anyai nagymamám, aki 83 éves kórházba került itt…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.06 09:35:29
@Babette_: Nem vagyok orvos, de ez szerintem nem jó példa. A nikotinelvonás (emlélszem még) rohadt kegyetlen dolog, de nem járhat egészség károsodással. Másrészt a cigizés semmilyen leszoktató programnak nem része, szemben a metadonnal.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.06 11:07:19
@vuvuvu2: Ott a pont.
@Hurrá Torpedó: "Több adót fizetek be ezáltal? Igen. Akkor hol a probléma?" Szerintem ott, hogy még mindig nem eleget. Nálunk még mindig nevetségesen alacsony a cigi ára más országokhoz képest. És ahhoz képest, mennyibe kerül egy daganatos/copds/érszűkületes ember többéves ápolása(gyógyszertámogatás/segédeszközök, /műtétek..... Ezzel azt hiszem, sokan nincsenek tisztában.
De vicces, hogy csak a pénzről vitatkozunk, amikor életekről, egészségről, családtagokról, stb. van szó, és kedves dohányos kommentelők próbálnak úgy tenni, mintha ez csupán financionális vagy emberjogi kérdés lenne.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.06 11:54:49
@frutella:
Í"Mondjuk én azt vettem észre, hogy a Tiltsák be a dohányzást az egész Földön! táblát leginkább azok viszik nagy hanggal, akik valaha dohányosok voltak... " Szerintem ők még hitelesebbek. A most is bagózók pedig csupa kifogást keresnek, meg az, mibe lehet belekötni.
"Tiltsák be a dohányzást az egész Földön!" - ezt speciel senki sem mondta, csupán elvárnám, hogy a gyerekkel füstmentes helyen biliárdozhassak, és a sulija környékén se dohányozzon senki.
"Az alkoholizmus és a társbetegségek kezelése úgyszintén sok terhet ró az egészségügyre." Már bocs, de ez meg az óvodás "De a Pistike is rosszalkodott" típusú mutogatás. Mivel sok más is problémát okoz, ezért itt se tegyünk semmit.
Végre-végre újra régi kedvencünk, hácsé. Bántóan sokat foglalkozott a saját blogjával, de EU-barátian letelefonáltunk neki, így most Minket is megtisztelt egy poszttal. Köszönjük Neki! Év végi-eleji művészeti körkérdésünk VI. Megkérdeztük Varga-Andinger Zsolt…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.06 11:19:28
@vészmadár (pica pica):
Nekem inkább egy Mézgacsalád epizód jutott eszembe a 70-es évekből. Abban hangzottak el ilyenek, amikor a mézgáék nézték a tévét. Mondjuk azt meg a Romhányi írta (ha jól tévedek) , aki szintén elég jó. A képzőművészet parodizálása mindig hálás téma, mert ez szakadt el a legjobban a tömegektől, és lett bántóan elvont. Egyszer voltam régen egy képzős házibulin, kábé annyira volt izgalmas, mint egy virrasztás az idősek otthonában.
Modorosblog Az asszonyos asszony 2012.01.04 06:00:00
Az igazi nőn van mit fogni; real women have curves; az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal; ami szép, azt meg kell mutatni (de ez nem szép, csak sok); nagy táskába jó pakolni (de égő vele utazni) - és biztos folytathatnánk a bölcsességek soha…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.04 08:51:39
@Frengi: Nem értek hozzá, de ha megfordítjuk: a vékony ember meg könnyeben tudott futni az ellenség elől, nem?
Egyébként most volt a Botero kiállítás a Szépművészetiben, na az a faszi tudta jól megfesteni a kövér nőkhöz kapcsolódó titkos kis perverz vágyainkat. www.youtube.com/watch?v=VmgkMkvgoLI
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.04 16:49:07
@mutant:
Jaja. Láttam a filmet róla a kiállításon, az tetszett, hogy medellini kuplerájokban nőtt fel, meg hogy ott milyen vidám volt a hangulat. Nahát ilyen kövér, életvidám, kacagó és rumbázó prostik között én is kiválóan tudnék élni. Mondjuk festeni nem annyira :)
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.04 15:41:59
@d-evike:
"mit tehet egy médiában dolgozó ember, aki per pillanat nem kap ennél jobb lehetőséget, hiába beszél folyékonyan idegen nyelvet, beszél hibátlanul, és képernyőképes?"
Na hagyjuk már ezt! Zsuzsikánál jóval képernyőképesebb emberek kerülnek az utcára (Krizsó Szilvi, Winkler Nóri, Sorel, stb) sokan most is éhségsztrájkolnak.
Ha Zsuzsika értelmes dolgokat akarna csinálni, miért nem megy a Dunára, MTV-re? Ja, mert oda meg nem kell, mert primó a drága, mi?!
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2012.01.04 16:31:59
@wilson77:
"Lehet a kertévéket és a közszolgálatit összehasonlítani/összekeverni, de nem érdemes."
Miért is ne lehetne? Gondolom, aki kezdi a szakmát, az választ: merre akar menni, mit vállal be? A Veiszler azért kerül(t) kulturális műsorokba, mert képes utánajárni, olvasni a témának, és a "Hogy vagy, Pityunál" szofisztikáltabb kérdést tesz fel. Zsuzsi pedig ezt a szintet választotta, ami nem baj, csak akkor ne vágjon pofákat. És hát még egyszer elböfögöm a demagógiámat: több millió ember örülne, ha az Alekosszal beszélgethetne, vagy legalább a TV2-ben vécét pucolhatna némi havi pénzért, szóval nekem ne vágjon pofát az, akinek nem tetszik a munkája!
Kedves Tibi!Volt már hasonló, de egy tipizálós folytatást megér... /meg bizony, ráadásul gyönyörűen kidolgozott, alapos poszt - még a linkeket is profin beszúrta a kolega - M.T./Üdv: eulimenAz Egyenes vonalú, egyenletes mozgást végző:A közút neutrínója ő: nem tudjuk, hogy…..
Antal levelével kívánunk nektek boldog újévet, talán már mindenki felébredt és magához tért a tegnap éjjeli fékevesztett autóvezetéstől mentes bulizás után. Igen szórakoztató történet, bár beküldője valószínűleg nem minden pillanatát élte meg móka és kacagás…..
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.30 17:03:52
@Modor Tibi:
Jaja, a "rossz szerep" mindig a jó szerep. Ráadásul az alakítás is Oscar díjas. Volt egy másik figura, valami közös képviselő volt fél évig (nem a Kutya és nem a Bőhm bácsi), az ivott, korrupt volt és mindenkivel ge...zett. A végül a Taki bácsi elkergette. Na az volt még egy szimpi figura.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.31 10:42:19
@Kékmacska: És azt mondták már neked, hogy a plebejus a korlátozott jogú római polgár volt? (a plebs=köznép szóból)
És azt mondták már, hogy amire te gondolsz, az a pedellus?
Ejh, ha az ántik műveltség hiányzik, még mindig ott a google.
  Olyan aranyosak együtt! Tízes skálán egy erős hetes... Ugye mindenkiben van egy kimondatlan rossz érzés, esetleg némi hátsó gondolat, ha ilyeneket hall? Mi lefordítjuk, kimondjuk helyettetek is. A Modoros a ti lelkiismeretetek.   Ezt mondja - Ezt jelenti   A barátom nagyon…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.29 18:22:24
@Noked-Lee:
Vékonynak mondott=kövér.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.29 18:38:40
Olvasóink közül bizonyára rengetegen hallottak a „Civilek a prostitúció ellen!” mozgalom figyelemfelhívó kampányáról. A radikális mozgalom hívei provokatív transzparenst feszítettek az Erzsébet híd pillérei közé, melyen a káros társadalmi jelenség terjedésére akarták…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.28 10:38:56
@Frengi: A legősibb mesterség a barlangrajzoló!
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.28 14:21:04
@Frengi: Csak van az a borzalmas favicc.
Pistike, neked mi az édesanyád?
A legősibb mesterséget űzi.
De Pistikeeeeee!
Barlangrajzoló.
Bocs.
Egyébként én nemcsak a prostituáltakat, a protestánsokat is sajnálom.
Bocs.
Nem, nem kérem tőled, hogy szerezz bármilyen képesítést, hogy meg akard érteni a Boole-algebra vagy a különféle számrendszerek, szerverek, hálózatok, a Cisco, Sun meg hasonló finomságok rejtelmeit - egyszerűen azt szeretném, ha végre megtanulnál ezzel a rohadt masinával…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.27 16:06:31
@Blassius:
"A ménkűbe, mecccsoda kontármunka!". "Eztet itten valaki nagyon megbuherálta!"
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.27 16:26:01
@Professor Pizka:
Bélásért? Nah, cimbora, nekem még 50 fillérért mértek fagyit. Bélásért már az Éva moziban első sorból megnézhetted a Fej nélküli lovas című szovjet horrorfilmet. Cimbora!
kikvogymuk KARÁCSONYI VÁSÁR 2010.12.22 07:50:00
Igen! Karácsonyi kámbek, illetve egyelőre egy különszám! Mert megérdemlitek. Chilis Csoki, Aklubisz, Zorita, Levéltáros, Modor Tibi, Frengi, Szalacsi, Vészmadár, Donna Anna, Altoid, Zsanka, Óvári, Blacklord, Nadiposzi, Ernőke, Heliantus, Omanaton, Intizar, Golyó, Lekoid és…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.12.25 22:21:15
@altoid: Hát így kapásból nem, de holnap utánanézek.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.04.13 09:03:00
@vészmadár (pica pica): @Alcanis Ivennil:
Türelem! Húsvétkor támad fel a blog, mint a ...Bobby Ewing!
De komolyan: köszi a nógatást, ha levegőhöz jutok, jelentkezem!
Az Arcade Fire énekesnője mellett furcsa, maszkos embereket látunk vonaglani, de ha ez nem tetszik, az interaktív videóban rázhatjuk magunkat mi is helyettük. A Goldfrapp új dalához egy iPhonnal készített klipet, ennél több érdekeset viszont képtelenség róla elmondani. A Szabadtéri…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.19 21:29:54
Tisztelt Vezetőség! Az idei évben többször is felmerült bennem a gondolat, hogy írok Önöknek, de a mai nap végképp arra sarkallt, hogy leírjam zavaros gondolataimat a Pastrami Étterem tevékenységével kapcsolatban. Törzsvendégnek - becsült törzsvendégnek mondhatom magam a…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.18 09:33:41
@Modor Tibi: Na, csak ne csodálkozz akkora szemekkel, mint a Kis herceg, akinek éppen grannypornót vetítettek. És még örülj, hogy itt toljuk, nem valami sokkal durvább oldalon.
Öl, butít, nyomorba dönt – és mindezt remekül be lehet mutatni a vásznon. A film és az alkohol története elválaszthatatlan egymástól. Piszkos12 rovatunkban a hírhedt politoxikomán, Hunter S. Thompson regényéből forgatott Rumnapló apropóján 12 (+2) olyan filmet mutatunk be,…..
Modorosblog Az altesti poéngyáros 2011.12.15 06:00:00
Annyi tömény nőgyűlölő, fikázó, lesajnáló poszt után most végre minden simulékony, „Az én kis feleségem más, ő nem olyan mint a többi nő”-lelkű olvasónk boldog lehet, hiszen minden idők egyik legirritálóbb modoros jelenségéről, a pajzán viccelődésről lesz…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.15 09:25:10
@Modor Tibi:
No és miért szexi a tutajos?
Miért, miért! Hát mert ő a faszállító. Érted? A fasz állító, hehe!

Elnézést, szabad egy mellnézést?
A por is elhussant az unalmas kisváros felszínéről, amikor Norbi és Réka kivette a lábát a német rendszámú BMW-ből, és letette a talajra. Ők most nem is érdemelnek több szót, hiszen sok pénzt keresni a legtöbb ember szerint nem modoros. A csarnok szellősen, az előtér már…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.14 12:58:08
@Kurtz ezredes:
Valamint hová lett Király Tivadar, aki naggyá tette az Atalantát?

A poszt jó, tanulságos és tartalmas időtöltést kínál a kikapcsolódni vágyó kommentelőknek. Hiszen a színvonalas szórakozás kulcsa a modoros!
A való életből és a blog több posztjából is mindenkinek ismerős egy társadalmilag elfogadott felvételi beszélgetés menete: elvárt sablonok, betanult szövegek és gondolatok mentén írjuk meg az önéletrajzot, majd a kísérőlevelet - a beszélgetés során a várható kérdésekre…..
Multiskódex Konfirmálni 2011.01.28 07:00:00
Eredetileg a reformátusok elsőáldozása, de a budapesti multis szlengben egyszerűen valamit megerősíteni.A "konfirmál" az egyik tökéletes példája annak, hogy a korcsangol-nyelvkörnyezetben dolgozók hogyan kezdenek el angolosított magyar kifejezéseket használni teljesen…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.12 15:02:25
@rettentó: jogos sajna.
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.12 15:47:27
@Donjon:
Az a vicces, hogy gyakorlatilag ugyanazt jelenti, csak valahogy a posztban ez elsikkadt. Mert a konfirmáció a hívő (katolikusoknál bérmálkozás) az Isten iránti elkötelezettséget ERŐSÍTI meg. Vagyis mi jön ebből? Hogy a multi = vallás :)
  Múlt heti játékunk elsőszámú favoritja, az újoncként is magabiztos győzelmet aratott teacsászárnő azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ma a férfiak kapnak esélyt, hogy megszorongathassák a nagydöntő méregerősnek tűnő női mezőnyét. Jelöltjeink egy élet…..
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.12 09:56:15
@Brother Love:
A Kimnowak számra gondolsz. :)
És én láttam a borítóját. De ne üss!
Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.12 10:10:20
@Brother Love: Köszi!
Egyébként nem csak a szám modoros, a figura maga. Menő művészcsemeteként nem örökölt különleges tehetséget, de mindenbe belekapott (zene, színészkedés, tánc), és most azt találta ki, hogy az észt osztja, és úgy tesz, mint aki már rohadt sok mindent letett az asztalra.
A zágrábi Dinamo hivatalosan is a BL eddigi történelmének legrosszabb csapatává vált. Huszonkét kapott és három rúgott góllal, pont nélkül esett ki. Az utolsó csoportmeccsen a Lyon hetet vágott Zágrábban. Még a Dinamo középkezdéséből is lyoni gól született. Az…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Ma este a nápolyiak kutya nehéz feladat előtt állnak. Nyerniük kell, hogy biztosan továbbjussanak. És még van kedvük mosolyogni :) (Cannavaro és Mazzarri) Nem lehetetlen, hiszen a pontnélküli Villarreal az ellenfél, ugyanakkor tudjuk, hogy a spanyolok sokkal-sokkal többre képesek…..