Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wtf hogy minden foglalt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com We are FUCKED 2010.06.18 10:32:00
Ha valaki eddig abban az illúzióban élt volna, hogy a világgal minden rendben van, és a dolgok nagyon jól haladnak előre, akkor nézzen már bele az alábbi videóba, és gondolja át a dolgot még egyszer. ..
Egyik visszatérő tévés kínja a magyarnak, hogy aszongya, sok a reklám a tévében. Nem mennék bele mélyebben, hogy ennek mi az oka, tudja mindenki, aki nem egy barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, maradjunk annyiban, hogy a kereskedelmi televíziók ebből élnek, és kész. A…..
A könyvtárban nemrég elsétáltam az ajánlópolc mellett, ahova a könyvtárosok mindenféle könyvet kipakolnak, hogy felhívják rájuk nép figyelmét, és a pillantásom véletlenszerűen egy Popper-könyvre esett. Poppertől olvastam már jó könyvet, ezért a próba kedvéért…..
wtf hogy minden foglalt 2010.02.25 14:03:11
A vilég legviccesebb és legkedveltebb autós műsora, a Top Gear legutóbbi adásában volt egy jelenetsor, amiről a készítők azt próbálták elhitetni a jónéppel - legalábbis reakcióik, a szöveg, a vágás és a kommentár ezt sugallta - hogy James May műsorvezető élete is…..