Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nonomo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten elkészítettem ezt a kis élménybeszámolót, de elfelejtettem feltölteni. Sokat akartam filmezni, de szinte csak teljesen használhatatlan felvételeket tudtam készíteni, mert akkora tömeg volt (és nem igazán voltak figyelemmel a kamerás manusra). Mindenesetre a következő…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..