Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dejavubazz

0 bejegyzést írt és 590 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma újabb kitűnő album lépett be a húsz évesek táborába...
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..
Mandiner blog Aus der Reihe Derrick 2008.12.19 07:01:00
 Igen szomorú aktualitása van első bejegyzésemnek itt a Reakción, hiszen múlt hét végén, 85 éves korában elhunyt Horst Tappert, generációm, illetve szüleim és nagyszüleim generációjának emblematikus tévéfőfelügyelője. Az alábbiakban egy korábbi írásom…..
A válogatott selejtezők után a totó is visszatér a megszokott kerékvágásba. Múlt héten elkönyveltük szezonbeli első tizenegyesünket, aminek nyereményéből kedvező csillagzat alatt akár egy komolyabb bankettot is össze lehetne hozni a mi kis klubunknak, és még a…..
Jelentősége van annak, ha a Népszabó születésnapi interjút készít valakivel. Általában azokat tisztelik meg, akiket vállalnak, és akiket meghatározónak tartanak még ma is valamilyen szempontból. Fekete János élettörténete némileg párhuzamos a…..
comment:com Jön a magyar MTV Ikon 2008.06.14 16:42:00
Az MTV - mármint a Music Television, ne tessék megijedni, nem Gyárfás Tamás kvázi szentté avatásáról írunk - 2001 és 2004 között négy nagy jelentőségű előadót/zenekart tisztelt meg azzal, hogy ikonná avatta őket, ami jelen esetben abból állt, hogy pályatársakat kértek fel…..
 A Heti Válasz friss számában közli Fábry Sándor és Vágó István vitájának folytatását, egyben befejezését. Ahogy a Nagy Vita első, úgy második része sem különösebben múlja felül egy átlagos PoliDili topik színvonalát:  „Én például most bejelentem, hogy…..
Mandiner blog A nagy tévedés 2008.06.10 07:01:00
 A Heti Válasz „nagy vitaként” hirdeti és két számában, folytatásokban közli Fábry Sándor és Vágó István politikai bokszmérkőzését. Az első rész címe, „A helyzet tragikuma” kiválóan jellemzi a szituációt és a vita tartalmát is. Az…..
 Nem lehet elmenni a tegnapi nap slágere, a kókista SZDSZ Kék a szíve című dalocskája mellett. Elemzünk. Az Indexnek köszönhetően talán már százezrek ismerik az elnökségért induló jelölt indulóját, aki köztudottan ellenszenves imázsát próbálja ezzel az…..
 Az MTI Zentai Károlyról szóló hírében szerepel a következő mondat: „Az ausztrál legfelsőbb bíróság elutasította szerdán az emberiesség elleni bűnökkel vádolt Zentai Károly (Charles Zentai) fellebbezését kiadatása ellen, és ezzel megnyílt a lehetősége annak,…..
Mandiner blog Az új szövetséges 2008.04.22 18:01:00
 A Szentkirályi utcai Szövetségesek Házába új vendég költözött. Hát így megy ez, nyugtáztam egy nagy levegővel: most, amikor megy a szekér, egyre többen kéredzkednek fel a bakra. Nincs is ezzel semmi baj. De ki lehet az új jövevény? Hiszen már a nemzet színe-virága itt…..
dejavubazz 2008.04.22 18:53:17
 A frissen indult Zoom („pártbefolyástól mentes, sőt még a látszatra is ad, nem kér a kormányzati hirdetésekből”) ismét elővette a Gyurcsány-Ferenc-lefutja-az-Őrezredet-és-még-csak-nem-is-kapkodja-a-levegőt sztorit. Gyurcsány védelmét napokon belül…..
A Real Madrid minden idők legnagyobb átgazolási díját, 125 millió eurót ajánlott a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. Az összeg egészen hihetetlen, hiszen ez azt jelenti, hogy a királyi gárda átszámítva 32,5 milliárd forintot fizetne a portugál klasszisért. Csak…..
Azt már tegnap tudni vélték, hogy Vida sérülése nem túlzottan komoly, de ma délelőtt megszületett a végleges eredmény, melyből kiderült, hogy a szerb védő térdsérülése 2-3 hetes pihenőt jelent számára. "Nem szenvedett túl komoly sérülést a bal térde, de 2-3 hetet…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..
"Azt hiszem ez egy fantasztikus eredmény" - kezdte értékelését a Roma elleni meccset követően Cristiano Ronaldo. "Az idegenben vívott mérkőzések mindig nagyon nehezek, és azt hiszem a csapat remekül játszott, nagyszerűen védekezett. Kontrajátékra rendeződtünk be, és úgy…..
Kapóra jött, hogy egyik kedvenc zenekarunk, az azóta már feloszlott Soundgarden egykori énekese mondott valamit az American Idolról, így egy kicsit foglalkozhatunk a jelenleg legnézettebb amerikai tévéműsorral is, ami elég mostohagyermek itt nálunk, talán azért, mert végül is egy Ki…..
Az AS Roma vezetőedzője mindent elkövet, hogy az olasz gárda visszavágjon mindenért a Manchester Unitednak a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.Luciano Spalettinek és csapatának meglehetősen keserű a szájíze a vörös ördögökkel kapcsolatban. Tavaly…..
Mindkét szakember tisztelettel és elismeréssel beszélt a másik csapatáról. A kölcsönös "hízelgés" apropója természetesen az, hogy a két csapat ma este egymással küzd meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.Sir Alex Ferguson óva int minden…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..