Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkofild

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
És akkor az utolsó hónap (korábbi hónapok jelöltjei és szavazásai) ... hétfőn pedig jöhet a Nagy Szavazás: 1. Szijjártó Péter Peti minden hónapban maximálisan odatette magát, ahogy decemberben is, mikor mínuszban tüntető szakszervezetnek szólt be egy kedveset, vagy Orbán…..
„Ő: Nem, semmi baj, untam már. De egy ilyen szép lányt nagyon tudnák becsülni, mint te. ÉN: Köszönöm, de foglalt vagyok. Öt perc múlva zárunk.” - Van amikor kabaréba taszít az élet sodrása, és olyan figurákat hoz elénk, akiket nappal nem látni. A lány éppen zárná…..
Egy igazi burzsuj minden útjára stílusosan érkezik, miért lenne kivétel ez alól az utolsó útja? Igen, az az utolsó, ami után már nem nagyon megy sehová, és vendégeket is leginkább csak halottak napján fogad. Ez az út viszont igazán emlékezetes lehet a búcsúzók számára, ha…..
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
 már szakítani sincs kedve az embernek.Hello!Nem leszek hosszú, a kapcsolat sem volt az. Lány 22, fiú 25, találkoznak, járnak, egészen sokat vannak együtt, ahhoz képest, hogy elég elfoglalktak. Van egy közös sportjuk, hetente mennek is valahova emiatt. A lány ezt a sportot…..
szkofild 2010.01.18 13:40:43
Mi kell egy jó munkahelyre való bekerüléshez? Szaktudás, gyakorlat, elhivatottság, némi szerencse, kellő ambíció és persze a helyezkedés...Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre!*Update: Tervezek a jövőben egy kis design fejlesztést…..