Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheepshagger

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Havi horoszkóp 2010. júniusTele van energiával és mivel az időjárás nem igazán kedvez a sportnak, úgy érzi, nem marad más választása, mint a régi jól bevált módon, szerelmi vadászattal elszórakoztatni magát. Előfordulhat azonban, hogy ez most nem adja meg…..
    A formas segg nem csak genetikus, ahogyan azt az egesz nap a  laptopjuk elott ulo elhizott seggu lusta picsak allitjak, hanem mozgasba befektetett ido, es osszehangolt etkezes eredmenye is lehet.A minap arra jutottam , hogy hejj, ha nekem brazil popom lehetne. Aze`…..
sheepshagger 2010.06.14 17:01:27
@Yvettebabacool: talan igy jobb lett volna "lojalitas" no de mindegy is ez hiszen megiscsak az eredeti erzelmekbol szarmazo zsigeri uuuutalat az amirol beszelunk. hiszen micsoda vilag lenne ha csak ugy szimplan gyulolhetnenk mindenkit, csupan csak azert mert nem szeretjuk. kell legyen vki vmi akit amit mar-mar munkaszeru alapossaggal, napi rendszereseggel lehet utalni. ebben vagyunk mi jok itthon. nem is kicsit.
sheepshagger 2010.06.15 13:13:58
@Yvettebabacool: felall? erdekes parhuzamot vonsz TE itt mikozben gecisbugyik tenyevel probalod magad igazolni. radikalizmus es ortodox? szotarbol gepeled a szoveget vagy tan az idegen szavak szotaranak ismerete nem elegseges?
sheepshagger 2010.06.15 13:32:45
@Yvettebabacool: :D vigyazz nehogy beverezzen a szemed
    2 nap-3 vonatFreestyle fashion show:  Kenyelem mezitlab(Elazott a topankam)       Budapest - Keszthely The devil wears:             ChanelKeszthely -Graz:The…..
sheepshagger 2010.06.12 09:59:31
@Yvettebabacool: tuttam h van vmi trukk mogotte, a turakat meg szeressem
sheepshagger 2010.06.13 09:36:28
@Yvettebabacool: csak a rekordok miatt lehetett, mivel nem volt hideg
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
sheepshagger 2010.03.26 19:55:54
@_Tomiby: szerintem meg rendorok voltak, es a dolgukat vegeztek, ahogy itthon is kellene. persze mindig akad olyen "meno" arc aki a szabalyok athagasat oltari nagy jofejsegnek tartja, akarcsak te.
sheepshagger 2010.03.27 08:36:49
@baranyp: sztem nem latod a fatol az erdot. szemelyeskedesedet orommel olvasom, ebbol is latszik milyen lehetsz. szivesen elmeselnem az eddigi eletem neked, utanna pedig erdeklodve neznem az arcodra kiult irigyseget, hiszen magyar vagy ha nem tevedek.
sheepshagger 2010.03.27 09:14:21
@baranyp: nekem ugy tunik mindketten felreismertuk a masikat 2 mondatbol :)
Különféle extrém sportokat (freeski, base jump...) bemutató francia film készül a Red Point. Ezúttal nem sziklán, hanem városban másznak a sportolók, azaz buildering megy, ami közel sem kap akkora figyelmet, mint a mászás többi fajtája. nouvelle vague from yannick boissenot on…..
Következzék egy kis privát elmélkedés, vagy ha úgy tetszik, okosság. Mióta jócskán megfeleztem a belögybölt bor mennyiségét, közben egy alapvető összefüggést is felismertem. Ti., hogy nem elég, ha  a vedelésben borozgatásban a mennyiséget és a…..
Múlt héten "sztárok" másztak a nemrég megnyílt Spider Clubban. Például Szabó Erika is, akiről köztudott, hogy már lassan évek óta mászik. Fotó: Just Creative..
sheepshagger 2010.02.16 16:41:56
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
de Sade márki Vox populi 2010.01.03 19:06:00
Látom, egyszerre vagy zseni és mocskos plagizáló, perverz és szókimondó, elmebeteg és briliáns, istenkáromló és vakmerő, mondja egy barátném a kocsmában. Aham, válaszolok a pohár forraltbor gőze mögül, milyen jó, hogy ez így mind szépen kiderült rólam egyszerre. És?,…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
sheepshagger 2010.01.18 17:11:20
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Magnézia Mikulás meglepetése lelkes Olvasóinak: Válaszolj a következő 2 héten keresztül mind a 6 kvíz kérdésünkre helyesen, és nyerd meg az Ujjerő boulder terem 1 hónapos bérletét a karácsonyfa alá! Sorsolás időpontja: december 22. (Ha lemaradtál valamelyik kérdésről,…..
sheepshagger 2009.12.06 19:11:08
Zia felhő & Boulder Usobiaga edz 2009.12.03 09:00:00
Aki látta a Progression-t az ízelítőt kaphatott Patxi-ból. Hamar kiderül róla, hogy fanatikus, ha edzésről van szó és szerintem nem sokan dolgoznak nála keményebben.Itt egy videó, ami szintén ezt mutatja be.1500 húzódzkodás... Szóljon, aki többet nyom..