Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SATA

1 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bedi Kata  „Ratkó-gyerekek” „rendszerváltó”, „Y”, „Z”… - generációk elnevezései, melyek többnyire nagy társadalmi és/vagy történelmi változáshoz kapcsolódnak, s így lesz a generációk sajátossága, problémái, és persze a köztük lévő feszültség is…..
A brit Glamour márciusi beauty anyagának modellje Palvin Barbara, aki a magazin szerint a "the coolest model on the block" - azért ez hízelgő! A What's Sexy Now editoriálban Barbi prezentálja a tavaszi smink-, és hajtrendeket. A fotósorozat fodrásza Stephane Lancien, sminkese Val Garland…..
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
De szép is ez, Feleim! 15 hónappal a választás előtt Miskolcon már látszik milyen kampányunk lesz. Bemelegítés vagy főpróba? Döntsétek el magatok. Az viszont biztosnak látszik, hogy a 2014 Legnagyobb Hülyéje címért öldöklő közdelem és sugárban hányás várható a szocik, a…..
SATA 2013.01.21 20:26:24
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Túl sok mindennel foglalkozik, túl sok mindent próbál meg szabályozni, és túlságosan is a 2010-es évek elejének gondolkodását akarja konzerválni. Hosszú várakozás után tegnap végre megismerhettük az új alkotmány tervezetének szövegét. A Véleményvezérnek a részletek egy…..
Az Independent egyik blogjában összeszedte az idei év szerintük legjobb Európában rendezett fesztiváljait időrendi sorrendben. Ez nagyszerű hírrel szolgál számunkra, mivel a legjobb ötből hármat is meglátogathatunk minimális erőfeszítések árán. Akár az elsőt is például, ami…..
SATA 2011.03.10 11:06:23
www.hovefestival.com/

A Bergen közelében tartott Hove 100x igényesebb környezetben kerül megszervezésre, mint a sokszor bizonygatott "etalon" Sziget.
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
A 2011-es világkörüli turné keretében Budapesten, a Petőfi csarnokban koncertezik a Whitesnake, mégpedig ebben a felállásban: David Coverdale - ének, Doug Aldrich - gitár, Reb Beach - gitár, Michael Devin - basszusgitár, Brian Tichy - dob. A július 13-i koncert az új album, a…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
  2011. január 16-án tragédiába fulladt egy budapesti elektróparti. Tény az, hogy nem tudunk semmit. Viszont majdnem minden furcsa. Viccelni ezzel elég ótvar. Önigazolásként felhasználni pedig undorító. Úgyis minden kiderül. A megmondással talán várni kellene egy…..
Ezúttal összeszedtem néhány általános tévhitet, amikkel találkozom jártamban-keltemben. Élőben, kommentben, magazinokban és okos weboldalakon... Söprögessünk, söprögessünk. "Ha jó sok hasizomgyakorlatot csinálok, lefogyok hasról." A testünk egy nagy…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
SATA 2011.01.14 13:13:59
@sárkányfő:

Oké, de nem Magyarországnak kell most a pénz annyira szétszórva, hanem összpontosítva BUDAPESTNEK, különben tönkremegy. A BKV is.
SATA 2011.01.14 13:17:35
@szamarhegy:

Mert az rengeteg konfliktussal és valódi munkával járna. Továbbá így jók a kerületek, ahogy vannak, választási eredmények szempontjából is, mert jól kitapintható, hogy melyek az atomfideszes kerületek (pl. a 16 az).

Ha pl a 16-ot veszed, és összevonnád valamelyik szomszédjával, jó eséllyel nyerhetne az újonnan létrejövő megakerületben az mszp is, és ez a fidesznek nem érdeke. Mint ahogy az se, hogy kevesebb pártfunkcionárius dolgozzon az önkormányzatokban.
Azért az jellemző Magyarországra, hogy egy ideje divat lett gúnyt űzni a hagyományos bölcsességből, amely szerint "a magyar lányok a legszebbek a világon". Ideje lenne feladni ezt az önsorsrontást, és felismerni, hogy nem csak a mi lányaink a legszebbek, hanem egyben a…..
SATA 2010.12.09 18:27:24
@agyvihar:

Igen, Bede Márton poénja, látszik az igyekezet, hogy idén kissé meg próbálta újítani; de annyira nem sült egy ütősen, mint várta. No nembaj! Van még a szakáll alatt tehetség! Majd jövőre!
Moog Ádi vagy Haunebu Ádi? Sokat gondolkodtunk, melyik a COOL-abb együttes, végül maradtunk a jól bevált névnél. Na nem mintha a köztudatba idén berobbant, COOL figurákkal kitömött együttes nem lenne kábé a legjobb koncertzenekar ma Budapesten. Ádám gitárja a 21. század eddig…..
Kocsmablog Toldi mozi 2010.04.28 16:15:00
Helyszín: 1054 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. Látogatás: 2010. április 7. 18:40-23:00 > Ég a napmelegtől kopár sík szarja a Bajcsy-Zsilinszky útnak... Adatlap Elérhetőség: +36 1 472 0397 Web: http://toldimozi.hu/Facebook oldal:…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Lady Gaga @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.07. Szikrázó mellek, férfiszerelem és még MTV-díjátadás is volt Lady Gaga Budapesten adott kétórás koncertjén, amivel bebizonyította, hogy miért ő a popkultúra jelenleg egyik legfontosabb jelensége. Az is jó, hogy Lady Gaga…..