Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigmatt

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt eddig is tudtuk, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban nem sok mindennel lehet viccelni, mostantól ezzel már a Trónok harca készítői is tisztában vannak. A véres-csöcsös jelenetekben bővelkedő történet a arab országban is műsorra került valahogy (nem tudni, a cenzorok miért nem…..
Február elején tér vissza a The Walking Dead a második évad második felére, azaz hat epizód erejéig. Igazán látványos változást nem hozott az első hét, még tavaly levetített rész, márpedig a készítők több feszkót és zombit ígértek - az évad hátralevő részében viszont…..
Íme egy videó, amiben két percben mutatja be a Vulture azt, amihez a The Walking Dead készítőinek egy fél évad kellett. Jó, sarkítunk, direkt. Nekünk bejött az évad eddig, a videó meg spoileres, ha valaki nem látta volna még a második évad első felét. ..
Alekosz exei után új kategória derült ki a Való Világ 5-ről a mai Borsból: valóságshow-veteránok. Az RTL Klubnak hihetetlen fantáziával évek óta süllyesztőbe került alakokat sikerült felhozni a felszínre, köztük az egykor a Kísértésben Debreczeni Zitát…..
Bigmatt 2011.08.27 18:42:54
@bibibi44: És tényleg! Nem véletlenül nem találtam meg a gugliban akkor :) Nem hiába...csak azok a lökhárítók hagytak mély nyomokat :)
Oszama bin Ladent fejbelőtték egy amerikai akcióban, harsogta minden vezető hírportál május 2-án, hétfő reggel. A jenki katonák azonban több éves késésben vannak ezzel a gyilkossággal a legnépszerűbb rajzfilmek szereplőihez képest. A Sout Parkban 2001-ben, a Family Guy-ban…..
Bigmatt 2011.05.04 09:50:56
A Super Bowl alatt ment le Steven Spielberg új sorozatának első bemutatója. Nem forradalmasítja a televíziózást, de attól még fasza kis kalandfilmnek tűnik, a pilotot májusban, vélhetően az Idol-finálé után láthatjuk, a sorozat ősszel érkezik.  ..
Több hete nem forgat, de eddig még képernyőn volt Kardos Eszter, aki január 28-án tűnik el az RTL Klub sorozatából. A produkció szerint még van lehetőség a figurában, maradhatott volna, de a lány maga kérte, hogy egy időre kiírják a napi sorozatból, mert a tanulmányaira…..
Amikor úgy egy hete megírtam, hogy Jorge Garcia lesz JJ Abrams új sorozatának, az Alcatraznak a főszereplője, csak az igazán rutinos vén rókák vonták össze szemöldöküket csodálkozásukban: höjj, Abrams-sorozat, és nem nő a központi karakter? Az SZTK-szemüveges tévés zseni…..
A Jedi visszatér 25 perces népszerűsítő filmjét, a Return of the Ewokot eddig csak a hardcore rajongók ismerhették az őstrilógia bővített-újravágott-felturbózott extralemezes dvd-kiadásaiból. A rossz minőségú kópián megmaradt, fikciós dokumentumfilmben az akkor még 15 éves…..
Bigmatt 2010.11.09 15:53:02
Az Avatar című filmben (is) rohadékot alakító Lang sajtósa útján jelezte a sorozatot készítő producergárdának, hogy épen ráér, és szeretne részt venni Spielberg időutazós-dinoszauroszos sorozatában - írja a Deadline Hollywood. Eredetileg úgy volt mellesleg, hogy ő kapta volna…..
Két éve írtunk először arról, hogy George "rókabőr" Lucas, a Star Wars-franchise-ból milliárdokat kiszedő, közepes képességű filmes tisztességes iparosnak is csak nagy jóindulattal nevezhető rendező nagyszerű meséjét élőszereplős tévésorozatban is meg akarja…..
Van még egy galériánk a Comic-Con-ról, de ez már korántsem arról szól, amiért sajnáljuk, hogy kihagytuk a geekfesztivált, hanem pont arról, hogy hálistennek, ebből kimaradtunk.    INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/hamlet/comic_con_kanok/feed",…..
Bigmatt 2010.08.02 15:53:41
Végre (mozgó)képeket is kapunk az HBO készülő fantasy sorozatából, bár nem sokat, meg nem sokatmondót, de ez van. Jó lesz ez, kérdem a rajongókat, mivel én még csak most fogok nekiesni a regényfolyamnak. Winter Is Coming..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Bigmatt 2010.05.26 00:28:14
Bigmatt 2010.05.26 01:15:36
@R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő:

Nézdd meg mégegyszer a hatodik évadot.

Igen olyanokkal akart bizonyítani mint Sawyer, mint Kate, mint Richard stb.

akiknek romokban hevert az élete és hibákat követtek el, csak úgy mint Jacob maga. Őket húzta ki a szar életükből és adott nekik egy második esélyt.

A szövögetésnek meg igazad van, nagyon nagy jelentősége volt, kitöltött majdnem 5 másodpercet a szezonfináléból.Utána még az anyja is szövögetett, vagyis hát előtte. Jól elszórakoztak vele, addig sem unatkoztak, ez fontos. A történet szempontjából viszont LÉNYEGTELEN.

na mára ennyit. majd talán holnap. Jóéjt
Egy sorozat vagy film sikerében elvitathatatlan szerepe van a zenének, tessék csak elképzelni a Csillagok Háborúját John Williams zeneművei nélkül - lehetetlen, igaz? A Lost esetében mindezt, mármint a hangulatos, szívbemarkoló, fájdalmas, vidám, riasztó, izgalmas, feszült és…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Kedvenc sorozatunk eddig sem bánt kesztyűs kézzel a szereplőgárdával, sorra hullottak el fontosabb és kevésbé fontos karakterek - a hatodik évadban meg egyenesen arat a halál, de erről inkább csak majd az ugrás után, spoileresen. Addig is egy galéria, amin az Entertainment Weekly…..
Uraim, egy lépésre vagyunk a kánaántól (minden Playboyba külön Playmate mindenkinek), a pizsamás Hugh Hefner ezen a héten pénteken 3D csöcsökkel és (kifotosoppolt) pinával dobja piacra a Playboyt, amihez mellékelnek egy szemüveget is, garantálva a totál lebukást - senki nem hiszi…..
comment:com Locke vs. Jack 2010.05.04 15:31:00
Egy Juan Osborne nevű művészembernek az a hobbija, hogy szavakból, mondatokból alkot képeket, mint például ezt itt ni. Jól sikerült, nem? (Klikkre nagyobb lesz.) A találatért köszönet Valuska kollégának. ..
Az AXN már múlt héten elküldte a sajtóközleményt, csak elhánytam valahová, és most lett meg. A lényegen persze nem változtat: április 23-25 között a VAM Design Centerben ingyenesen megtekinthető Lost-kiállítás nyílik a sorozat eredeti díszleteivel és kellékeivel, melyekre majd…..
A Fox három napja hivatalosan is bejelentette, hogy nyolc évad után nem kér többet Jack Bauerből, így a kérdés jogos: milyen akciósorozattal lehetne pótolni a sorozatban már a nyugdíj felé kacsingató vasembert? Milyen sorozata van a Foxnal talonban vagy készülőben, ami a hétfő…..
Hogy miért nem adja egyetlen magyar csatorna sem hétfő hajnalban az Oscar-gálát? Nem, nem azért, mert Balázsy Panna idén nem ért rá, hanem mert túl drága. A tavalyi közvetítés az RTL Klubon ment, ők kérdésünkre azt válaszolták, hogy idén már nem fért bele az Oscar a…..
Muhaha, Benjamin Linus, mint börtönben dolgozó hivatalnok? És az a haj, szem megáll. Persze a gülüszemek, a beszédstílus, a hanglejtés, sok jót nem sejtető félmosoly mind klasszikus Emerson. És tessék belegondolni: a szerepét annak idején mindössze pár epizódosra tervezték. ..
Bigmatt 2010.03.05 13:45:27