Regisztráció Blogot indítok
Adatok
earlyrat

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Miként független értelmiségünk több tagja, nemrég Ara-Kovács Attila is megírta saját dicshimnuszát a nagypolitikával még csak most ismerkedő egyetemistákhoz: Kitől fél Orbán Viktor? című publicisztikájában egyértelművé tette, hogy a miniszterelnök nem egykori önmagától…..
earlyrat 2013.03.28 21:54:30
@Donjon: szerintem a rezsicsökkentéssel húzták meg az adu ászt. ezzel még a maradék csepeli szoci szavazók is átállnak. és az a szép benne, hogy ezért vállalják -a teljes nyugati média haragját kiváltva -az energia multicégek szivatgatását is.
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
earlyrat 2013.03.15 23:22:16
@muscas01: milyen 20 óra???
earlyrat 2013.03.15 23:35:15
@muscas01: hogy mi történt????
egész éjjel szedték szét a több mint száz mozgásképtelen, sérült kocsit, valamint huzigálták a 25 tonnás kamionokat, közben 100-as szél vitte fel a havat a pályára. vazzeg, Te láttál már ilyet élőben? Tudod, hogy az ilyen szél kb. 10 perc alatt 1 méter magas hófalat csinál?
Hogy milyen 25 tonnás kamionokat huzigálni? Tudod Te egyáltalán hol vagy?
earlyrat 2013.03.16 09:47:28
@Legelő Őse: A google mapsen van egy olyan funkcio, hogy traffic, azt tessek nezegetni, ha tok piros a palya, nem elindulni. Nem csak facebookolni folyton.
Laodumin Zsidó matricák 2013.03.14 20:24:25
I. Ferenc pápává választásának második napján az ELTE nagyon nagy magyar és keresztény hallgatói zsidózó matricákat ragasztottak ki -többek között- Heller Ágnes névtáblájára. Ez az egyébként gyomorforgatóan gusztustalan és ordenáré megnyilvánulás az eddigi…..
earlyrat 2013.03.15 11:58:50
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Dr. Kemény Gyula ezredorvos naplója az olasz frontról – 21. rész Egy hajnali támadás története, az álmukban elfogott olaszok, s az egymásra ismerő cigány baka és olasz hadifogoly esete. Néhány érdekes epizód a mai részből. Kemény doktor zászlóalja 1915 szeptemberének…..
Hölgyek Öröme Kitántorgók 2012.05.24 19:38:00
Bár itt a blogban hallgatólagos egyezség, hogy nem politizálunk, úgy érzem, most felvetett témám inkább szociológiai probléma, a következtetéseket majd mindenki maga levonja.  Több, mint harmincezerrel kevesebben adták be a jelentkezésüket idén a felsőoktatásba,…..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenki, aki körülötte van.…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
ProgBlog Feri huszár bukása 2012.04.14 15:22:00
"…Rajta lovasbrigád!" -félnek-e a katonák?Nem, noha tudja mind,parancsa: botlás!Nem dolguk a felelet,se kérdezni, hogy minek,dolguk: ott halni meg…”Alfred Tennyson: A könnyűlovasság támadása (Tellér Gyula fordítása) – 1854 Posztunkkal sem…..
earlyrat 2012.04.14 21:02:08
@Pszt!: nem rettegnek, használják őt.
8 év mszp után meglátjuk milyen lesz ez a 8 év. még csak 2 év ment el a 8-ból.
Ha elképzelünk egy vegyesbolti eladót, aki majd minden terméknél a fejét vakarja, hogy akkor ezen a terméken mekkora is az áfa kulcs, nem az adóegyszerűsítés és a gazdaság kifehérítése jut az eszünkbe. Két csoport jár majd jól a sokkulcsos áfával: a pénztárgépüzletág…..
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
earlyrat 2012.04.09 22:32:06
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem gondolom, hogy ezzel az ország becsülete csorbulna
earlyrat 2012.04.09 22:34:17
@Kettes: sokat érek vele
Az imént érkezett az alábbi T-s sajtóanyag, ami a nemrég lezajlott 900 MHz-et célzó árverés eredményének "korrektségét" kérdőjelezi meg és kérte hivatalosan a végrehajtás felfüggesztését a Fővárosi Törvényszéktől. Hála Istennek vagy a Nagy Kódernek, az elmúlt…..
Ifjabb Kohányi Kálmán, egykori műegyetemi hallgató, a kassai MÁV felügyelő állomásfőnök fia 1914 augusztusában, sebesülten került orosz fogságba. A 6. tábori tarackezred fiatal zászlósa szeptembertől vezette feljegyzéseit, amiben részletesen beszámolt a Krasznaja-Rjecskai…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
earlyrat 2011.12.17 10:56:34
@ezmegmi??: Mehetnel pl. Szlovakiaba. Most.
Doberdóról szóló tematikával jelent meg a Nagy Magyarország magazin 2011. évi 3. száma. A lapszámban állandó szerzőink, Pintér Tamás, Rózsafi János és Stencinger Norbert írásai is olvashatók. ..
earlyrat 2011.11.29 21:05:54
Varánusz Alulmúlni Veres Jánost 2011.11.26 05:19:45
Rá kellett jönnöm, hogy Kusza Szem számmágusnak igaza van. Győztünk. Kemény volt a csata, megküzdöttünk a sikerért becsülettel, és most itt vagyunk: sikerült alulmúlni Veres Jánost. Senki sem hitte igazán, hogy sikerülhet, de a csillagok közé szökő CDS felárunk…..
earlyrat 2011.11.27 00:44:43
@a szív fészkei: Jaj, szegeny 40 eves nyugdijasok! Nehogy elvegyek toluk ezt a jogot!
 Vasárnap ezen a blogon és Török Gáborén is jelent meg írás az Orbán-jelenségről. Török írásának nagy része könnyen védhető és mélyen igaz. Amivel mégis vitatkoznánk, ez a rész, különösen az általunk kiemelt: "Ebben a felfogásban ugyanis a politikus nem…..
earlyrat 2011.09.07 23:23:27
@Kandabula: Az mszp nem elt vissza a hatalommal? Ne viccelj. Minden nyomorusagunk az o penzszorasuk kovetkezmenye. Felet elloptak, masik felet kiszortak szavazatokra. Amikor elfogyott, akkor leleptek. Ez az igazi visszaeles. Ehhez kepest, hogy mi van az alkotmanyban, meg ilyen olyan torvenyben, szamomra masodlagos. De azt a penzt visszaszedni mar nem lehet, itt doglunk meg az adossaghegyek alatt.
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
earlyrat 2011.09.04 23:14:46
@városjáró: ha nincsen tranzit,szerintem lefelezodik a forgalom a hidon, mar nyertunk.
Az elmúlt hétvégén dolgunk akadt San Martinóban, ezért a blog testületileg leutazott a Doberdóra. Csatlakozott hozzánk néhány barátunk is, így végül nyolcan indultunk olasz földre. Utunk elsődleges célja az volt, hogy San Martino del Carso első világháborús múzeumában…..
Fővárosi Blog A Moszkva tér 2011.06.11 07:00:00
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térrőlA tér 1960-ban Az előző részben a tér történetét olvashattuk a második világháború végéig, most a 40-es évek végétől folytatjuk. Már 1949-ben döntés született a 2-es metróról. Akkor…..
Azt hiszem fogunk még hallani a ZTE Blade-ről: a nagyon olcsó androidos telefon nagyon kényelmesen használható. Mi is kipróbáltuk a mobilt és ajánljuk azoknak, akik jó okostelefont szeretnének olcsón vásárolni.  Kezdjük a külsővel: Blade, vagyis Penge a mobil neve, ezt…..