Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Princessbora

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
Princessbora 2016.11.10 10:05:31
Hát nekem nincs két anyám, de leírom szó szerint, álljon itt Tivadar monológja elrettentésképpen:

"Sziasztok kedves Villalakók! Apukámnak nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni. Dina, Lóri csókpusziölelés. Zsófi, Viki úgy szintén. Zserbóka, Evi nem kell mondanom, hogy nagy szív. De belekezdenék a monológomba. Lesz egy kis monológ. Ööööööö…. kedves nézők, anyu, apu szeretlek. Tatabánya, Tata, Komárom-Esztergomiak, Kismálnák, Málnák és mindenki, aki szeret engem….. ööööööö…. tegnap döntöttek a nézők egy dologról, amivel nem értek egyet… huuuu, futottam, ki kell fújnom magam…. éééés…. de azért fejet hajtok előtte, mert a nézők döntése volt, úgyhogy a mai napon ezt a kendőt egy olyan személyre fogom helyezni, aki sok mindenben mellettem állt, de döntenem kellett, úgyhogy kedves Villalakók, megkezdem a sort.

Dávid hozzád szólok elsőnek… öööö… Dávid néha látom rajtad, hogy nem mondod ki őszintén, amit gondolsz, de ez azért van, mert szíved van és a szíved a helyén van és nem akarsz megbántani egy-két embert és ember maradsz a talpadon. Ezért a jelöltem az nem te vagy.

Öööö…. Mici, hozzád szólok most. Úgy döntöttem, hogy mérlegelnem kellett és mérlegeltem. Nagyon sok vitánk volt és tudom, hogy csúnyán beszéltem veled. Mondták sokan, hogy a nőkkel én hogyan és hogy-miképp beszélek…. ööööö…. aki hölgynek nevezi magát, az …. öööö… tehát aki hölgynek nevezi magát, annak nem… az nem … tehát ezt a viselkedési normát nem veheti föl. És nagyon sajnálom Mici… meg rettenetesen sajnálom, ne haragudj, majd egyszer érteni fogod a döntésemet… úgyhogy döntöttem, és hát a jelöltem az… nem te vagy.

A Batman-be a Batman mindig azt mondta, hogy Gothamet meg lehet menteni, de a világot nem. Tisztába vagyok vele, hogy vannak rossz emberek és jó emberek…ééééss én nem tartom magamat…öööö… úgymond….miaz?... tehát… öööö…. fúúúú nem jut eszembe…. nem tartom magamat… öööö… öööö… igazságosztónak, de én azt mondom erre, hogy…. hogy hibáztam és nagyon sok nőt megbántottam, így a Ginát is, úgyhogy én elnézést kérek tőled is Gina, mert igaz nem értek egyet az elveiddel meg a viselkedéseddel, de nem azt bántam meg, hogy amit mondtam rólad, hanem ahogy mondtam és amilyen hangsúlyba.

Bence: Tivy ki kell mondanom a nevet, hogy kit hívsz ki.

Tivadar: Jóóó, mindjár, a vége felé járok és csak annyi, hogy…

Bence: De siess, mert vége az adásnak, 30 másodperced van még

Tivadar: Jó, anyukám mondott valamit, hogy amikor megdobtak kisvonattal, akkor az mondta nem itt fáj, hanem itt belül, a kimondott szó ugyanez, a riválisok meg egész életük során…. öööö… harcokon mennek át, az én riválisom meg a Krisztián. És én úgy döntöttem, hogy téged szeretnélek kivinni, nem a gyűlölet jegyében, hanem anno azt mondtad, hogy ha egyszer úgy alakítja a sors, akkor menjünk. Akkor menjünk."

Húúúbazzz.. a Mici résznél majdnem feladatam. Ha visszamegy vasárnap ez a gyökér, felgyújtom a tévét, a hamut pedig kilövöm az űrbe.
Se aviátor-napszemüvege, se kigyúrt teste, se huszonötezer forintos bermuda-nadrágja nem volt, valaki mégis jegyet adott el neki. A szervezők sokáig próbálták eltitkolni, de ma reggel kikerült egy fénykép egy fesztiválozóról, aki úgy ment el a Balaton Soundra, hogy nem…..
Princessbora 2015.07.14 13:51:56
Princessbora 2015.07.15 07:55:07
@wunwun: olyan dagadtgiliszta formája volt... meg tiszta, érdeklődő tekintete. De látod, rögtön lebukik, aki nem gyúr a kamuflázsra (se).
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Princessbora 2015.04.03 09:55:22
@Bujumburi: Carlitonak kellene megnyernie a 20 millát.
Regina legutóbbi kirohanása előtt még reménykedtem, hogy Diát valami unokatestvérrel, vagy még közelebbi rokonnal kapja majd rajta a kapualjban, ehhez képest a jó barátnő duma olyan volt, mintha egy vödör jeges vízzel nyomnának nyakon. Lallerünk továbbra is a szétszakadó család…..
Röviden és tömören ez volt eddig. Christopher alternatív energiaforrás biznisze elég komoly mélyrepülésbe ment át. A helyzet annyira gáz, hogy Elenához kellett mennie segítségért rimánkodni, merthogy ő jobban vágja a kőzettant. Johnny olaj- és családfúró tevékenysége sem…..
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
 Mi mindenre lehet jó egy megunt kötött pulcsi? Vissza lehet fejteni a fonalat -ahogy én is tettem gyermekként-, és körmöcskén több méter kukacot szőni belőle. A praktikusabbak portörlésre használják, én pedig arra, hogy a kutya fekhelyét komfortosabbá tegyem. Pedig…..
Princessbora 2011.09.30 12:28:05
hogyvolt Aranypart 1x19 - 1x20 2011.09.23 01:16:00
Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós…..
Princessbora 2011.09.23 12:41:42
@jo.e: Niki vett belőle egy fehér dorkót 15ért, a többit meg valószínűleg elitták a szülinapi bulin.
Princessbora 2011.09.23 14:04:14
@DJBZS:

Szerintem Csiga egyik spanja lehetett és valószínűleg ő is pont annyira látta indokoltnak ezt a verekedést, mint Levi: semennyire. Mert azt azért lássuk be, az hogy Ádi csuma részegen neki bátorodik és sunyin leüt egy 40 dekás csávót, nem elég indok egy tömegbunyóra.
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
Princessbora 2011.09.08 07:51:38
@Gyűrűsfarkú maki:
További kérdés az Ada-Ádi rejtélyhez: miről beszélhet vajon Ádám, amikor azt mondja "amikor kettesben vagyunk jókat beszélgetünk, teljesen összehangolódunk, elmondhatatlan érzés..." Én csak annyit látok, hogy Ada összeszorított ajkain keresztül kibaszott irittáló hangon ugat tőmondatokat, meg sem történt dolgokon drámázik, vezényel, mindeközben Ádám hót értetlen/unott arccal bámul ki a fejéből és azon morfondírozik, hogy miként tudná mégis megkuffantani.
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
Princessbora 2011.09.06 08:01:21
@MissX: Mit csinálna még? Ennyi a feladata és becsülettel el is látja.

Szara meg másnap reggel tiplizett, amit - ha hihetünk Bekiknek - jól is tett. Ugyanis Bleki nagyon durva megalázást és/vagy verést helyezettt kilátásba, nyúl-molesztálás miatt.
Princessbora 2011.09.06 08:47:04
@mandruc: Bizonyára volt puki, csak sunyi, alattomos, így nem kapott akkora visszhangot.
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
Princessbora 2011.09.01 08:16:55
@Leonce: Első nap megtagadta a munkát "dolgozzanak a szegények" felkiáltással, így MarciGold távozásra szólította fel. Ő meg ment, mert neki egy ilyen "kis senkiházi köcsög" ne ugasson.

Nem is értem, hogy miért jelenik meg a képe afőcímben... Csak remélni tudom, hogy nem azért, mert később valahogy visszaoldalaz.
Princessbora 2011.09.01 08:34:54
@kitiltott kennimekkormikk:
4. elrettentő példa alkohol- és drogprevenciós körutakon
hogyvolt Aranypart - 1x06 2011.08.31 06:32:00
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..